עבור לתוכן

עזרה בננוגע לכרטיס מסך חדש שקניתי ועושה בעיות

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי כרטיס מסך חדש בשם HD2600 PRO , התקנתי את הדרייברים אך שאני נכנס למשחקים יש כתוביות מוזרות בג'יבריש.

מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

פורסם

מה הכוונה כתוביות?

פורסם
  • מחבר

אני רואה את הכתב שאמור להיות באנגלית כתוב בשפה לא מובנת ומטושטש. וחוצמזה רואים הכל טוב והמשחקים עובדים מהר ,אבל הכתב נמצא בצד המסך ומפריע,ואני לא בטוח שהורדנו את הדרייברים אני פשוט התקנתי את הדיסק וזהו לדעתי זה הדרייבר האם זה יכול להיות ? תודה

פורסם

אני לא רואה איך דרייבר יכול להשפיע על שפה של משחק, האם זה קורה לך בעוד משחקים?

פורסם
  • מחבר

זה קורה לי בכל המשחקים שזה הכי מעצבן,וזה לא רק הכתוביות גם המשחק עצמו לפעמים לא רואים בו טוב

פורסם

זה קורה לי בכל המשחקים שזה הכי מעצבן,וזה לא רק הכתוביות גם המשחק עצמו לפעמים לא רואים בו טוב

אם זה כרטיס חדש ויש תופעות ויזואליות מוזרות במאמץ.

ומכיוון שחלק מהתופעות האלה באות והולכות.

אז הוא כנראה לא תקין.

אם התקנת אותו בעצמך אז שווה להוציא מהסלוט, לנקות אבק, ולנסות שוב.

פורסם

לעדכן דרייבר זה באמת עסק מאוד פשוט. פשוט תוריד מהרשת את הדרייבר הכי עדכני ותראה אם זה מסדר את הבעיה. אם לא זה כנראה באמת בעיה עם הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

תראה ניסיתי להוריד את הדרייבר אבל זה כותב לי עוד 12 שעות ירד הקובץ,אבל יכול להיות שהשרת של ההורדות מלא לא ? אז כדאי להוריד בלילה עם ככה

פורסם

תראה ניסיתי להוריד את הדרייבר אבל זה כותב לי עוד 12 שעות ירד הקובץ,אבל יכול להיות שהשרת של ההורדות מלא לא ? אז כדאי להוריד בלילה עם ככה

12 שעות ?!?! מאיפה אתה מוריד ?

תוריד מהאתר של היצרן.

ואם אתה רוצה להאיץ את ההורדה אתה יכול להוריד www.orbitdownloader.com ואז להוריד את הדריוור איתו במקסימום מהירות.

פורסם
  • מחבר

אחי לא הבנתי את התוכנה הזאת זה אומר לי שזה מוריד זה נראה כמו אימיול ,אתה יכול להסביר לי איך משתמשים בה ?

פורסם

תוריד את הדרייברים החדשים ביותר, ותתקין לאחר שהסרת את הישנים (מה שהתקנת עם הדיסק שקיבלת)

פורסם
  • מחבר

אחי חייבים קודם להוריד את הדרייבר הקודם ? אי אפשר להתקין ואז שההתקנה של הדיסק הישן תרד לא ?

פורסם

אתה חייב להסיר את הקודם, להפעיל מחדש, ואז להתקין את החדש.

פורסם
  • מחבר

אז תראה לא עשיתי את זה , אז זה יכול להיות הבעיה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים