עבור לתוכן

צריך את העזרה שלכם.. אני כבר מיואש... למי שיש 4850 CF ועובד לו טוב שיכנס בבקשה

Featured Replies

פורסם

אוקיי, יש לי 4850 CF והבעיה שלי היא שאין ביצועים ממש טובים, יש הרבה פאקים.. לדוגמא... תראו את התמונה הזאת, 41 פריימים ותראו מה יש בצדדים ..

http://www.siz.co.il/up/cjgjzhkjzon2.jpg

יכול להיות שזה הדרייבר? זה הדרייבר הכי חדש הורדתי מ Guru3D

והגרפיקה במשחקים נמרחת גם=\

אני באמת כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי לשחק עם ההגדרות לשנות פה ושם ואני פשוט לא מצליח להגיע להגדרות שיהיו ביצועים יפים במשחקים...

אני חייב את העזרה שלכם, מה לעשות? :'( :'( :'( :'( :'( :'(

פורסם

לי זה עזר וצריך לעזור לך לך לCATALYST CONTROL CENTER

שם ל3D

וב3D לMORE SETTINGS

עכשיו אם יש שם את האופצייה ALTERNATE PIXEL CENTER מסומנת תוריד את הסימון..... תעשה אוקיי וזהו!

פורסם
  • מחבר

טוב אני אנסה תודה.. יש לך CF?

עוד מישהו ? :( :'( :'(

פורסם

זה ידוע ש-HD4850 ב-CF לא מביאים fps גבוהה בקרייסיס אז אל תצפה להרבה.

בקשר למה שיש בצדדים אין לי מושג אולי טמפרטורה גבוהה של הכרטיסים,דרייבר לא תקין.

אני מקווה שמי שמשתמש בדרייברים של ATI יוכל להמליץ לך על משהו.

מקווה שתיסתדר ואל תתבאס יש לך כרטיסים ברמה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה ידוע ש-HD4850 ב-CF לא מביאים fps גבוהה בקרייסיס אז אל תצפה להרבה.

בקשר למה שיש בצדדים אין לי מושג אולי טמפרטורה גבוהה של הכרטיסים,דרייבר לא תקין.

אני מקווה שמי שמשתמש בדרייברים של ATI יוכל להמליץ לך על משהו.

מקווה שתיסתדר ואל תתבאס יש לך כרטיסים ברמה :xyxthumbs:

תודה אחי

ד"א זה לא קורה רק בקרייסיס

בהרבה משחקים.. אפילו משחקים קלים

הדרייבר דפוק אולי?

למי שיש CF 4850 בבקשה שימליץ לי על דרייבר אני כבר לא יודע מה לעשות..

פורסם

אולי תנסח את זה בתור - למי שיש קרוספייר של סדרה 48XX כי גם לי הוא לא הכי חלק.... World In Conflict מתאמץ מאודדדדד בארטילרי......

פורסם

עברתי את כל הדרייברים שיש עם הכרטיס הזה ולא ממש יכול להצביע על הבדלים משמעותיים.. כולם עבדו בסדר..

כרגע אני עם ה 8.7BETA מהבוקר והכל עובד פיקס.. אין לי קריסות ואין שום שטויות.. כל המשחקים עובדים חלק כולל קרייסיס על HIGH..

יכול להיות שהדרייברים עדיין לא משהו ב CF.. (וכן - אני עדיין מנסה להבין מדוע משתמשים ממשיכים להרכיב מערכי CF כשאפשר לקנות 4870 אחד ב 600 ש"ח פחות מ CF של 4850..)

פורסם

עברתי את כל הדרייברים שיש עם הכרטיס הזה ולא ממש יכול להצביע על הבדלים משמעותיים.. כולם עבדו בסדר..

כרגע אני עם ה 8.7BETA מהבוקר והכל עובד פיקס.. אין לי קריסות ואין שום שטויות.. כל המשחקים עובדים חלק כולל קרייסיס על HIGH..

יכול להיות שהדרייברים עדיין לא משהו ב CF.. (וכן - אני עדיין מנסה להבין מדוע משתמשים ממשיכים להרכיב מערכי CF כשאפשר לקנות 4870 אחד ב 600 ש"ח פחות מ CF של 4850..)

כי הוא לא נותן את אותם ביצועים ^_^

ו4870 עולה ~400 ש"ח פחות.

פורסם

המחירים שאני מכיר הם: 4850 - סביב ה 970 ש"ח ו 4870 סביב ה 1400..

ועדיין עדיף 4870 לפי דעתי. קח בחשבון גם שצריך ספק הרבה יותר רציני ל 4850 CF , רעש וחום במארז ועוד תקלות וחוסר תאימות שיכולות לצוץ..

אפשר להנות יופי מ 4870 אחד על כל משחק שקיים היום בשוק ועוד קדימה תקופה לא קצרה. ומקסימום בעתיד.. נניח עוד שנה שכבר יהיה לו קשה לעמוד בקצב אפשר להוסיף לו עוד אח נחמד שיעזור לו - והמחירים שלו עוד שנה יהיו משהו כמו חצי מחיר במקרה האופטימי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים