פורסם 2008 ביולי 2017 שנים המשחק הזה מסתמן כלהיט הבא מבית Ubisoft אחריי Far Cry 2 לטריילר HD: http://www.gametrailers.com/player/36319.html לאתר הרשמי: http://iamalivegame.uk.ubi.com/ נראה מדהים
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים א. זה CGI אז איך שזה נראה לא משנה כלום.ב. זה ממש מעורפל , אי אפשר להבין אפילו באיזה סגנון משחק מדובר או משהו דומה.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים נראה פשוט מדהים. בחיים שלי לא ראיתי גרפיקה כזו. אני פשוט המום, זה נראה כמו סרט למתי הוא מתוכנן?!
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים נראה פשוט מדהים. בחיים שלי לא ראיתי גרפיקה כזו. אני פשוט המום, זה נראה כמו סרט CGI ......... http://he.wikipedia.org/wiki/Computer-generated_Imagery או בקיצור: מרונדר מראש.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים CGI .........http://he.wikipedia.org/wiki/Computer-generated_Imageryאו בקיצור: מרונדר מראש. :-[
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מה לכל הרוחות!, איך UBISOFT מספיקה לעשות את כל הדברים האלה?!!או שיש לה עודף אנשים מוכשרים מאד, או שיש לה כמות עצומה של עובדים.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מה לכל הרוחות!, איך UBISOFT מספיקה לעשות את כל הדברים האלה?!!או שיש לה עודף אנשים מוכשרים מאד, או שיש לה כמות עצומה של עובדים.או שתיהם ביחד
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים אין באמת חברה שאני מעריך יותר מיוביסופט.POP, CRYSIS, AC, FC, RAINBOW SIX, SPLINTER CELL, GHOST RECON, HEROES...
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים קרייסיס זה לא של יוביסופט.ותאמת כרגע אני לא מצפה לשום דבר מהמשחק הזה ,הסיפור שלו נשמע הזוי לגמרי ובסוף בטח טרוריסטים יהיו מעורבים איך שהואואנחנו אפילו לא יודעים איך הוא יראהה כי זה די ברור ,כמו שדוד אמר שהסרטון הזה מרונדר
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים איך הוא יראה - זה לא שאלה בכלל, אני בטוח שהוא יראה מצויין.. לא חייבת להיות גרפיקה פורצת דרכים, אבל כן, יענה על הסטנדרטים של הימים שהוא יצא.והעלילה דווקא נשמעת יחסית מקורית, לא שוב איום על האנושות מצד חייזרים / טרוריסטים ואתה אדם אחד / מפקד SQUAD שיציל את המצב.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים לפני איזה שבועיים התמכרתי קשות למשחק בשם stranded 2בעיקרון אתה מישהו על אי בודד וצריך לשרוד ממה שיש בסביבהנהנתי כמו שלא נהנתי בחייםאז בעצם זה נראה אותו דבר רק פיתוח עם תקציב Oםאחלה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.