עבור לתוכן

עזרה|המחשב לא עובד אני מדליק המאוררים זזים אבל המחשב לא עולה

Featured Replies

פורסם

שלום מקווה שיעזרו לי אני ממש מיואש:(

יש לי מערכת מחשב שהיא בת 5 שנים

p4 2.4 proscot איי שאומרים את זה

asus p4s333

512 ddr1 333mhz

fx5200

switching 400w וגם רשום משהו עם סנשיין אולי זה החברה של הספק

בקיצור הבעיה היא אני מדליק תמחשב המחשב עצמו נדלק כל המאררים זזים הספק עובד המאוורר של המעבד הכל עובד

אבל המחשב עצמו לא עולה

פירקתי לפני 20 דקות תקירור של המעבד וראיתי שאין שמה שום משחה אולי בגלל זה?

כי זה פעם ראשונה שאני מוציא תמאורר

מישהו אולי יודע מה הבעיה?

אני חושב אולי לקנות משחה טרמית MX מישהו אמר לי לקנות כזה למרוח ואז לשים תקירור ואז נראה לי יעבוד

ואם לא אז אולי נשרף הלוח או משהו כזה

בכל זאת אשמח לתגובות למה אני ממש מיואש

ואם הכותרת לא טובה מנהלים אם אפשר תערכו לי ותגידו לי בפרטי איזה כותרת לשים

תודה

פורסם

אפשר בבקשה קצת פירוט ?

הכל עובד וזה אבל מה לא עולה ? המסך לא נדלק או שהמחשב נדלק ומופיע מסך שחור עם כתב או כחול ?

פורסם

היה לי מקרה דומה, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, המאווררים נותנים קיק ומפסיקים לעבוד, אבל המנורה של הPOWER עובדת... במקרה שלי נשרף לי הצ'יפסט...

פורסם

החשד העיקרי הוא שנשרפו אחד מהשניים לוח אם /מעבד

אבל לפני חן תעשה שתי בדיקות

הראשונה, אם יש לך סוללה ללוח אם אז תחליף ותראה אם זה משפיע, בחלק מהלוחות אם בעיקר של אסוס הלוח לא נדלק בלי סוללה פנימית

הבדיקה השניה היא ניתוק כל כרטיס ההרחבה והזיכרונות מהלוח אם עולל הכרטיס מסך והחיבורי דיסקים

השארת הרמקול הפנימי מחובר

וניסיון להדליק את המחשב

אם במצב הזה אין צפצוף תקלה של הרמקול הפנימי אז הלוח אם/מעבד הלך

בדיקה איזה מהם יכולה להתבצע רק מול רכיב תקין

פורסם
  • מחבר

אין שום ציפצוף ניסיתי את זה

התקשרתי לטכנאי היום ניסה להאכיל אותי חרטות שיצא לי התיקון מלא כסף

אמר לי שאם מוציאים תמאוורר של המעבד פעם אחת זהו חייב להחליף וזה וואחד טמטום איך זה יכול להיות

במחשב שאני עכשיו אני מנקה תמחשב כל שבועיים מוציא את המאורר מנקה טוב טוב ומחזיר למעבד

ובמחשב הזה לא יודע מה יש

ודרך אגב גם הוצאתי תסוללה לא קורה עוד כלום

מישהו שיש לי תאייסי שלו בפורום אמר לי ש90 אחוז הלוח נשרף ככה אני גם חושב

מה אתם אומרים נלך לטכנאי?

יש לכם איזה טכנאי להמליץ בב'ש

למה כולם באופקים הכל חרא

יש כולה 2 טכנאים והם מבהילים אותך אומרים לך אל תשאל נשרף לך הכרטיס מסף נשרף הלוח הלך מעבד ככה קרה לי במחשב הזה ובעצם הזיכרון לא היה מחובר וניסו לעשות עליי על כלום 300 שקל שאז חבר שלי בא אליי וחיבר לי תזיכרון ואז המחשב עבד ככה זה הטכנאים פה חראות

תמליצו לי על טכנאי מב'ש בקשה

פורסם

כל פעם שמוציאים את המאורר של המעבד צריך למרוח משחה טרמית |:

אם אתה מחבר את הגוף קירור על המעבד בלי משחה טרמית, יש הולכה גרוע מאוד של חום, ויש סיכוי שישרף המעבד.

פורסם

טוב עזוב אותך מקשקושים על טכנאים, אתה רוצה עזרה, תתחיל לענות על השאלות.

1. מתי ואיך זה התחיל? כל אבחון ומשהו ששמת לב אליו יכול לעזור, אז תפרט קצת.

2. תנתק כל מה שאפשר לנתק, תשאיר רק לוח, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך שמחובר למסך. תפעיל את המחשב וספר לי בידיוק מה קורה. האם יש צפצופים כלשהם בהתחלה או שאין בכלל? ואם יש צפצופים, האם אתה יכול לפסול אפשרות שהמחשב אכן פועל, רק שאין תצוגה במסך?

3. תנתק זיכרונות ותחבר שוב, כרטיס מסך ותחבר שוב. נתק את המעבד וחבר שוב (יתכן שלאחר ניקוי הקירור הוא זז ממקומו). (בין לבין תנסה להפעיל את המחשב ותראה אם יש הבדל כלשהו)

4. תוודא חיבורי חשמל ללוח האם, תראה שהם מחוברים כמו שצריך והיטב. מומלץ שתנתק ותחבר שוב את כל חיבורי החשמל על מנת לוודא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים