פורסם 2008 ביולי 1917 שנים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם ה-4870, אבל מה לעשות, הוא חם מדי, התלבטתי רבות לפני קניית המחשב האם לקנות לו קירור או לא ובסוף החלטתי לא. לצערי, המאוורר, גם כשהוא עובד על 90%, מציג לי ארטיפקטים בקרייסיס בהגדרות הכי גבוהות לאחר 25 דקות פלוס מינוס. שלא לדבר על זה שהוא ממש רועש.אז החלטתי שאני אקנה איזה קירור על בסיס מאווררים, משהו כמו ה-אקסלרו טורבו טווין, כדי להבטיח שהכרטיס יהיה בטמפרטורה מינימלית וברעש סביר פלוס (כלומר, שקט). לגבי זה שחימום שאינו סטוק מוציא את החום אל תוך המארז אני לא דואג, אני מעדיף את זה על קירור סטוק גבולי, יש לי מארז 3D Aurora, ונראה לי שהוא יתמודד עם החום של הקירור המשופר.ד"א, אני קניתי מזיגזג, אז יש לי העדפה גדולה לקירורים שנמצאים אצלם, גם אם לא במלאי.בתודה רבה רבה מראש.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אתה מודע לזה שכרטיס לא אמור להציג ארטיפקטים גם תחת שיא העומס בטמפרטורת הפעולה המיועדת שלו, כן?ארטיפקטים בכל מצב, בהנחה שלא עשית אוברקלוק= כרטיס פגום. לממש אחריות.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אם יש לך ארטיפקטים והכרטיס חם מידי - עד כדי כך שגם באוורור ב 90% הוא נשאר חם - אז כנראה שהוא פגום או משהו.אתה בתור לקוח ששילם את מיטב כספו על מוצר לא אמור עכשיו להוציא עוד כסף על קירור כדי שהכרטיס ייפעל באופן תקין - זו היתה הבעיה של היצרן שמכר אותו ככה. מה שאני ממליץ לך לעשות זה במידה ואכן יש לך ארטיפקטים והוא חם מידי (ולא, 80 ומשהו מעלות לא נחשב חם לכרטיס הזה) גש לחנות שקנית אותו , תציג את הבעיה ותבקש להחליפו באחר. אם הוא אכן פגום גם לא הייתי מתפשר על תיקון או שטות אחרת - פשוט החלפה.בשום פנים ואופן אני לא ממליץ לך להחליף לו קירור - הדבר היחיד שאתה יכול להרוויח מזה זה לאבד את האחריות עליו.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר על איזו תוכנה אתם ממליצים כדי לעקוב אחרי הטמפרטורה של הכרטיס מסך? כזו שאני אוכל להפעיל, להיכנס למשחק, ואחרי שאני אצא ממנו אני אראה מה הייתה הטמפרטורה בכל שעה ושעה, עם גרף של טמפ'\זמן.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים ארטיפקטים זה כשהכרטיס מציג כל מיני בעיות גרפיקה מוזרות כמו פיקסלים מרצדים וצבעוניים כאלו או כל מיני קווים ושטויות שלא אמורים להיות מוצגים..דוגמא : http://www.youtube.com/watch?v=jvfxLyGthr8לגבי תוכנה שרושמת טמפ'.. לא מצליח לחשוב על משהו כרגע.. בעבר הייתי עושה את זה עם ATITOOL אבל התוכנה לא עובדת עם ה 4800..חכה לעוד תגובות פה.. בטוח יש למישהו רעיון שאני לא חושב עליו כרגע..
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים על איזו תוכנה אתם ממליצים כדי לעקוב אחרי הטמפרטורה של הכרטיס מסך? כזו שאני אוכל להפעיל, להיכנס למשחק, ואחרי שאני אצא ממנו אני אראה מה הייתה הטמפרטורה בכל שעה ושעה, עם גרף של טמפ'\זמן.ATI tool, RivaTuner... אני ממליץ מאוד שפותח הדיון ינסה לתקוע את הכרטיס בדרייברים על 100 אחוז ולשחק, ואם עדיין יש ארטיפקטים, לעדכן דרייברים לאחרונים, ואם עדיין יש ארטיפקטים - לתת לחנות להגיע לאותה מסקנה, ולהחליף לו כרטיס.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים everest 4.50.1431 betaעובדת מצויין עם ה 4870 שליתירפתי תמונה ..[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים ^^^זה VISTA? הוא נראה כל כך סקסי. שים אותו על P182 SE ויש לך SWEET LOVE TONIGHT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.