פורסם 2008 ביולי 1817 שנים -כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך לבחור את הראשונה.-תיקיית ההתקנה שיצר הסידי תופסת לי 600 מגה בכונן השני-פורמט מלא של הכונן (מהווינדוס עצמו) לא עזר, כמובן שגם לא quick פורמט.איך אני נפטר מתקייה זו?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר בחיי שעשיתי פורמט!לחצן ימני על העכבר ואתחול לאותו הכונן (כונן C), הכונן הראשי הוא D עליו מותקן הווידנוס.לאחר סיום הפורמט זה רושם "windows was unable to format the selected drive" או משהו כזה...
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אם כך לא בוצע פירמוט למחיצה.תסרוק את המחיצה עם chkdsk ותראה אם יש פגם במערכת קבצים או משהו.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אם אתה לפרמט את C לא יעלה לך XP מה D !!C זה דיסק איתחול שלך ושמה יש קבצים חשובים כמו NTLDR ו BOOT.INI למשל.מה שם תיקיה שיש ב C ? ולמה לא לעשות לה DELETE ?
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר מחקתי כבר את התקייה, כונן C ריק חלוטין, ה primary מותקן על D.מה שוקרה זה שאני תקוע עם שני "ווינדוסים" כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אני צריך לבחור את הראשון משני הווידנוסים ה"קיימים".איך אני מסדר את זה?.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים לערןך את הקובץ boot.ini (נמצא בכונן D במקרה שלך והוא מוסתר אם אתה לא רואה אותו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.