עבור לתוכן

לקראת רכישת מפרט- איזה כרטיס מסך הכי יעיל להקלה במעבד בהרצת HD?

Featured Replies

פורסם

^

מקווה שהשאלה ברורה ומחודדת.

ואם לא- איזה כרטיס יוריד את הכי הרבה עומס מהמעבד בעת הרצת תכני HD?

תודה מראש.

פורסם

כרטיסי סדרת HD48XX.

מכילים מפענחי וידאו שמוקדשים במיוחד למטרה זו (UVD's) ויודעים לקבל בערך כל פורמט שאתה מסוגל לחשוב עליו, כולל H.264 שנמצא בשימוש רחב להכלת HD.

פורסם
  • מחבר

ואם מדובר בכרטיס שכל מטרתו היא לעשות זאת?

הרי שסדרת 4 מאד יקרה והדגם הזה

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692802

נראה הרבה יותר משתלם לי.

השאלה היא איך הדגם שהבאתי לעומת מה סדרה 4?

ההפרשים באמת עד כדי כך גדולים?

אשמח להסבר.

תודה מראש.

פורסם

ל HTPC ומחשב שאינו מיועד למשחקים, ה 3450 הוא הכרטיס המושלם למטרה.

פורסם
  • מחבר

על מחשב כזה מדובר, חבר.

שאלה קטנה,

המילים האלו שלך :מכילים מפענחי וידאו שמוקדשים במיוחד למטרה זו (UVD's) ויודעים לקבל בערך כל פורמט שאתה מסוגל לחשוב עליו, כולל H.264 שנמצא בשימוש רחב להכלת HD.

נכונות באותה המידה לכרטיס שלי, נכון?

פורסם

קרוב לזה, אבל לא.

שאני לדוגמה רואה סרט HD ב 720P על המחשב שלי שמכיל 4850, העומס שאני רואה על המעבד אפסי S: נע בין 10 ל 15 אחוז (מעבד E8200).

עם 3450 על אותו מעבד, תראה טיפה יותר, אבל לא יותר מ 20-22 לדעתי.

-כרטיס קול לא מובנה על הלוח יוריד עומס מהמעבד אפילו יותר, אצלי הכרטיס הוא הכרטיס של הלוח כמובן.

פורסם
  • מחבר

יוריד מהעומס של הסאונד, שבסופו של דבר יוריד מהעומס של מעבד, ז"א?

לי יש אחד חיצוני (USB2)

זה יעזור?

פורסם

ATI מדהימים בקידוד ופענוח ודיאו!

ראיתי הדגמות של זה, פלוס מבחני ביצועים.

אז לקחו כרטיס 4870 אחד, לעומת 280GTX סופר OC וכו'.

ולקחו דברים ממש קשים! BLUE RAY של כמה פורמטי קידוד שונים, הכול ב1080P וכו'.

בוא נגיד שאצלך NVIDIA המעבד לפעמים הגיע ל10 אחוז מאמץ.

בATI הוא לא עבר את ה7 (וזה בMAX, בממוצע ישב גם על 2-3 ולפעמים גם קרוב לאפס!) אחוזים.

וכמובן שגם טוענים שנראה טוב יותר בATI.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא: האם כרטיס הקול החיצוני שלי יוריד מהעומס?

בהנחה שהוא לא כרטיס קול מובנה.

פורסם

אני כמעט סגור על זה שכ.קול שמחובר דרך חיבור USB יעלה לך את מעמץ המעבד...

פורסם
  • מחבר

אז זה עושה בדיוק את הפעולה ההפוכה ממה שכרטיס לא מובנה אמור לעשות?

פורסם

בעניין purevideo vs avivo hd, ישנו סיקור חדש ומעניין:

http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=552&pageid=1

קצת הופתעתי מהמסקנה שלהם:

So this leaves us with Nvidia default quality against ATI default quality, and the performance or features that both manufacturers offer. In terms of performance and features we have to say that Nvidia is the clear winner as they currently allow playback with Aero enabled and good CPU usage statistics regardless of whether the image includes one stream or two. With ATI, losing Aero with a high definition disc running is a real disappointment, especially considering the length of time they have had to rectify this. Additionally the inability to decode both video streams can impact the desktop experience in a negative manner, especially on systems with lower specification processors.

Image quality is much closer between the two due to both having good and bad points. Clearly with some time and patience it would be possible to work out the best settings for each card, but we should be much closer to perfection at default settings than we are. In reality, the best image is probably somewhere in between the two produced. If we had to choose one as our preference, overall it would probably be Nvidia as much of the detail issues could be fixed by an increase in brightness rather than significant work to get skin tone correct on ATI.

פורסם
  • מחבר

הם אחד מתוך.

הרב אומרים שATI טובים כמעט בהכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים