פורסם 2008 ביולי 1817 שנים הבאתי היום את המחשב החדש עם ה 4850 חיברתי אותו והכלהכבל שחיבר את המחשב למסך במחשב הקודם הוא כבל מהסוג הישן לא DVIוב 4850 יש רק DVI, קיבלתי עם ה 4850 מעביר כזה מהחיבור הישן ל DVIחיברתי אותו ואני לא רואה כלום על המסךהוא כותב no signal והלד הופך לכתום(אני לא יכול לחבר את המעביר הזה למחשב הישן כי אין לי בכרטיס ההוא יציאת DVI, זה מחשב בן כמה וכמה שנים)היה לי במקרה עוד מעביר כזה ל DVI בבית חיברתי אותו וגם זה לא עובד- לא עובדניסיתי לחבר בשני הקצוות את המעבירי DVI האלה[ אחד למסך והשני למחשב החדש)- לא עובדמישהו יכול לעזור לי?יש לי מסך viewsonic VA912
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר כן אבל אני לא מגיע אפילו לווינדוסזאת הפעם הראשונה שאני מפעיל את המחשב אני לא מגיע לביוס ולא כלוםאני חושב שאני צריך adaptor מ DVI ל VGA ואז זה יסתדרזה איזשהי בעייה במסך עצמוכי כשחיברתי את ה 9800 פרו ב-DVI ששכב לי במגירה (על המחשב הנוכחי שלי שהוא מחובר עכשיו ב VGA) ה 9800 פרו בחיבור DVI לא עבדאז זה בטח בעייה בהגדרות של המסך אני אקנה adaptor מ DVI ל VGA ואז זה יעבוד לי, אני מקווה לפחות...
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים נשמע לי כאילו המחשב שלך פשוט לא עולה ואתה החלטת שהבעיה בחיבור למסךכנראה תקלה במחשב עצמואם היה לך PC-Speaker במחשב היית שומע צפצופים
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר א. אמור להגיע מתאם עם הכרטיסב. למסך יש במקרה 2 כניסות פיזיות עליו?עם הכרטיס הגיע מתאם שה DVI שלו הוא זכר, אני צריך שה DVI יהייה זכר וה VGA יהייה נקבהלמסך יש 2 כניסות פיזיות אבל כשאני מחבר את הכבל מהמסך (לא משנה מאיזה יציאה, מה DVI או ה VGA )לכרטיס עם במתאם שהגיע עם הכרטיס (את המתאם אני מחבר בצד של ההכרטיס שיהפוך מ VGA ל DVI) אני לא רואה כלום על המסך, כלום לא עולה וזה כותב no signalאני אפילו לא מגיע לווינדוס או לא רואה כלום מהביוסבקיצור- מתי שאני מחבר את המסך לא משנה מאיזה יציאה שיש בו לכרטיס מסך עם המתאם מ VGA ל DVI לא רואים כלום
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים עפ"י האתר של ויסוניק למסך שלך יש חיבור DVI... למה אתה מחפש לעצמך צרות עם מתאמים וחרא במקום לחבר DVI ל DVI וזהו?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים ברור שהבעיה לא במסךאו שהוא בלבל את עצמו מרוב מתאמים או שהוא לא חיבר מתח לכרטיס או שהוא לא חיבר 12V ללוח אם...
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים הבעיה גם לא בחיבור למסךהבעיה שהמחשב שלו לא עולה, אין לזה שום קשר לצורה שבה תחבר את המסך לכרטיס מסך.המחשב שלו לא מבצע BOOT, והוא לא שומע צפצופים כי לא מחובר לו PC Speaker.כל ניסיון לחבר את המסך לכרטיס מסך עם מתאמים וכבלים ושאר צורות שונות ומשונות לא יעזרו כי זו לא הבעיה.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים ברור שהבעיה לא במסךאו שהוא בלבל את עצמו מרוב מתאמים או שהוא לא חיבר מתח לכרטיס או שהוא לא חיבר 12V ללוח אם...
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים כי כשבנאדם מדבר איתך על זה שלא מניע לו הרכב אתה מניח שיש דלק במיכל...הוא מדבר על מתאמים וכבלים וניסיון למצוא את קצה הקשת בענן כשהוא רכוב על מתאם DVI2VGA, אני יוצא מנקודת הנחה שהוא בודד את הבעיה לחיבוראם למישהו המחשב לא עושה פוסט הוא אמור להגיד חברים לא נדלק לי המחשב לא חברים יש לי בעיה בחיבור DVI
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים הבעיה שאתה יוצא מתוך נקודת הנחה שכל מי שמגיע עם רכב למוסך יודע לתאר מה הבעיה שלו.בתור מוסכניק אתה צריך לזהות מה הבעיה גם אם הבן אדם מתאר לך משהו שהוא רק תסמין של הבעיה.דוקא במקרה של אוטו לא מניע יש הרבה יותר בעיות נפוצות מאין דלק במיכל.בקיצור כשאתה כותב שברור שהבעיה היא X אחרי ששעה אתה מדבר על זה שהבעיה היא Y עד שאני בא וכותב בדיוק מה הבעיה ועוד מציג את זה כאילו נתת איזשהו מידע שימושי בדיון הזה זה די חוצפה לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.