עבור לתוכן

ה- CD-ROM של LG מפוצץ דיסיקים?

Featured Replies

פורסם

שלום, הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ויש בו כונן של LG והיו כמה אנשים שאמרו לי שיש בכוננים האלה הרבה בעיות אז רציתי לדעת אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הכוננים שלהם ואם הם באמת עושים בעיות?

תודה לכל העונים.

פורסם

הסידירומים שלהם דווקא בסדר רק מה דיי רועשים אבל לא נורא, לא נתקלתי בכאלו שפיצצו דיסקים אבל הצורבים ה52 שלהם אצלהם ו תופעה שחוזרת על עצמה יותר מדי.

פורסם

הכונן הנ"ל כל מפוצץ דיסקים והוא ממש עשה לי בעיות

אל תקנה כוננים אופטים שלהם

לך על לייט און

פורסם

הכונן הזה כן נחשב טוב והוא נמכר כמו עודיות פשוט נחטף חבר שלי קנה לא מזמן אחד כזה והוא מאוד מרוצה ואתמול חבר טוב של המשפחה ההיתי אצל ו הוא קיבל מחשב חדש של COMPAQ והמחשב בה עם צורב כזה כך שעם הצורב הזה לא היה טוב ובאמת מלא בבעיות הוא לא היה נמכר אחרי הכל אף בעל עסק לא ירצה למכור לך סידי כזה שעושה בעיות הרי מה גם ש LG הם לא הכי זולים אתה יכול למצוא צורבים באותה מהירות הרבה יותר זולים , אבל האיכות בהתאם.

פורסם

דבר ראשון תקנו אותי אם אני טועה אבל אני הבנתי שמדובר פה על סידירום ולא צורב.

דבר שני הסידירום של LG הוא בהחלט לא רע המון קונים אותו ולא באים בטענות לרוב, אבל אני אישית הייתי קונה סידירום של ASUS כי זה אותו מחיר ואיכות הרבה יותר טובה גם זמןני גישה וקריאה יותר טובים וגם פחות רעש .

פורסם

גם על כוננים של Aopen אמרו אותו הדבר. תיאאורטית הדבר יכול לקרות בכל כונן בעל מהירות גבוהה. מספיק שתהיה שריטה רצינית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים