פורסם 2008 ביולי 1817 שנים היום בבוקר קיבלתי email מנעה מחשבים שבו הם טוענים שהם הפכו למפיצה הרשמית של AMD Game. להלן ההודעה:שלום לכולםנעה מחשבים נבחרה למפיצה רישמית של מחשבי AMD GAME בישראל.לקריאת סקירה שערכו על המחשבים לחצו כאן.להלן הסבר על המפרטים ויכולות המחשבים :AMD Value Gameלאלו המעוניינים ליהנות מאיכות במחיר אטרקטיבי, AMD Value Game מציע את הפתרון האולטימטיבי.מחשב Hybrid המשתמש בכוחם של שני כרטיסי מסך במקביל מספק תוצאה איכותית יותר מכרטיס מסך בודד בעל יכולות טכניות גבוהות יותר. מעבד וזיכרון מהירים שולטים על מקום אחסון ענק בנפח 320GB בכדי לאפשר למחשב להפוך לעמדה חזקה המתאימה גם כ-Media Center איכותי לצפייה בסרטים ולשמיעת מוזיקה.משולב עם מערכת הפעלה מקורית שלPremium Windows Vista והגנה של NIS 08 Norton.אחריות שנה VIP עם אפשרות הרחבה ל-3 ע"י Tech Data Israel.המערכת:מתאימה למשחקים רגיליםמתאימה לעבודה על Officeמתאים לעבודה כ-Media Centerמתאימה לגלישה באינטרנטמתאימה לצפייה בסרטים באיכות Full HDמחיר המחשב 2499 ש"חAMD HIGH Gameמחשב ביתי עם יכולות גרפיקות גבוהות ביותר.מחשב ה-AMD Game מאפשר לכם ליהנות ממשחקי המחשב החדשים והאהובים עליכם במלואם, לצפות בסרטים באיכות HD ולעבוד ב-Office בצורה מהירה וחלקה. הכול, במחיר אטרקטיבי.המחיר האטרקטיבי כולל מערכת הפעלהPremium Windows Vista מקורית ו- Norton NIS 08.אחריות שנה VIP עם אפשרות הרחבה ל-3 ע"י Tech Data Israel.המערכת:מתאימה למשחקים מתקדמיםמתאימה לעבודה על Officeמתאים לעבודה כ-Media Centerמתאימה לצפייה בסרטים באיכות Full HDמחיר המחשב 2899 ש"חAMD Game Ultraמחשב עוצמתי ביותר לגיימרים.בוא ליהנות ממחשב שיכול להריץ את המשחקים החזקים ביותר בשוק בלי להתאמץ הודות למעבד חזק, להציג את הסרטים החדים ביותר בצורה מושלמת בעזרת כרטיס מסך מתקדם, לאגור כמות עצומה של מידע על כונן קשיח עצום והכול ביחס עלות תועלת גבוה ביותר!מארז מקצועי ויפה, ספק כוח חזק, Windows Vista Premium ו-Norton NIS 08 מבטיחים לכם חוויית שימוש מושלמת – ללא ספק הקניה המשתלמת ביותר בשוק!אחריות שנה VIP עם אפשרות הרחבה ל-3 ע"י Tech Data Israel.המערכת:מתאימה למשחקים כבדיםמתאימה לעריכה גרפית מתקדמתמתאים לאכסון מידע רבמתאימה לצפייה בסרטים באיכות Full HDמחיר המחשב 3599 ש"ח+AMD Game Ultraהמחשב האולטימטיבי לגיימרים כבדים וגרפיקאים.גרסא מיוחדת של מעבד מהיר מרובע ליבות, מקום אכסון של 500GB וכרטיס מסך מהחזקים ביותר בשוק הופכים את ה-Ultra+ למכונת משחקים שאין שווה לה.כאשר לוקחים בחשבון את כונן ה-Blu-Ray ואת מערכת ההפעלה Windows Vista שכלולים במחשב, מקבלים מכונת משחקים שתתמודד עם כל משימה בקלות.אחריות שנה VIP עם אפשרות הרחבה ל-3 ע"י Tech Data Israel.המערכת :מתאימה למשחקים כבדיםמתאימה לעריכה גרפית מתקדמתמתאים לאכסון מידע רבמתאימה לצפייה בסרטים באיכות Full HDמחיר המחשב 4999 ש"חהאחריות בבית הלקוח ע"י Tech Data וניתן להרחיב אחריות על כלל הרכיבים לשלוש שנים בתוספת של 400 ש"ח.אם ניקח לדוגמא את המחשב הגיימרים החזק ביותר, Ultra Plus, ונוסיף לו 2x4850 בCF (הלוח תומך CF)נקבל מכונת משחקים מטורפת במחיר של 6500 ש"ח. שימו לב שהמפרט כולל כונן BD ורשיון חוקי לVista home premuim שלבד עולים1500-2000 ש"ח (במיוחד הכונן BD).האתר: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=476
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים גם אני קיבלתי את המייל, ושמתי לב שהתחילו לשווק אותם גם בפנדה. לדעתי הרעיון יכשל בארץ, מחשבי מותג או מבוססי מותג זה משהו שבחיים לא ילך פה.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים נראה נחמד אבל אני מסכים עם יונתן.בנוסף,מאיפה לזעאל הביאו אל המארז והספק הללו? מעולם לא שמעתי עליהם וגם לא מצאתי שום התיחסות נורמלית בגוגל
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים ועוד משהו:מי צריך כונן BLU RAY ? ולמה אני צריך לשלם על VISTA(תסתכלו על זה ספציפית על ויסטה או בכלל על OS)?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים חח לפני כמה ימים בדקו באחד מאתרי המשחקים בארץ (אני חושב vgames ) את הדגם הכי חזק שם שעולה 5k, ואחרי כל ההייפ שעשו לדגמים האלה ציפיתי לביצועים טובים, אבל הם עשו לו בדיקה של 3dmark06 והוא קיבל רק 10k :lol:
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר חח לפני כמה ימים בדקו באחד מאתרי המשחקים בארץ (אני חושב vgames ) את הדגם הכי חזק שם שעולה 5k, ואחרי כל ההייפ שעשו לדגמים האלה ציפיתי לביצועים טובים, אבל הם עשו לו בדיקה של 3dmark06 והוא קיבל רק 10k :lol: הוא קיבל 10k בגלל הכרטיס מסך. שאר המפרט מעולה. לא ניתן להחליף אותו אך ניתן לקנות אחד אחר, לדוגמא 4870 או CF ועדיין המחיר של המערכת יהיה אטרקטיבי. בקשר למי ששאל: "למה צריך ויסטה", התשובה היא: זה חוקי, וזה עולה כסף. תיאורטית כל אדם אמור לקנות את המערכת הפעלה שבו הוא משתמש ולא להשתמש באחת פרוצה.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים בקשר למי ששאל: "למה צריך ויסטה", התשובה היא: זה חוקי, וזה עולה כסף. תיאורטית כל אדם אמור לקנות את המערכת הפעלה שבו הוא משתמשולא להשתמש באחת פרוצה.אוקיי, אני לדוגמא משתמש ב WINDOWS שקיבלתי בתור סטודנט דרך המכללה. למה מחייבים אותי לרכוש מערכת הפעלה עם המחשב?יכול להיות שאני לא מעודכן אבל למה ויסטה?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר אוקיי, אני לדוגמא משתמש ב WINDOWS שקיבלתי בתור סטודנט דרך המכללה. למה מחייבים אותי לרכוש מערכת הפעלה עם המחשב?יכול להיות שאני לא מעודכן אבל למה ויסטה?משהו הכריח אותך לקנות את זה?הרעיון הוא שאתה קונה חבילה, כמו שאתה קונה נייד והוא מגיע עם כל החלקים כולל מערכת הפעלה,כך זה גם עם AMD Game. וזה ויסטה כי מיקרוסופט הפסיקה למכור רשיונות לXP למחשבים רגילים.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים לא מבין מה ההתלהבות מזהכונן BLUE RAY מיותר, כ.מסך HD3870 מיושן ולא משתלם ומערכת הפעלה ש95% מהאנשים בארצנו הקטנה לא רוכשים כי יש להם מעבודה, מהמכללה, מארגון המורים או מחברים.תקח את אותו תקציב ותקבל מערכת הרבה יותר משתלמת בלי בעיה בכלל - דוגמא :מעבד:Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOXכמות: 1 - מחיר: ¤950לוח אם:Gigabyte GA-EP35-DS3כמות: 1 - מחיר: ¤512מארז:Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי!כמות: 1 - מחיר: ¤415ספק כוח:Corsair 550VX 41A @ 12Vכמות: 1 - מחיר: ¤459זיכרון:A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4כמות: 1 - מחיר: ¤481קשיח למחשב שולחני:Seagate 500GB Sata II 32MBכמות: 1 - מחיר: ¤355כרטיס מסך:Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retailכמות: 1 - מחיר: ¤1423כונן אופטי:LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ¤128הרכבה:הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקותכמות: 1 - מחיר: ¤5תוכנות:Microsoft Vista Home Premium 64Bit Englishכמות: 1 - מחיר: ¤518סה"כ: ¤5246המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤5142מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/7smhrcdvאפשר להשוות בכלל את המפרטים ?מרובע ליבה של אינטל לעומת AMD, אפילו עדיף פה E8400 שעולה איזה 100שח פחות4גיגה זיכרון 800 CL4 - עדיף על פטריוט 1066 שגם ככה המהירות לא רלוונטית ב AMD יותר מידיי בגלל היכולות OCלוח אם EP35כ.מסך 4870ספק מצוייןמארז מצוייןמערכת הפעלה 64ביט חוקית לאילו שמחפשים את זהונכון אין כונן BLUE RAY, אבל מי באמת משתמש בזה ??
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים האחריות בבית הלקוח ע"י Tech Data וניתן להרחיב אחריות על כלל הרכיבים לשלוש שנים בתוספת של 400 ש"ח.זה למה זה שווה וזה למה מחשבי מותג זה המחשב היחידי שהייתי קונה בחו"ל ובעקר בארצות הברית כאשר אתה עושה משהו מעבר ללשבת מול המחשב 18 שעות ביום על איזה משחק מפגר, והמחשב משמש אשכרה לעבודה או לקצת כיף בסופ"ש אחרי סוף שבוע עמוס אין לך זמן וזין וזה בזבוז טוטאלי לרדוף אחרי חנות בשביל להחליף את ההרדיסק שלך. מישהו שעובד כל יום מ9 עד 5 לדוגמא אם שיצתרך לקחת חופש או שיצתרך לבזבז את הזמן שלו ביום שהוא לא עובד(שיש לדוגמא) בכל מקרה מתבזז כאן זמן וכסף ושרות בבית הלקוח שווה את זה.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים - הישראלים אוהבים להרכיב את המחשב שלהם,ולהרגיש שהם חסכו. (הקיצוניים בעיניין זה הלוקחות של אייבורי) - הנקודה השניה זה הכרטיס מסך המיושן, שאתה חייב לקנות. (?!)אם היה אפשר לא לקנות אותו לשים במקום 4870\CF משהו.ככה אתה נתקע סתם עם 3870 מיותר לגמרה.אני אומר לא יתפוס.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים אף אחד לא מתייחס למה שאמרתי לגבי הספק והמארז? כל המארזים של ה AMD GAME שנמכרים בארץ הם מארזי RAIDMAX רק עם מדבקה אחרת. תכנס לאתר של RAIDMAX תחפש את השם שלהם לאותו מארז ותחפש בגוגל. הספקים לא ברור לי מאיפה הם, במקומות אחרים שמוכרים AMD GAME ראיתי שהמחשבים הזולים מגיעים עם EZCOOL 450W, הדגם הבינוני עם TOPOWER 550W והיקר 600W של אותה חברה שכתובה על המארז בארץ מחשבי ה AMD GAME גרועים, בחו"ל הם טובים. AMD היו צריכים להוסיף עוד תנאים (באתר כתוב רק על לוח אם, כרטיס מסך ומעבד).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.