פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים אני רואה שאתה משתמש ב GIGABYTE AURORA 570..מארז מעולה, אך מגיע עם מאווררים גרועים להחריד (גם שקטים באותה רמה, אבל ממש חלשים)ממליץ בחום להחליף את המאווררים שמגיעים איתו לאחרים.
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים ^^^^^^ כן מותר - לא תהיה בעיה... אם אתה מעוניין יש פתרון יותר יצירתי אבל יותר קשה ליישום - תפריד בין כל החוטים בזהירות ואז תסליב אותם ביחד... * אהבתי את תוספת המאוורר לכרטיס מסך... (אם הוא לא ב- OC אז ממש אין צורך במאוורר...)
פורסם 2009 בפברואר 2516 שנים זהו הBUILD האחרון שלי, מדובר בDUAL HARPERTOWN 5492 עם שני LOOPS נפרדים, אחד עבור כל מעבד.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים שלא תעזו לקנות מארז cm690 עם הלוח p5Q !עם לוח של ג'יגה בייט זה היה מסתדר לי יופי !כמו שאתם רואים בתמונה,ניסיתי כמה שיותר לסדר את העניינים,אבל הכבל חשמל של הספק לאבקושי מגיע לחיבור שלו שנמצא (במקרה שלי) למעלה.תמונה:http://s5.tinypic.com/2i9kr9l.jpg
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים שלא תעזו לקנות מארז cm690 עם הלוח p5Q !עם לוח של ג'יגה בייט זה היה מסתדר לי יופי !כמו שאתם רואים בתמונה,ניסיתי כמה שיותר לסדר את העניינים,אבל הכבל חשמל של הספק לאבקושי מגיע לחיבור שלו שנמצא (במקרה שלי) למעלה.אם אתה מתכוון לחיבור שלמעלה אז אתה יכול להעביר מאחורה.. ככה אני עשיתי
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים אין אפשרות אחי,נסיתי..הוא לא מגיע..יש לך CM690 עם P5Q ???ואם הוא מגיע למעלה,איזה ספק יש לך ?
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים אין דבר כזה לא מגיעעם הOCZ שלי לא הגיע למעלהתראה מה עשיתי לו .........חתכתי קצת לפני החיבורים והוספתי עוד 30 ס''מ חוטאחרי זה עטפתי אותו בסליבינגכמו חדש[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים חתכתי קצת לפני החיבורים והוספתי עוד 30 ס''מ חוטאחרי זה עטפתי אותו בסליבינגכמו חדשהוספת חוט כאילו ? מאיפה אפשר להשיג חוט כזה? ותקח בחשבון שהלוח שלך לא כמו שלי.
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים הוספת חוט כאילו ? מאיפה אפשר להשיג חוט כזה? ותקח בחשבון שהלוח שלך לא כמו שלי. זה נקרא מוד - אבירם מחפש איפה לעשות אותו - גם אם זה הארכת כבל של 1CM (אבירם אתה גדול ) לגבי החוט - שיהיה בערך באותו העובי של הכבל הסטנדרתי - לא דק מדי - עבה זה טוב
פורסם 2009 בפברואר 2616 שנים אצלי זה לא כמו אצלך אצלי זה כבל 8 פין לא 4כמו שליאור אמר חוט בעובי הכבל הקיים צריך להספיק אני שמתי קצת פחות מכבל של ספק ג'נריבכל מקרה אתה חותך חוט אחד מלחים לו את הארכה ואז חותך את השני אחריו ככה שאתה עושה את כל ה4 ..תכנס בחתימה שלי ותראה את המוד באחד הדיםזה מוסיף הרבהואצלי גם לא הייה ברירה כי אצלי החוט לא הגיע בכלל בכלל בש מצב..ולא מצאתי לנכון לקנות מאריך ב100 שקל ......
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים כן חשפתי את החוט זה לא כלכך משנה אם הוא מנחושת הבדיל נדבק להכלחשפתי שני צדדים קטנים חיברתי בנייהם בסיבוב ולאחר מכן קצת בדיל על זהתופס מעולה .. (והבדיל הוא גם בישביל הביטחון שזה לא יתנתק מתישהוכעקרון אפשר לשים בלי אבל זה לא מומלץ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.