פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אהלן חבריםאני מחפש רמקולים 2.0 או 2.1 כמה שיותר נורמאלים בתקציב של 180 ש"ח...השימושים זה מוזיקה סרטים ופה ושם משחקיםמה אתם אומרים על הסט הזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19570יש משהו יותר טוב בתקציב?
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מניסיון שלי עם רמקולים במעונות, קורה הרבה שמזיזים אותם ומחברים למערכות שונות, לכן אני ממליץ לך על מערכת 2.0- יש איזה מערכת JBL DUTE או משהו כזה... הבנתי שהיא ההכי מומלצת בטווח המחירים הזה.... אם לא אז יש כמה מערכות של לוג'יטק וקריאייטיב, שהן די חרא, אז עדיף שתשמע לפני שאתה קונה (או שתקרא השוואות וביקורות עם תאורים של הצליל) כדי שלפחות חתימת הצליל של המערכת תתאים לך (ולא תעשה כאב ראש..)
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים 40 שקל יעשו את ההבדל?חשוב לך שקע לאוזניות?אתה מעדיף 2.0 או 2.1? היתרון של 2.1 הוא בבאסים. בתקציב הזה לא תמצא שום מערכת 2.0 שיכולה להפיק באס סביר. למרות שבמעונות זה דווקא יכול להיות חסרון, כי באס חזק יכול להפריע מאוד לשכנים. כמובן, היתרון המשמעותי של ה-2.0 הוא הניידות.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר שקע לאוזניות - בכלל לא פקטורניידות - גם לא פקטור אצלי (פעם בשנה להוציא מהמעונות ולהחזיר זה לא סיפור)אני לא מחפש שומדבר פאנסימחפש משהו שאני אוכל לראות איתו סרטים בסבבה, לשמוע מוזיקה ומדי פעם כמה מפות ב COD4...השאלה היא האם בהתאם לדרישות שלי והעובדה שניידות לא מעניינת אותי יש לי טעם להוציא עוד 40 ש"ח על הדואט או להתמקד ב מערכות 2.1 שיתנו לי קצת יותר באס?
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים אם כך, כנראה כן עדיף ללכת על 2.1 עם יותר באס. ה-Altec נראים סבבה, למרות שאני לא מכיר אותם כדי לדעת איך הם נשמעים.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר יש לך המלצות לסט 2.1 עד 200 (ללא חריגות ושוב, אני לא מצפה פה למשהו מטורף) חוץ מהלינק שהבאתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.