עבור לתוכן

עזרה דחוף עם DVI והמחשב החדש

Featured Replies

פורסם

הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכל

הכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVI

וב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVI

חיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסך

הוא כותב no signal והלד הופך לכתום

(אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים)

היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובד

ניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובד

מישהו יכול לעזור לי?

יש לי מסך viewsonic VA912

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני לא מגיע אפילו לווינדוס

זאת הפעם הראשונה שאני מפעיל את המחשב אני לא מגיע לביוס ולא כלום

אני חושב שאני צריך adaptor מ DVI ל VGA ואז זה יסתדר

זה איזשהי בעייה במסך עצמו

כי כשחיברתי את ה 9800 פרו ב-DVI ששכב לי במגירה (על המחשב הנוכחי שלי שהוא מחובר עכשיו ב VGA) ה 9800 פרו בחיבור DVI לא עבד

אז זה בטח בעייה בהגדרות של המסך אני אקנה adaptor מ DVI ל VGA ואז זה יעבוד לי, אני מקווה לפחות...

פורסם

א. אמור להגיע מתאם עם הכרטיס

ב. למסך יש במקרה 2 כניסות פיזיות עליו?

פורסם

נשמע לי כאילו המחשב שלך פשוט לא עולה ואתה החלטת שהבעיה בחיבור למסך

כנראה תקלה במחשב עצמו

אם היה לך PC-Speaker במחשב היית שומע צפצופים

פורסם
  • מחבר

א. אמור להגיע מתאם עם הכרטיס

ב. למסך יש במקרה 2 כניסות פיזיות עליו?

עם הכרטיס הגיע מתאם שה DVI שלו הוא זכר, אני צריך שה DVI יהייה זכר וה VGA יהייה נקבה

למסך יש 2 כניסות פיזיות אבל כשאני מחבר את הכבל מהמסך (לא משנה מאיזה יציאה, מה DVI או ה VGA )לכרטיס עם במתאם שהגיע עם הכרטיס (את המתאם אני מחבר בצד של ההכרטיס שיהפוך מ VGA ל DVI) אני לא רואה כלום על המסך, כלום לא עולה וזה כותב no signal

אני אפילו לא מגיע לווינדוס או לא רואה כלום מהביוס

בקיצור- מתי שאני מחבר את המסך לא משנה מאיזה יציאה שיש בו לכרטיס מסך עם המתאם מ VGA ל DVI לא רואים כלום

פורסם

עפ"י האתר של ויסוניק למסך שלך יש חיבור DVI... למה אתה מחפש לעצמך צרות עם מתאמים וחרא במקום לחבר DVI ל DVI וזהו?

פורסם

הבעיה לא במסך!

תקרא מה שכתבתי

פורסם

ברור שהבעיה לא במסך

או שהוא בלבל את עצמו מרוב מתאמים או שהוא לא חיבר מתח לכרטיס או שהוא לא חיבר 12V ללוח אם...

פורסם

הבעיה גם לא בחיבור למסך

הבעיה שהמחשב שלו לא עולה, אין לזה שום קשר לצורה שבה תחבר את המסך לכרטיס מסך.

המחשב שלו לא מבצע BOOT, והוא לא שומע צפצופים כי לא מחובר לו PC Speaker.

כל ניסיון לחבר את המסך לכרטיס מסך עם מתאמים וכבלים ושאר צורות שונות ומשונות לא יעזרו כי זו לא הבעיה.

פורסם

ברור שהבעיה לא במסך

או שהוא בלבל את עצמו מרוב מתאמים או שהוא לא חיבר מתח לכרטיס או שהוא לא חיבר 12V ללוח אם...

פורסם

אם זה כל כך ברור למה כל הדיון אתה מדבר איתו על כבלים ומתאמים?

פורסם

כי כשבנאדם מדבר איתך על זה שלא מניע לו הרכב אתה מניח שיש דלק במיכל...

הוא מדבר על מתאמים וכבלים וניסיון למצוא את קצה הקשת בענן כשהוא רכוב על מתאם DVI2VGA, אני יוצא מנקודת הנחה שהוא בודד את הבעיה לחיבור

אם למישהו המחשב לא עושה פוסט הוא אמור להגיד חברים לא נדלק לי המחשב לא חברים יש לי בעיה בחיבור DVI

פורסם

הבעיה שאתה יוצא מתוך נקודת הנחה שכל מי שמגיע עם רכב למוסך יודע לתאר מה הבעיה שלו.

בתור מוסכניק אתה צריך לזהות מה הבעיה גם אם הבן אדם מתאר לך משהו שהוא רק תסמין של הבעיה.

דוקא במקרה של אוטו לא מניע יש הרבה יותר בעיות נפוצות מאין דלק במיכל.

בקיצור כשאתה כותב שברור שהבעיה היא X אחרי ששעה אתה מדבר על זה שהבעיה היא Y עד שאני בא וכותב בדיוק מה הבעיה ועוד מציג את זה כאילו נתת איזשהו מידע שימושי בדיון הזה זה די חוצפה לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים