עבור לתוכן

המלצה למשחקים לחופש (הכל חוץ ממשחקי רשת המוניים בסגנון WOW)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שיחקתי ב AA 2.8.X (גירסאות חדשות יחסית), משהו במשחק לא ניראה לי, לא יודע בדיוק מה :nixweiss:

• תגובות 37
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תביאו עוד משחקים :xyxthumbs: גם ישנים יותר (אין צורך להזכיר משחקים כמו דיאבלו ו FAR CRY כי כולם שיחקו בהם).

כל העולם ואחותו משחקים עכשיו Diablo 2 וזה כולל חלק ניכר מהפורום.

בכל מקרה אני יכול להמליץ על שני משחקי top down shooter חינמים שאפשר לשרוף עליהם הרבה זמן . ואני מדבר שמתי שאני מריץ פקודת ?usage אני מקבל יותר מ1000 שעות (אני לא זוכר כמה יותר אבל זה המון) . אחד מהם הוא continuum ששרפתי עליו המון זמן שהוא משחק חלליות. אני שיחקתי בעיקר בtrench wars כי הוא משחק אסטרטגי עם ספינות מוגבלות ומוות מהיר (לכל ספינה יש התמחות מסוימת).

ואם יש לך חיבור אינטרנט טוב יציב אתה יכול לשחק גם infantry של station.sony.com . אותו רעיון רק עם חיילים אני משחק משחקי CTF בדרך כלל אבל לא בextreme ואני לא סובל את ה RPG כי זה משחק שמבזבזים בו הרבה זמן כדי להתקדם כמו במשחק MMORPG . אם הם מורידים את את שרתי ה CTF-TP/CTF-HP אני לא משחק עדיין יש כמה שלבים חביבים כמו chamers of the moon וwarzone (או משהו כזה) שהם משחקי RPG אבל בגלל שהם שונים ממשחק הRPG הרגיל (EOL) אז כיף לשחק אותם. בchamers of the moon יש בעיקר energy weapons בעוד שבמשחקים אחרים לרוב לא משתמשים בהם כי הנשקים שיורים קליעים לרוב עדיפים או כמעט שווי ערך מבחינת נזק ואין להם את המגרעה העיקרית של נשקי אנרגיה אוכלים .לך את שכוות ההגנה שלך.

חוץ מזה יש לSOE איזה משחק טנקים tanarus זה מגוף ראשון אז זה לא כלכך מענין אותי. בכל מקרה הם הפכו את שלושת המשחקים שהיו בתשלום שכללו את infantry ,tanarus וcosmic rift (דומה לcontinuum ) לחינמים לפני איזה חצי שנה שנה. יותר שחקנים אבל הרבה זמן להתקע בspec לפעמים שזה לא היה המצב כששילמתי (האנשים שלא שילמו עפו לspec ).

פורסם

אמרתי שבשרתים הישראלים אי אפשר להעלות Honor למייטב ידיעתי.

בתקופתי (סביבות 2.0-2.4) השרתים היחידים שבהם היה אפשר להעלות Honor היו בארה"ב ובאירופה.

ממש לא חושב.

אני מכיר שרת אחד ישראלי(בימים טובים של Gamer אולי שניים) אבל הם כל כך ריקים שאני לא משחק בהם, למרות שזה נשמע הזוי אני לא יודע מה להגיד לך.

שיחקתי ב AA 2.8.X (גירסאות חדשות יחסית), משהו במשחק לא ניראה לי, לא יודע בדיוק מה

כן 2.8.3.1 זאת הגיסרא הנוכחית והכי עדכנית.

בכל מקרה, שכחתי לציין שבקרוב אמורה לצאת גיסרא 3.0 שאמורה להיות באמת משהו. אבל לצערי, כל החשבונות ימחקו ככה שכולם מתחילים מ-0 :nixweiss:

משהו לא ניראה לך? ת'אמת בהתחלה גם לא אהבתי כל כך את המשחק, אבל לא יודע, זה אכן משחק פשוט יחסית(זה מה שהמחשב הנוכחי גם מריץ) אבל יש בו משהו. בכל מקרה, זה בגדר המלצה ו'על טעם ועל ריח - אין להתווכח!'.

בהצלחה :D

פורסם

אוף טופיק קטן.

כן שמעתי על הגירסה החדשה של AA, שמעתי שהם הולכים להשתמש במנוע הUnreal החדש, זה נכון ?

הם מתכוונים להסב את כל המפות ואת כל התוכן הנוככי למנוע החדש ?

פורסם

תנסה את ENEMY TERRITORY (לא QUAKE WARS), משחק רשת מצויין (וגם חינמי באמת).

פורסם

בהתאם להמלצה של niseg מעלי אני ממליץ על top down shooter לא אונליין בשם

crimson land

פורסם

oblivion, ללא ספק. אתה יכול לשרוף את כל החופש על המשחק ועדיין לא לעבור חצי ממנו.

פורסם
  • מחבר

crimson land יצא נחמד :xyxthumbs:

oblivion לא סיימתי אבל גם אני לא הולך לנסות (למרות שהמשחק עצמו טוב).

OFF TOPIC

AA 3 ישתמש ב UE3.0, כשהוא יצא אני אנסה את המשחק שוב ;D אבל גם ב 3 יש משהו שהפריע לי, במקום להכניס את גליל הם הכניסו נשק בדיוני מבוסס גליל :screwy:

פורסם

אני כרגע חורש על המשחק Just Cause, סטייל GTA רק הרבה יותר מהנה לטעמי.

אם אתה הולך "לקנות" אותו, אל "תקנה" אותו מtrymdia, כי אז זה יהיה "בזבוז כסף".

נ.ב: xD

פורסם

Just Cause זה באמת משחק ענקייי!!! ואני מתכוון בעיקר למפה שלו..זה פשוט לטוס ולטוס וזה לא נגמר..

רק לא יודע GTA יש יותר אקשן עם זאת שהשחקן יותר דינמי ואפשר לעשות תרגילים ..

משחק לחופש? יש משחקים שלא נגמרים.. SIMS2?::) אבל תוריד את ה10000 תוספות שלו רק זה יקח לך בערך שבוע שלא נזכיר את האתרי הורדות שאינם נגמרים..

פורסם

בהתאם להמלצה של niseg מעלי אני ממליץ על top down shooter לא אונליין בשם

crimson land

עדיין לא ניסיתי אותו :lol: ואני עוד חובב את הג'אנר הזה. עדיין די נתקעתי בsilent storm ו silent storm sentinels ובזמן שהמלצת לי עליו שיחקתי space rangers 2 :dominators אם אני לא טועה.

בקשר לגליל אני לא יודע איך קוראים לנשק במשחק אבל בעקבות חרישה של jagged alliance 2 וגם הmods שלו חקרתי את הנושא. הגליל פותח אחרי מלחמת ששת הימים כשצהל השתמש FN-FAL שהיה פחות עמיד לחול המדברי מאשר הAK-47 של המצרים. הגליל מבוסס בעיקר על ה ak-47 שנתפסו במלחמה. המנגנון ירי של הגליל גם משמש לרובים אחרים ויש מדינות כמו דרום אפריקה שמתבססות על הגליל ברישיון כדי ליצר רובים משלהן; קצת מוזר שלרוסיה אין בעיה עם זה :lol:. בכל מקרה אין לי שום היכרות אישית עם נשק ואני לא אפרט בנושא.

נ.ב. wrecker ,וwildfire ... :screwy: אתם מנסים לנעול את השירשור הזה?

פורסם

לנעול?? אה כן - הזכרתי את סימס..

פורסם

אם אתה עדיין מעוניין:

http://www.acid-play.com/

אתה יכול לבלות ימים ולילות על האתר הזה, יש בו המון משחקים חינמיים!

פורסם
  • מחבר

לא צריך סרטונים על ET, כל מי שיש לו מחשב ואינטרנט שיחק במשחק הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים