פורסם 2009 באפריל 1016 שנים הינה תמונות קדומות, עוד בתקופת ה8800GTX והקתודה הכחולה של Tt והינה תמונות מודרניות עם הכרטיס 4870x2 ועם מאוורר צד של AC (לאחר שנקרא הכבל של המאוורר המקורי ) ובלי הקתודה(שברו לי בKSP )
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים יפה!! אבל למה צילמתה בחושך? עריכה: הנה שלי... פה הייתה בעיה בHDD אז הייתי צריך לפרק אותו זה הכרטיס מסך הישן(אחלה קירור) אין לי תמונות שלו במחשב כי נשרף לי HDD עם כל התמונות 8800GTS320 והוא למכירה...
פורסם 2009 באפריל 1016 שנים הוא רשם איזה כרטיס זה בהודעה המקורית..מתחת לתמונה האחרונה..והקירור זה עוד דגם מסדרת ה Accelero Xtreme של AC..
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים שלי... זה נראה קצת מבולגן, אבל לא נראה לי שאפשר להגיע ליותר מזה עם מפרט כזה...הערות\הארות יתקבלו בברכהטמפ' במנוחה 48[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים 48 מעלות ??? אתה עם oc? איזה מעבד יש לך בכלל? הסידור בסדר גמור, אפשר להשקיע קצת יותר ולעשות את המקסימום!
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים 48 מעלות ??? אתה עם oc? איזה מעבד יש לך בכלל? הסידור בסדר גמור, אפשר להשקיע קצת יותר ולעשות את המקסימום! Q9450 , ללא OC, יש בעיה שאני לא מצליח לאתר אותה, פתחתי אשכול על זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403679 אתה מוזמן לנסות לעזור 8)
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים n3bאת כל החוטים של הפאנל העליון תעביר מאחורי לוח האם ותוציא אותם מהחור שליד הספק (ואז תחבר אותם).אותו דבר לגבי כל כבלים של SATA וגם לכבלי החשמל של הדיסקים הקשיחים.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים n3bאת כל החוטים של הפאנל העליון תעביר מאחורי לוח האם ותוציא אותם מהחור שליד הספק (ואז תחבר אותם).אותו דבר לגבי כל כבלים של SATA וגם לכבלי החשמל של הדיסקים הקשיחים.זה קצת בעייתי במארז הזה, אבל בהזדמנות שיהיה לי קצת זמן אני אנסה לעשות את זה, בייחוד שהספק לא מודולרי ויש מלא כבלים מאחורהתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.