עבור לתוכן

seagate 500GB 32MB buffer שקט ביותר

Featured Replies

פורסם

לכל אלה שטענו שהWD עדיף כי הוא יותר שקט, אני יושב עכשיו ליש שני מחשבים אחד עם הWD אחד עם הSEAGATE.

ההשוואה לא מדויקת לחלוטין כי הSEAGATE נמצא במארז הרבה יותר שקט (הסונטה 3 לעומת COMPUCASE 6A19) אבל שניהם שקטים מאוד.

את הסיגייט אני לא שומע מעל הרעש של הסונטה, ולמי שמכיר את הסונטה מבין שזה אומר שהסיגייט שקט מאוד.

יכול להיות שהיו יחידות פגומות שעשו יותר רעשים, אבל אני יכול להעיד שרעש לא צריך להיות שיקול בחלטה איזה מבין השתיים עדיף.

פורסם

אכן דיסק שקט עד שהוא "נופל",קניתי דיסק כזה לפני 3 חודשים.

לפני כשבוע הופיעה הודעת שגיאה לגביו עם MFT$(הודעה זו מתקבלת כשטבלת הקבצים

נהרסת)לאחר ריסטרט למחשב הדיסק לא עולה יותר.ומדובר בדיסק שלא עבד קשה

יומים לאחר הרכישה העברתי אליו כ 450GB ומאז ועד שהוא נפל לא בוצעו יותר כתיבות אל הדיסק

אלא השמעה של מוזיקה ממנו בלבד.

פורסם

לכל אלה שטענו שהWD עדיף כי הוא יותר שקט, אני יושב עכשיו ליש שני מחשבים אחד עם הWD אחד עם הSEAGATE.

ההשוואה לא מדויקת לחלוטין כי הSEAGATE נמצא במארז הרבה יותר שקט (הסונטה 3 לעומת COMPUCASE 6A19) אבל שניהם שקטים מאוד.

את הסיגייט אני לא שומע מעל הרעש של הסונטה, ולמי שמכיר את הסונטה מבין שזה אומר שהסיגייט שקט מאוד.

יכול להיות שהיו יחידות פגומות שעשו יותר רעשים, אבל אני יכול להעיד שרעש לא צריך להיות שיקול בחלטה איזה מבין השתיים עדיף.

היחידה הפגומה שלי עשתה תקתוקים מזעזעים במצב IDLE

בעבודה מאומצת לא היה רעש חריג.

אכן דיסק שקט עד שהוא "נופל",קניתי דיסק כזה לפני 3 חודשים.

לפני כשבוע הופיעה הודעת שגיאה לגביו עם MFT$(הודעה זו מתקבלת כשטבלת הקבצים

נהרסת)לאחר ריסטרט למחשב הדיסק לא עולה יותר.ומדובר בדיסק שלא עבד קשה

יומים לאחר הרכישה העברתי אליו כ 450GB ומאז ועד שהוא נפל לא בוצעו יותר כתיבות אל הדיסק

אלא השמעה של מוזיקה ממנו בלבד.

קנית בKSP?? אם כן, איזה סניף?

גם לי היה אותו דבר, רק שאחרי שהעברתי אליו 300GB, גם הספק נשרף, לא ידעתי עם הדיסק עוד נשאר בחיים והרמתי ידיים כי לא היה לי עוד מחשב תומך SATA בבית. אז הלכו לי סרטים ומוזיקה.

בסוף החלפתי לWD וגם שדרגתי לוח אם (בתוספת תשלום, בחברה קשוחה כמו KSP עוד לא נתקלתי, שנותנת פיצוי בשווי 20 שח על מחשב חדש שנכנס לתיקון פעמיים לאחר שבועיים) .

אגב - יש מצב שאתה יכול לשחזר חלקים מהדיסק הזה!!! כשל MBR זה לא סוף העולם. תנתק את הדיסק ושים אותו בצד בינתיים !

אני ממליץ לכל מי שיש דיסק כזה לעקוב באופן קבוע אחרי הנתונים שלו עם תוכנות SMART !!!

פורסם

ניסיתי לשחזר עם easy recovery אבל היא לא מזהה את הדיסק למרות שבביוס הוא מזהה

ניסיתי גם לשחק עם הגדרות הSATA בביוס כדי להגיע למצב בו הEASY RECOVERY כן תזהה את הדיסק אבל לא הצלחתי

אם יש לך דרך\תוכנה נוספת אשמח לדעת

וכן קניתי ב KSP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים