עבור לתוכן

מהו משחק השנה לפי דעתכם?

מהו משחק השנה לפי דעתכם? 320 הצבעות

1. 1. מהו משחק השנה לפי דעתכם?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

את הדמו של 600MB של HL2 ניתן למצוא בFILEPLANET

רק שצריכים לחכות שנים בתור+הורדה איטית אחר כך...

• תגובות 60
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תרשם לאתר והכל ישתנה

פורסם
  • מחבר

נרשמתי בחינם והחינמים צריכים לחכות שנים בתור וגם הורדה איטית כמו שכתבתי קודם

פורסם

אתה טועה,אני חיכיתי 12 דקות שזה די סביר והורדתי על 140 אחר כך...

פורסם

טוב שמעו חברים, לדעתי המשחק של השנה כולה מבחינת מתח, עלילה, הנאה ואפילו גרפיקה מהנה זה Spiderman: The Movie אני יודע שהרבה יצחקו עליי ויחלקו על דעתי אבל אני גיימר אמיתי וממשחק מחשב בחיים שלי לא נהניתי כל כך, רק להגיד שגם באותה התקופה של המשחק הזה בערך קצת לפני חצי שנה לא?! זה היה שיא הרפיקה אז נהניתי ממנו ושיחקתי עם ג'ויסטיק כי אני מתקשה עם המקלדת..

פורסם

ספיידרמן שיא הגרפיקה?

ראית פעם משהו שנקרא MORROWIND? :)

פורסם

לפי דעתי, מבחינת הנאה, ללא שום צל של ספק, DF:BHD.

בעיקר ב MP.

לא הייתי נותן לו משחק השנה , אבל הוא בהחלט משחק MP מ-צ-ו-י-ן !

במיוחד לאנשים שלוקחים אותו ברצינות ומשחקים רק בסרברים כמו ISA....

לאחרונה דוד שלי העלה בפורום הצבעה למשחק שכולם רק עם סכינים...

הם קיבלו את זה ועשו כזה משחק...כל השחקנים אחד אחד נפלו מהכיסא זה היה פשוט אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי.

זה כמו המולטיפלייר של RTCW אם מישהו כבר שיחק , ב-WARM UP כולם יורים אחד על השני :lol:

פורסם

טוב שמעו חברים, לדעתי המשחק של השנה כולה מבחינת מתח, עלילה, הנאה ואפילו גרפיקה מהנה זה Spiderman: The Movie אני יודע שהרבה יצחקו עליי ויחלקו על דעתי אבל אני גיימר אמיתי וממשחק מחשב בחיים שלי לא נהניתי כל כך, רק להגיד שגם באותה התקופה של המשחק הזה בערך קצת לפני חצי שנה לא?! זה היה שיא הרפיקה אז נהניתי ממנו ושיחקתי עם ג'ויסטיק כי אני מתקשה עם המקלדת..

בהחלט משחק נחמד. רק שהוא משנה שעברה ::)

אני אהבתי את משחק הרשת של ג'נרלז, ווייס הפתיע אותי לטובה בכך שהפעם יש עניין לפחות במשימות, מטריקס לא המשחק הכי ענק אבל עדיין מנסים למצוא בו שבבי מידע.

פורסם

יש סרברים ישראליים לDF:BHD?

:bash: :bash:הרגע מחקתי אותו :bash: :bash:

פורסם

לבינתיים (לפני שהתקנתי SPLINTER CELL ;D) משחק השנה בשבילי הוא בהחלט GTA VICE CITY אני כבר משחק בו שבועיים וחצי ונהנה מכל רגע! ;D

פורסם

SPLINTER CELL

פורסם

נראה לי שאני היחיד פה שחושב ככה, אז לא לעלות עליי, אבל.......

Vice City לדעתי היה אכזבה.

זה בול GTA3, רק עם עלילה חדשה, וכלי תחבורה חדשים.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני מכור ל-GTAים! לכולם! כל מי שמכיר אותי יודע (דארק יכול להעיד..).

אבל Vice City פשוט לא משך אותי כמו הקודמים. בכל אחד מהקודמים היה חידוש, היה משהו שונה מה-GTA שלפניו שפשוט גרם לי לא להפסיק לשחק בזה. ב-Vice City לעומת זאת אני משחק רק כשמשעמם.. הוא נראה לי בדיוק אותו דבר כמו GTA3 רק עם קצת חידושים, שהיו יכולים לעשות איזה פאטצ' שמוסיף אותם ל-GTA3 במקום להוציא משחק חדש.

עוד כמה חסרונות במשחק הזה הם: משטרות מסריחות, כל המכוניות הטובות מגיעות כבר על ההתחלה ולא מקבלים חדשות עם הזמן, משימות קלות יותר, מכוניות נעלמות אחרי 10 מטר שמתרחקים מהן..

לא יודע.. אני אישית התאכזבתי. אולי בגלל שהתרגלתי יותר מידי ל-3 מרוב הפעמים ששיחקתי בו, ובגלל זה Vice פשוט נראה לי דומה מידי..

פורסם

Half Life 2

פורסם

איך אתה יודע שהוא משחק השנה אם עוד לא שיחקת בו? ;D

פורסם

Some things are ment to be ;)

סתם אבל... ראיתי את ה E3 Presentation... זה מדהים, זה מ-valve, זה חייב להיות הדבר.

עריכה: אגב זה יוצא ב30 לספטמבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים