פורסם 2008 ביולי 1717 שנים שלוםקניתי כרטיס מסך חדש בשם HD2600 PRO , התקנתי את הדרייברים אך שאני נכנס למשחקים יש כתוביות מוזרות בג'יבריש.מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר אני רואה את הכתב שאמור להיות באנגלית כתוב בשפה לא מובנת ומטושטש. וחוצמזה רואים הכל טוב והמשחקים עובדים מהר ,אבל הכתב נמצא בצד המסך ומפריע,ואני לא בטוח שהורדנו את הדרייברים אני פשוט התקנתי את הדיסק וזהו לדעתי זה הדרייבר האם זה יכול להיות ? תודה
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים אני לא רואה איך דרייבר יכול להשפיע על שפה של משחק, האם זה קורה לך בעוד משחקים?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר זה קורה לי בכל המשחקים שזה הכי מעצבן,וזה לא רק הכתוביות גם המשחק עצמו לפעמים לא רואים בו טוב
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים זה קורה לי בכל המשחקים שזה הכי מעצבן,וזה לא רק הכתוביות גם המשחק עצמו לפעמים לא רואים בו טובאם זה כרטיס חדש ויש תופעות ויזואליות מוזרות במאמץ.ומכיוון שחלק מהתופעות האלה באות והולכות.אז הוא כנראה לא תקין.אם התקנת אותו בעצמך אז שווה להוציא מהסלוט, לנקות אבק, ולנסות שוב.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים לעדכן דרייבר זה באמת עסק מאוד פשוט. פשוט תוריד מהרשת את הדרייבר הכי עדכני ותראה אם זה מסדר את הבעיה. אם לא זה כנראה באמת בעיה עם הכרטיס.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר תראה ניסיתי להוריד את הדרייבר אבל זה כותב לי עוד 12 שעות ירד הקובץ,אבל יכול להיות שהשרת של ההורדות מלא לא ? אז כדאי להוריד בלילה עם ככה
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים תראה ניסיתי להוריד את הדרייבר אבל זה כותב לי עוד 12 שעות ירד הקובץ,אבל יכול להיות שהשרת של ההורדות מלא לא ? אז כדאי להוריד בלילה עם ככה12 שעות ?!?! מאיפה אתה מוריד ?תוריד מהאתר של היצרן.ואם אתה רוצה להאיץ את ההורדה אתה יכול להוריד www.orbitdownloader.com ואז להוריד את הדריוור איתו במקסימום מהירות.
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר אחי לא הבנתי את התוכנה הזאת זה אומר לי שזה מוריד זה נראה כמו אימיול ,אתה יכול להסביר לי איך משתמשים בה ?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים תוריד את הדרייברים החדשים ביותר, ותתקין לאחר שהסרת את הישנים (מה שהתקנת עם הדיסק שקיבלת)
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מחבר אחי חייבים קודם להוריד את הדרייבר הקודם ? אי אפשר להתקין ואז שההתקנה של הדיסק הישן תרד לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.