עבור לתוכן

צריך Linux red hat 9.0

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את linux red hat 9.0, ואנ לא הצלחתי מהאתר עצמו של רד האט..

אז אני צריך קישור/לינק, ללינוקס רד האט 9.0, ושמעתי שזה 3 דיסקים...

אז מי שיכול להביא לי -> סבבה

תודה מראש: Neo

פורסם

אתר נחמד ביותר, ההורדות בו מהירות (עוד שהיה לי קו 56K הורדתי משם בלי בעיות) ויש כמעט כל הפצה שתרצה

www.linuxiso.org

פורסם
  • מחבר

יש לי שם קובץ אחד של ISO, האם זה ההקנה המלאה?

והאם זה קובץ התקנה בפני עצמו?

או שאני צריך עוד משהו מכדי להתקין?

פורסם

יש שם שלושה קבצים של ISO, אתה צריך את שלושתם.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר לי איך אני עושה בוט??

ועוד משהו... אני לא יודע כלום בלינוקס אז אולי תוכל לתת לי מדריך על לינוקס רד האט...

ומה בכלל אפשר לעשות ברד האט 9.0, אני שמעתי שאפשר ליפרוץ דרכו..

ואני מעוד התפעלתי ממערכת ההפעלה הזו בגלל זה אני רוצה לנסות אותה...

והאם יש תוכנות בוינדווס שפועלות ברד האט?, או שיש תוכנות לרד האט עצמו או משחקים שאפשר להוריד?

תודה מראש Neo

פורסם

אתה יכול לעשות בוט ישר מהדיסק ברגע שאתה מפעיל את המחשב, רק תאפשר את זה בביוס. אפשר גם עם דיסקטים אבל אין לי מושג איך עושים את זה.

אני יכול להמליץ לך על מדריכים שונים שיש באתר www.guides.co.il כולם בעברית והם מצויינים (אני כתבתי פעם שניים או שלושה מדריכים שמופיעים שם) בפריצה אני לא יכול לעזור לך, אני מקווה שאת החוסר חוקיות בעניין אתה יודע.

תוכנות לחלונות לא ירוצו על לינוקס, יש איזה תוכנה שמאפשרת את זה אבל היא אף פעם לא עבדה אצלי עם כל התוכנות. כמובן שיש תוכנות מיוחדות ללינוקס (יש כמה תוכנות מצויינות לICQ למשל) ויש המון אתרים שתוכל להוריד מהם, יש לך הרבה תוכנות ללינוקס בwww.download.com ותוכל למצוא באתר הקודם גם קישורים ובאתר הרשמי של רד-הט כמובן.

• 3 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים