עבור לתוכן

מדוע כשאני מחבר זיכרון ללוח הוא לא מזוהה??

Featured Replies

פורסם

אח שלי הביא לי 2 זכרונות, לא יודע כמה מגה, לא יודע איזה סוג, אך נראים ישנים אז כנראה אלו SDR... יש לי בלוח (ASUS A7A266) 3 סלוטים של SDR, באחד יש 256MB ו-2 סלוטים פנויים אליהם הכנסתי את הזכרונות שאחי הביא לי...

בעת הפעלת המחשב מזוהה כמו תמיד 256MB של זיכרון, וזה מה שהיה לי גם לפני שהתקנתי את ה-2 החדשים, חיפשתי בביוס אבל לא מצאתי משהו שעשוי לעזור.

מישהו יכול לעזור?

חשבתי שזיכרון מזוהה אוטומטית כשאני מכניס אותו... :-/

פורסם

קודם כל תבדוק שהכנסת טוב את הזכרונות לחריץ, וששני הסוגרים הלבנים בצד ננעלו עליהם,

שנית, על הזיכרונות אמורה להיות מדבקה, עם כמות הזיכרון ומהירות עבודה. תבדוק אם יש אחת כזאת על הזכרון.

פורסם
  • מחבר

אין עליהם שום מדבקה :(

אין שום אפשרות לדעת כמה מגה יש בהם בלי מדבקה?

פורסם

יש עליהם צ'יפים משני הצדדים ?

אם כן הם בוודאי 256 מגה, אם רק מצד אחד אז לוודאי 128 ואם הם יותר ישנים אז 64.

פורסם
  • מחבר

ממש לא נראה לי שהם 256 או 128 מגה, הם נורא ישנים.

לגבי מדבקה, על אחד מהם יש מדבקה לבנה שלא ראיתי מקודם, יש עליה 4 אופציות לסימון: A7 Z8 A9 R0 ומה שמסומן זה Z3, מה זה אומר?

פורסם

DDR וSDR לא יכולים לעבוד ביחד בו זמנית

:smoke:

פורסם
  • מחבר

DDR וSDR לא יכולים לעבוד ביחד בו זמנית

:smoke:

את זה אני יודע :)

השאלה היא, על סמך מה קבעת שהזיכרון שחיברתי לסלוטים של ה-SDR הוא בכלל DDR?

כי זכור לי שלא ניתן לחבר זיכרון SDR לסלוט DDR, אז מן הסתם לא ניתן לחבר זיכרון DDR לסלוט SDR...

פורסם

אתה יכול בבקשה לעתיק במדוייק את שמות הצ'יפים והסריאלים המדוייק שעל כל סטיק של זכרון?(אני מתכוון צ'יפ אחד מכל סטיק, היות וכל הצ'יפים זהים על אותה חתיכה).

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה לעתיק במדוייק את שמות הצ'יפים והסריאלים המדוייק שעל כל סטיק של זכרון?(אני מתכוון צ'יפ אחד מכל סטיק, היות וכל הצ'יפים זהים על אותה חתיכה).

אין שום בעיה, אפילו עשיתי תמונה :)

הזיכרון שעליו אני מדבר, שניסיתי לחבר ללוח ולא זוהה:

3c64429e360826df.jpg

אם לא הבנת זה:

סמל בצד שמאל, מתחתיו רשום 842 (בזיכרון השני רשום 843 משום-מה...), צד ימין שורה עליונה: VG3617801BT ושורה תחתונה 0B38C1

ואם כבר מדברים על הסריאלים של הזכרונות, ברצוני לברר מידע על עוד זיכרון, גודלו כשליש מהזיכרון עליו אנו מדברים וכך נראה הצ'יפ:

3c64431037f7493f.jpg

אם לא הבנת זה:

סמל בצד שמאל, צד ימין שורה עליונה: JAPAN C001, שורה אמצעית: 9910 FFF (ה-FFF אחרי המספר, אולי זה יוצא הפוך פה), ושורה תחתונה: 516565TT6

הזיכרון הקטן בנוי בצורה כזו שאם אתה מחזיק אותו כאשר החיבורים (שמתחברים ללוח) נמצאים לכיוונך אז יש לו בצד ימין צ'יפ בינוני, לידו עוד צ'יפ בינוני ובצד שמאל ישנו צ'יפ בגודל פי 2.5 מגודל הצ'יפים שבצד ימין.

מקווה שתוכל לעזור לי!

פורסם

VG3617801BT-10 PC-66 16Mb נלקח מפה

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני מבין זה כולה 16 מגה של זיכרון וזה פועל על אפיק במהירות 66 ?!?!

בעעעעעע תן לי רגע להקיא :puke:

מה לגבי הזיכרון השני?

פורסם
  • מחבר

som1 plz ?

athlon where r u ?

פורסם

שוב פעם בעיות תאימות של AMD

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

what the fuck r u talking about??????????????????

פורסם

אריה, ניסיתי לעזור לך, אך הצ'יפ השני זה לא רכיב זכרון, תתן סריאל של הצ'יפים אחרים בזיכרון הקטן,

ותעתיק אותם בלי שגיעות !!!

נ.ב.

למה לא רואים אותך בפיסיפרו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים