פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים אז מה זה הקו השחור הזה שעובר באמצע של המיכל ? בכל מיקרה מערכת מושקעת ויפה מאוד .אני מקנא .
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים אני חושב שזה חתיכת פלסטיק שבאה מעל בכדי למנוע קפיצות מים ומים מבעבעים כאשר הצינור זורק מים בחוזקה חזרה למיכל היא עושה סירקולציה שונה או משהו , (זה ניחוש )
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים נראה לי שהוא מתכוון למחיצה במיכל חחח האמת ניראה לי שאתה צודק . טועת שלי . אבל כבר היה פה מישהוא שהיה לא חיישן במיכל נכון ?
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים היה נחמד אילו הייתי יכול להשחיל לשם חיישן , רק שלא היה אפשר לסגור אח"כ את הפקק מעל
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים אבירם,הצלחתי בסוף להאריך את הכבל.. יש תמונות בהתחלה שגילפתי את החוטים מאוד נבהלתי בגלל שהחוטים של הספק הם בצבע כסף, והחוטים שהכסתי היו מנחושת. קשרתי והלחמתי ובודדתי את החוטים.. רק בדגם הזה של USUS יש את החיבור באמצע (ליד הכ.מ),פשוט מרגיז ! הכנסתי את החוט מאחורה.. תודה על העזרה אחי ! הדבר הבא שאני יעשה זה להאריך את החוט חשמל העבה שמפריע לכרטיס מסך. ============================================================= ואם כבר אני פה,הינה המארז שלי ;D
פורסם 2009 בפברואר 2816 שנים אולי תנסה להעביר את ה24PIN בין הכ"מ ללוח, תראה אוליזה יכנס שם ואז זה לא יהיה תקוע באמצע המארז שלך.הנה אני יוסיף מה שציירתי על התמונה שלך[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.