עבור לתוכן

מבחן ביצועים רציני בין כל כרטיסי המסך כרגע בשוק (החדשים)

Featured Replies

פורסם

לסיכומו של עניין:

Value Buy - Awarded to ATI Radeon HD 4850 CrossFire

Performance - Awarded to ATI Radeon HD 4870 CrossFire

Best Buy - Awarded to XFX GeForce GTX 260 896MB

Based on the cards we have in our labs today for the GeForce GTX 260 and the Radeon HD 4870 from XFX and Force3D and Sapphire, we would be giving the VR-Zone Best Buy award to the XFX GeForce GTX 260 896MB after very careful consideration.

וניקח בחשבון שלא בדקו SLI בכלל, כך שכל תארי ה-CF הם ספציפית להתמודדות מול כרטיס בודד 260/280

הפתעות אין פה...

פורסם

אתה ראית את הבאנדלים של XFX וההתחשבות בלקוח לעומת הביזיון בכרטיסי ATI (מכל החברות!!)?

בטח יתנו לו Best buy, ובצדק.

פורסם

מרשים.. אך צפוי =]

עכשיו רק נשאר לחכות ל4870X2 ^^

פורסם

אבל פיקה, מלבד הבאנדלים, במבחנים שהם ערכו ה-gtx260 מראה לרוב תוצאות טובות יותר :nixweiss:

פורסם

אתה ראית ... XFX [ו EVGA]...וההתחשבות בלקוח לעומת הביזיון בכרטיסי ATI (מכל החברות!!)?

ההתחשבות בלקוח של 2 היצרניות בהחלט ראויה לציון, אני מקווה שגם בארצנו המנהג הזה ישתרש,

במיוחד כשמדובר ביצרנית שמייצרת גם כרטיסי ATI וגם NV - במצב כזה אם אתה רוכש מהן, אתה לא מפסיד !

פורסם

אבל פיקה, מלבד הבאנדלים, במבחנים שהם ערכו ה-gtx260 מראה לרוב תוצאות טובות יותר :nixweiss:

אני התחלתי להימנע בעניין הזה מלקחת צד. כל מבחן כבר אומר משהו אחר בנוגע ל 2 הכרטיסים האלו S:[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 18:11:12

ההתחשבות בלקוח של 2 היצרניות בהחלט ראויה לציון, אני מקווה שגם בארצנו המנהג הזה ישתרש,

במיוחד כשמדובר ביצרנית שמייצרת גם כרטיסי ATI וגם NV - במצב כזה אם אתה רוכש מהן, אתה לא מפסיד !

אני לא מדבר על החזרת הכסף למי שקנה במחיר מופקע

אני מדבר על הבאנדלים שמקבלים את הכרטיסים איתם

ב EVGA מקבלים באנדלים טובים רק בגרסאות האוברקלוק השונות

XFX משקיעים בכל מקרה.

פורסם

עשיתי גם אני בדיקות בקרייסיס, כדי לבדוק את הייציבות של המערכת שלי.

בכל מקרה עם האוברקלוק שיש לי עכשיו, על 1680X1050,

הכל על HIGH+DX10, קיבלתי 41FPS.

וזה עוד לעומת המערכת שיש להם שם.

אני מאושר ;D

אני עוקף את הGTX260 והHD4870

פורסם

אנשים, עזבו אותכם מכל הקטע של 280 יותר טוב, יותר חזק וכל ה___ הזה.

בואו נשווה שקלים מול FPS

בתמורה ל X שקלים - מקבלים X ץFps

אין מה לעשות, נכון לעכשיו כמות הכסף שתשקיעו בכל כרטיס של ATI

תקבלו הרבה יותר FPS בתמורה לכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים