פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אל תשאלו איך זה קרה אבל התקנתי ויסטה על אותו הארד דיסק ועל אותה מחיצה פעמיים.הויסטה הקודמת עם כל התוכן שלה מופיעה בתיקיית Windows.old שם מלבד הווינדוס יש גם את תיקיית program files את המסמכים שלי ובקיצור כל התוכן של הווינדוס הישן.איך אני מסיר את הויסטה החדשה ומשאיר את הישנה?
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אתה לא יכול למחוק את החדש כי אתה משתמש בו זה כמו שאיוון אמר "לנסר את הענף שאתה יושב אליו" מכיוון שהתקנת את המערכת פעממים תסיר את הישנה ותעה סדר בבוט עם easy bcd כמו שכתבתי כבר למעלה.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר ואיך בידיוק "עושים סדר בבוט"?ולמחוק רק את תיקיית Windows הישן או למחוק את כל תיקיית Windows.old? ווינדוס.ישן כוללת את כל התוכן שהיה על המערכת הקודמת ואני רוצה לשמור אותו.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר אני לא ממש מסתדר עם התוכנה הזאת.תוכל להגיד לי מה הפעולות שאני צריך לעשות כדי שתיהיה לי מערכת הפעלה אחת על המחשב ושאני אוכל לשמור על התוכן מהמערכת הקודמת? [התוכן נימצא על ההארד דיסק]
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים http://neosmart.net/wiki/display/EBCD/Windows+Vistaתצתרך לבדוק בעצמך איפה נמצא כל דבר חשוב ולגבות אותו.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אף פעם לא מתקינים 2 מערכות על אותו דיסק C!אני חושב ויסטה ישן שלך אבוד ולא אפשר לחזור אליו יותר.קבצים שלך פרטי תוכל לגשת, תוכנות שהיו שם לא תוכל לריץ צריך להתקין מחדש.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים באופן תיאורטי, ניתן להעלות את המחשב עם LIVE CD כלשהו ואז למחוק את התיקיות החדשות ולהעתיק במקומן את התיקיות הישנות (WINDOWS, PROGRAM FILES, USERS וכן הלאה). אני לא בטוח שזה יעבוד עם ויסטה או שאולי לאחר מכן יהיה צורך לבצע BOOT REPAIR עם דיסק ההתקנה. עם XP בכל אופן, זה עובד. מניסיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.