עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך מבין מה שצינתי ממומלץ למשחקים?

Featured Replies

פורסם

nVIDIA GeForce 7300GS

nVIDIA GeForce 8400GS

nVIDIA GeForce 8800GTS

nVIDIA GeForce 8400GS

או שעדיך 6600 או יותר מסוג GT ולא GS או GTS

איזה הכי טוב מבניהם למשחק CALL OF DUTY 4

(לא בשבילי בשביל אחי הקטן....)

nVIDIA GeForce 8500

nVIDIA GeForce 8600GT

התקציב הוא 200 שח אבל האם יותר משתלמם לקנות את ה 8500GT בגלל הסיבה למטה

אני מחפשת כרטיס שב 3 ,4 שנים הבאות אני לא יצטרך להחליף אותו בגלל שיצא משחק ואז אני יוכל לשחק גם בו

או שמה שהבאתי בהתחלה הם עונים על הדרישה הזאת

ועוד משהו

תשימו לב שחלק מהכרטיסים זה GT GTS GS

האם הסוג gs יכול להריץ את המשחק call of duty 4

-----------------------------------------------------

דרישות המשחק זה :

כרטיס מסך GC:

כרטיס מסך בעל 128 מגה בייט לפחות שתומך בDX 9 במאה אחוזים.

NVIDIA 6600+

------------------------------------------------------------------

לא רשום איזה סוג אז ה gs יוכל להריץ אותו...? ומה ההבדל בינו לבין GT

האם שווה להשקיע ל GT ...?

אני חושבת שלא צריך לציין מפרט המחשב שלי

כי זה לידע כללי אם תצטרכו בכל זאת תגידו

ואני צריכה PCIe

תודה מראש :yelclap:

פורסם

כל הכרטיסים שציינת ישנים ומיושנים. כבר בימים אלו יהיה להם קשה מאד להריץ משחקים בהגדרות סבירות בקצב נחמד שלא לדבר על הציפייה האופטימית משהו שהם ייתפקדו גם עוד 3-4 שנים. (אין חיה כזאת). *למעט ה 8800GTS שהוא לא רע בכלל - רק שהוא לא בתקציב כמדומני..

בתקציב של 200 שקל הייתי מחפש לי איזה 7600GS אם עדיין תמצאי חנות שמוכרת אותו או מיד שניה אפילו..

7300GS , 8400GS ו 8500GS הם כרטיסים ממש עגלות ולא מסוגלים כמעט להריץ משחקים.. לא הייתי מתקרב..

*עריכה* = ואיך שכחתי לשאול ?!! = מה המפרט של המחשב שלו ? מעבד וזכרון ..

פורסם

כל הכרטיסים שציינת הם די חלשים מלבד 8800GTS [יש כמה גרסאות עם 320 זיכרון ,ו640 זיכרון, ו512=שהוא הכי חזק ]

אבל באמת צריך את המפרט של אחיך, וכדאי לך לחשוב על לקנות כרטיס ביד שניה, כי חדש ב200 שח לא יצא לך משהו טוב.

אמממ יד שניה כיום אפשר להשיג איזה X1950 PRO שחזק פי כמה מ7600GS.

X1950 PRO למשל יריץ את COD4 בצורה מעולה עם הגדרות גבוהות [יש לי אותו]

פורסם
  • מחבר

nVIDIA GeForce 8600GT

זה גם ישן...?

איזה סוגים טובים יש...?

פורסם

nVIDIA GeForce 8600GT

זה גם ישן...?

איזה סוגים טובים יש...?

הוא לא כל כך ישן ,אבל לא מה שיותר חדש זה יותר טוב, המלצתי לך על X1950 PRO יד שניה [יש לנו מדור כאן של יד שניה

http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php/cat/34

בטח ירצו עליו 400 שח, אבל תאמת הוא שווה כבר איזה 250 שח ,הכל כבר ירד.

הנה מצאתי לך את זה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/8041/cat/34

NVIDIA GeForce 7950 GT 512 מגביל בכוחו לX1950 PRO . הוא רוצה עליו 300 שח אז תורידי אותו ל250 200 שח [את זה אני לא צריך ללמד אותך ;D]

הנה עוד אחד = http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/7768/cat/34

פורסם

8600GT כבר בן יותר משנה.. והיה כרטיס די מעאפן גם ביום שהוא יצא..

תשמעי , הכרטיס יפעיל את המשחקים. כל משחק שיש היום. אבל על הגדרות נמוכות.. אם זה לא מפריע לך/לו אז הוא פתרון די זול.. אמור לעלות 300 חדש..

אם תתני לנו מידע על מעבד וזכרון שיש לו במחשב נוכל להתאים לך כרטיס בצורה טובה יותר.. ככה שלא יהיה צוואר בקבוק במחשב ושלא ייזרק סתם כסף..

ואם הכרטיסים שRROONNII נתן מעליי עדיין אקטואלים = אני הייתי חוטף. עם העדפה אישית ל 7950..

פורסם

כן עדפה ל7950GT כי הוא בעל 512 זיכרון ,ומחיר כזה חבלז.......... :yelclap:

פורסם

אהה שניה לפני שרצים עם החלפת הכרטיס מסך - חשוב לבדוק ספק כוח.

אני בדרך כלל מפספס את השאלה הזאת כי אני יוצא מנקודת הנחה אופטימית מידי שכולם קונים ספקי כוח נורמאליים.. מה שלא נראה לי נכון לגבי המקרה הזה..

אם יש לך ספק ג'נרי (של חברה לא מוכרת) אז ייתכן והוא לא יחזיק את הכרטיס..

כרטיסים היום דורשים חיבור לספק כוח חיצוני בנוסף לחיבור עם הלוח אם.. אז חשוב לבדוק מה יש לך לפני שרצים אם החלטה כלשהי..

לא רוצה להכניס אותך לעוד הוצאות לא מתכוננות פשוט..

פורסם

כל המפרט חשוב, אבל לא מחייב שלספק עצמו יהיה חיבור למתח של הכרטיס מסך, אפשר לחבר אף לשאר חוטי החשמל שנמצאים במחשב.

פורסם
  • מחבר

ךתודה לכולם על התגובות

המעבד שלי הוא פינטיום 4 2.8 גיגה הרץ

786 מגה בייט זיכרון

ספק כוח לא ידוע

ניסיתי לראות מה רשום עליו ובחשבונית ולא רשום כלום

פורסם

החשב יהווה צוואר בקבוק רציני להרבה מאד כרטיסים..

ספק הכוח ככל הנראה יהיה ג'נרי פשוט ולא חזק ולכן לא נראה לי שיהיה חכם להתקין עליו 7950 או 1900PRO כי הוא לא יעמוד בעומס..

אני חושב שה 8600GT זה כרטיס סביר בשבילך בהתחשב בתקציב הנמוך והמחשב המאד מיושן של אח שלך..

בדרך כלל אני ממש לא ממליץ על הכרטיס הזה בגלל יכולות נמוכות.. אך במקרה שלך זה קצת חריג.. מה גם שתקבלי עליו אחריות בניגוד לכרטיס משומש..

בכל מקרה , אל תצפי מהמחשב הזה (אפילו עם כרטיס חדש וחדיש) ליותר מידי.. זה מחשב מאד מיושן לסטנדרטים של היום.. הוא היה מיושן גם לפני שנתיים ואפילו יותר.. אז לצפות ממנו להפעיל משחקים בעוד שלוש שנים זה נראה לי חלון מאד מאד ורוד..

*חכי לעוד תגובות . אולי יש כאן חבר'ה אם רעיון לכרטיס עדיף בתקציב שלך.. אולי משהו מבית ATI שבו אני פחות בקיא ב LOW END..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים