עבור לתוכן

מעבד E8400

Featured Replies

פורסם

לא ברור מה קורה עם ABIT, הם הוציאו רק לוח אחד חדש ובהרבה מקומות ומרים שיכול להיות שהם עוזבים את השוק.

MSI ממש לא בחירה טובה, רק הלוחות היקרים שלהם בסדר.

DFI מאוד יקר בהשוואה ל ASUS ו GIGABYTE.

כל שאר החברות לא נמכרות בארץ. ב NEWEGG הביקורות על ה ASUS טובות יותר מאשר על ה GIGABYTE וזאת עובדה.

• תגובות 43
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ברור מה קורה עם ABIT, הם הוציאו רק לוח אחד חדש ובהרבה מקומות ומרים שיכול להיות שהם עוזבים את השוק.

MSI ממש לא בחירה טובה, רק הלוחות היקרים שלהם בסדר.

DFI מאוד יקר בהשוואה ל ASUS ו GIGABYTE.

כל שאר החברות לא נמכרות בארץ. ב NEWEGG הביקורות על ה ASUS טובות יותר מאשר על ה GIGABYTE וזאת עובדה.

זה בכלל לא נכון, וגם אם זה היה נכון, זה לא בהכרח מחייב.

MSI לא בחירה טובה? DFI יקרה? שוב, מאיפה אתה מביא את הדברים שלך? אתה סתם זורק באוויר.

פורסם

ABIT IP35-E

פורסם

בהרבה לוחות אם מוסיפים את התמיכה דרך עידכוני ביוס

שיעדכן גירסת ביוס אחרונה אם ירצה

פורסם
  • מחבר

מה אז אני בכלל לא צריך להחליף לוח אם

פורסם

לא, רק לעדכן ביוס

פורסם
  • מחבר

אבל הלוח אם שלי לא תומך בכרטיס מסך ATI HD4850 נכון?

פורסם

כל לוח עם PCIE X16 יתאים ל HD4850, לא חובה PCIE 2.0 גם הגירסאות הישנות יותר מתאימות.

פורסם

כל לוח עם PCIE X16 יתאים ל HD4850, לא חובה PCIE 2.0 גם הגירסאות הישנות יותר מתאימות.

מסכים, אבל בהפרשי מחירים היום, אני כן הייתי ממליץ לשדרג את הלוח אם לאחד שייתמוך ב-PCI-e 2.0. (גם אם זה 40-50 שקל יותר).

תקן אותי אם אני טועה, HugeMouth.

פורסם

אם הוא לחוץ בכסף או שיש לו לוח והוא מרוצה ממנו אז שישאר עם הלוח שלו, 50 שקל זה הרבה כסף :nono:

פורסם

איך להחליף לוח עולה 45-50 ש"ח?

פורסם
  • מחבר

איך להחליף לוח עולה 45-50 ש"ח?

נכון איך?
פורסם

אם הוא לחוץ בכסף או שיש לו לוח והוא מרוצה ממנו אז שישאר עם הלוח שלו, 50 שקל זה הרבה כסף :nono:

HUGE התייחס לויכוח שלי ושלו בנוגע ללוח P35 או P43. ההבדל בין המחירים ביניהם זה בסביבות ה-45-50 שקל בדגמים הנמוכים יותר (ב-IQPC זה אפילו 20 שקל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים