פורסם 2008 ביולי 1817 שנים http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/1991064316/m/1381029176/p/1 למי שמתעצל לקרוא, מסתבר שהם לקחו קראק של חבורת הפורצים RELOADED למשחק R6Vegas בשביל להריץ את המשחק ללא CD ;D
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מה חשבת שעושים? או שלא הבנתי את ההערה שלך או שאתה לא הבנת את מה שקרה. היו בעיות עם ההגנות אז UBISOFT שיחררה NO-CD פאטצ' שהם הכינו (ככה הם טענו). רק שבדיקה עם HEX EDITOR גילה שמדובר בקראק של RELOADED שהם גנבו ופרסמו כאילו זה שלהם.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים עכשיו Reloaded יבכו שהעתיקו מהם? Reloaded גונבים ל-Ubisoft את הפרנסה, ו-Ubisoft גונבת להם את העבודה... זה בסגנון "When arabs attack a countery you call it an act of TERROR, when USA attacks a country, they LIBERATE it"
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אם כבר אנחנו עוסקים ביחסים שבין יובי וקבוצות פריצה אז בהחלט זכור לי המקרה שהם עשו הסכם שלא יפרצו להם את SC:Chaos Theory בערך איזה שנה.אני לא מוצא בדיוק את הלינק אבל היה דבר כזה.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים צוחקים צוחקים, אבל רק שתדעו שדברים כאלה מקנים פרסום ומעלים את המכירות.מכירות??לשמוע שחברה כזאת גדולה מפלחת קראק של קבוצה קראקרים לא נראה לי יעלה את אחוזי המכירהמה שזה כן יעלה זה את הפיראטיותאנשים יחשבו שהרי הם בעצמם לוקחים קראק של קבוצת קראקרים אז כנראה שזה בסדר....
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים על זה בדיוק נאמר:"הגונב מגנב, פטור!". ;Dמה עם הגונב מגנב שגנב מגנב? ;D האם יש עכשיו לגיטימיות להוריד את התוכנה פיראטית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.