עבור לתוכן

עזרה בקשר לטמפרטורות של 4870

Featured Replies

פורסם

הטמפרטורות של הכרטיס הם 79 במנוחה

אני יודע שזה נורמלי ואצל כל הכרטיסים זה ככה

אבל זה בגלל הדרייברים הדפוקים?

לשנות את זה(מהירות FAN)?

חברה תעזרו לי אני בפניקה :silly:

פורסם

צא מהפניקה ידידי ..

המאוור של החברה מכוון ל25% מהמהירות שהוא יכול להגיע אלייה

אתה פשוט צריך להעלות את זה ל50 או אפילו 70 אם המארז ממש חם

אומנם הרעש יעלה בהתאם אבל הכרטיס יהיה על 40-50 מעלות במנוחה

תמונה מהמחשב שלי :

מכוון על 40

74449734ze4.jpg

עכשיו אני ינסה להשיג לך מדריך לשינוי מהירות המאוור למקרה שאתה לא יודע

פורסם

Make a profile in catalyst after turning on Overdrive and make sure clock and memory settings are correct.

For Vista

Then go to the following location and open the following file for editing "C:\Users\Your Windows ID\AppData\Local\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML. The xml file will have the same name as the Catalyst Profile you saved. right click and hit edit.

For XP

Then go to the following location and open the following file for editing "C:\Documents and Settings\Your Windows ID\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML. The xml file will have the same name as the Catalyst Profile you saved. right click and hit edit.

Now go down the page until you see the following lines in the XML file ...

<Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Automatic" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
<Property name="Want" value="23" />

Change the "Property name="FanSpeedAlgorithm" value=" from "Automatic" to "Manual"

Then change "Property name="Want" value=" from "23" to your desired fan speed.

Save the file then reload the Profile you just edited in the CCC.

You will have to select the profile everytime you re-start the computer.

תהנה (קרדיט למי שהכין את המדריך)

פורסם

אה מגניב

תודה שמצאתה לו אחי..

ד''א קירמה יש לך איזה יעוץ לOC טוב לכרטיס הזה?

אם כן אשמח לטיפים אפילו עם זה הOC המיזערי ביותר

פורסם

אחי אני מנסה להגדיר מה שכתוב שם במדריך אבל אין לי כתובת כזאת ... ואני מסבך תוכל לעזור לי ?......

פורסם

אתה על ויסטה אחי?

פורסם

לא XP יצרתי PROFILE וסימנתי הכל למטה עכשיו אין לי מושג לאן לגשת ?....... ומה לעשות ואיפה נמצא PROFILE הזה..

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לא להתעסק עם הדברים האלה

השאלה עם זה מסוכן לכרטיס שלי ואן לי ברירה?

פורסם

כרטיסי ה HD4800 חמים מעט מהמקובל.. וזה בסדר..

זה לא ממש מפריע לכרטיס שהוא על 80-85 מעלות.. אולי לבני אדם זה חם אבל לכרטיס זה טמפ' סבירות..

במבחנים שעשו לכרטיסי ה 4800 ב TOMS HARDWARE אכן הבחינו שהם חמים מהמקובל והטמפ' שהם קיבלו שם תואמות למה שמשתמשים בארצנו החמה מקבלים.. לכן אפשר להסיק שהטמפ' תקינות בהחלט.. (ב 4850 חם מעט יותר מה 4870..)

ייתכן באמת ש ATI יישנו בדרייבר הבא את מהירות המאוורר ככה שתהיה מעט מהירה יותר וכך הטמפ' יירדו מעט בשביל השקט הנפשי..

בנתיים, אפשר לכוון לבד , כמו שאני והרבה אחרים עשו.. זה פשוט מאד וקל להבנה..

כל מי שמבין אנגלית בסיסית אמור להבין את זה :

http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2013804

נ.ב - ואם ממש מתעקשים אפשר גם לרדת איתו (4850 במקרה שלי) לאזור ה 47 מעלות עם קירור הסטוק.. אבל רעש לא סביל.. (33 מעלות מתחת למצב הרגיל שלו!)

[attachment deleted by admin]

פורסם

כרטיסי ה HD4800 חמים מעט מהמקובל.. וזה בסדר..

זה לא ממש מפריע לכרטיס שהוא על 80-85 מעלות.. אולי לבני אדם זה חם אבל לכרטיס זה טמפ' סבירות..

במבחנים שעשו לכרטיסי ה 4800 ב TOMS HARDWARE אכן הבחינו שהם חמים מהמקובל והטמפ' שהם קיבלו שם תואמות למה שמשתמשים בארצנו החמה מקבלים.. לכן אפשר להסיק שהטמפ' תקינות בהחלט.. (ב 4850 חם מעט יותר מה 4870..)

ייתכן באמת ש ATI יישנו בדרייבר הבא את מהירות המאוורר ככה שתהיה מעט מהירה יותר וכך הטמפ' יירדו מעט בשביל השקט הנפשי..

בנתיים, אפשר לכוון לבד , כמו שאני והרבה אחרים עשו.. זה פשוט מאד וקל להבנה..

כל מי שמבין אנגלית בסיסית אמור להבין את זה :

http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?t=2013804

נ.ב - ואם ממש מתעקשים אפשר גם לרדת איתו (4850 במקרה שלי) לאזור ה 47 מעלות עם קירור הסטוק.. אבל רעש לא סביל.. (33 מעלות מתחת למצב הרגיל שלו!)

יש לך מושג במקרה למה ההגדרות משפיעות רק על אחד מבין שני הכרטיסים שלי (CF4870) משומה הראשי מקבל את הפקודה ל50% והמשני לא)...?

פורסם

לא אחי.. קראתי את הת'רד שלך שפתחת בנושא.. תאמין לי שאם הייתי יודע את התשובה הייתי עונה לך מיד שם..

אבל, אין לי CF ואין לי רעיון גם למה זה... מקווה בשבילך שתמצא לזה פתרון בהקדם..

מקסימום תשרוד שם עד שייצאו דרייברים נורמלים מ ATI שאולי ייתקנו כבר את כל השטויות האלה.. :bash:

פורסם

אם נצלה לי אחד הכרטיסים לפני שיוצא CCC8.7 רשמי (לא נגעתי בOC מרוב שאני פוחד שיצלה בלי) אני מבקש מהיבואן שיחליף לי את שני ה4870 לX2 כשיצא.

פורסם
  • מחבר

אז אם אני לא משנה את המהירות של המאוררים ומשאיר הכל כמו שהוא אין סכנה כי זה נורמלי? (אני רוצה להיות בטוח ב100%)

וbitton אולי אתה משתמש בRT ולא בפרופיל של CCC?

פורסם
  • מחבר

אז אם אני לא משנה את המהירות של המאוררים ומשאיר הכל כמו שהוא אין סכנה כי זה נורמלי? (אני רוצה להיות בטוח ב100%)

bump

פורסם
  • מחבר

bump

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים