פורסם 2008 ביולי 1817 שנים זוכרים שלפני כמה שנים טובות הייתה חברת אינטרנט ישראלית שחילקה דיסקים והם היו נתקעים במחשב או מתפוצצים? אני חושב שהייתה בעיה עם הקוטר של החור בסי די או משהו כזה
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים גם לי קרה פעם שהכנסתי דיסק לכונן DVD רגיל (לא צורב) היה בדיסק סדק קטן ליד החור באמצע!והיה פיצוץ ענק אבל הדיסק היתנפץ לחלקים יותר גדולים! זה היה מבהיל חח!\אגב גם לי יש את הצורב הזה ובנתיים לא קרה לי דבר כזה בלי לפתוח פה.. אחלה צורב.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים היה לי רעש מוזר ומפחיד שהכנסתי שני דיסקים בטעות וניסיתי לצרוב עליהם, ממש דואל לייר תרתי משמע
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים היה לי רעש מוזר ומפחיד שהכנסתי שני דיסקים בטעות וניסיתי לצרוב עליהם, ממש דואל לייר תרתי משמעחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחשמת 2 דיסקים ביחד!?xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים ראיתי ושמעתי על המון צורבים וסי די רומים שקרה להם בדיוק אותו דבר, מכל החברות, אפילו פלקסטור שנחשבים הכי טובים בעולם ועולים פי שתיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.