פורסם 2002 בפברואר 723 שנים יש לי בעיהכל פעם שאני מוחק מישהו מה-Contact List, במקום שזה יקח 1-5 שניות כמו בד"כ,לוקח בערך חצי דקה - מופיע כזה תיבה אפורה שרשום Deleting וכל זה, ואח"כזה נעלם ואז המחיקה נעשתה...כמו כן, כאשר מישהו שולח לי הודעה ואני לוחץ עליו כדישההודעה תופיע, לוקח כמה שניות עד שההודעה מופיעה - היא לא מופיעה מיידית.מה קרה ואיך מסדרים?!נ.ב אם מישהו יודע איך לעשות שההודעה תופיע רק ליד השעון ב-Taskbar ולא גם בשורה של ההתחל...שיגיד
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים 1) גם לי היה את זה לקח המון זמן. לא ברור למה סביר להניח בגלל שהוא גם מוחק את זה מהרשיהמ שלך בסרבר. בכל מקרה עכשיו שאני על XP לוקח לזה פחות זמן.2) main -> peferencs -> events
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים לא קרה לי הבעיה של ה deleting אבל בהחלט היתה לי הבעיה שאתה עונה להודעה זה לא רציני
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים תנסה למחוק את כול ההסיטורי מכול היוזרים...בטח יש שם הרבה מאוד הודעות זה די בטוח יזרז את האייסיקיו
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים אולי יש לך בהיסטוריה המון הודעות מהמשתמש וזה מקשה על האיסיקיו למחוק מהר.. תנסה למחוק את כל ההיסטורי שלך או משהו ;D.
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים אולי יש לך בהיסטוריה המון הודעות מהמשתמש וזה מקשה על האיסיקיו למחוק מהר.. תנסה למחוק את כל ההיסטורי שלך או משהו ;D.איזה שטויותזה באג שקורה נראה לי רק ב xp לא קרה לי במערכות הפעלה אחרות
פורסם 2002 בפברואר 723 שנים אבל בהחלט היתה לי הבעיה שאתה עונה להודעה זה לא רציני סליחה?אני עזרתי לבנאדם לא ברור לי מה הבעיה שלך
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים זה משהו שהתחיל לאחרונה ? שים לב ל-LED של הדיסק הקשיח. האם היא דולקת ברציפות בזמן שהאיי סי קיו מנסה למחוק את ההודעות ? האם אתה שומע פעילות רבה מהדיסק הקשיח ? אולי יש איזושהי בעיה כללית של איטיות במחשב ? במקרה של משהו שעובד לאט על המחשב תמיד טוב לתת פה את המפרט של המחשב. זה יעזור לאנשים לפסול בעיות לא רלוונטיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.