עבור לתוכן

שאלה לגבי סיגייט 500 גיגה(לא לנעול בבקשה ביצעתי חיפוש)

Featured Replies

פורסם

שלום,ביצעתי חיפוש ומצאתי רק כמה תרדים על ההבדלים בין סיגייט לווסטרן ושהסיגייט משמיע תיקתוקים ושב קי אס פי אמרו שהדיסק הנל עושה בעיות.

עקב קריאת השירושורים אני כבר ממש מתלבט אם לקנות את ההרדיסק תיכננתי כבר השבוע ללכת לקנות.:(

אז מה דעתכם....?והאם החיבור של הסאטה 2 יתאים לסטה 1. ולא יפגע במהירות הדיסק?והאם מומלץ לקנות אותו באייבוריר סניף ראשלצ?תודה בבקשה לא לנעול ערכתי חיפוש לא מצאתי תשובות חד משמעיות תודה.

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה? אני רוצה ללכת לקנות היום...תודה!

פורסם

תסתכל על הודעות שפירסמתי פה בפורום הזה.

בקיצור - לטענת KSP חיפה או קריות (כנראה חיפה, לא יודע מאיזה סניף הוא היה), יש סדרת בעייתית של סיגייט 500GB.

זה מה שאמרו לי (כן, אמרו לי אישית בטלפון) כשהבאתי מחשב בן שבועיים לתיקון שלישי...

אחרי שהצרות התחילו כנראה מהדיסק שתקתק בלי הפסקה במצב IDLE ותוכנת היצרן הראתה כשל SMART, ושוב, כנראה. והיו הרבה צרות כי נשרף הספק! עוד לא הבנתי עד היום מה עלה בגורל אותו הדיסק.

בקיצור, לא לקחתי סיכונים, אז החליפו לי לWD, החליפו ספק, החליפו לוח אם, חוץ ממארז החליפו הכל...

הנקודה שמוכרים דיסקים כאלה כמו לחמניות חמות, קצת נשמע לא סביר שיש סדרה שלמה דפוקה, אפילו אם זה רק אצל KSP, כי תוך יום היו מרגישים את זה בפורום. אם הם דפוקים באופן חלקי וימותו לאט, נתחיל לשמוע על זה בקרוב.

פורסם

שלי "נפל" אחרי 3 חודשים

פורסם
  • מחבר

מכל מה שקראתי בפורום,ירדתי כנראה מהעניין של הסיגייט,יש לי כרגע סמסונג 80 גיגה 4 שנים והוא עובד ללא רבב,ובכלל לא שומעים אותו אבל בכלל כאילו אין הרדיסק.אז החלטתי ללכת על

Samsung 500G HD501LJ

איך הדיסק הזה? יותר טוב מסיגייט או w.d?

אין לי בעייה לשלם יותר. רק שאני אהיה מרוצה.

פורסם

רכשתי לאחרונה שני כונני סיגייט 7200.11 ואני מקווה שמה שתיארתם זניח יחסית לכמויות שנמכרות ושלא נמצאו בהם בעיות....

אבל מצד שני יכול להיות שאני עדיין בהכחשה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים