עבור לתוכן

מעבד E8400

Featured Replies

פורסם

כפול ליבה עדיף למשחקים, יותר זול, יותר קר, ויותר מתאים ל OC

• תגובות 43
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד!!!!

פורסם

:xyxthumbs:

מחזק ממש! כל הזמן אנשים רוצים ארבע ליבות בגלל "שיקולים עתידיים" אבל לא מבינים שכשמשחקים ייתמכו ב-4 ליבות, הם ייצטרכו כאלה חזקים הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

אז המחשב שלי אחרי השיפורים יהיה כזה:

לוח אם :Gigabyte GA-P35-DS3L

כרטיס מסך: ati hd4850

מעבד:E8400

ספק: אותו ספק כמו שיש לי הוא עם 500W אני לא יודע אם זה מספיק תגידו לי אם אני צריך לשפר אותו.

זכרון: DDR2 1024X2 אותו דבר אני לא מחליף אותו.

דיסק קשיח 160 G אותו דבר לא מחליף.

פורסם

אז המחשב שלי אחרי השיפורים יהיה כזה:

לוח אם :Gigabyte GA-P35-DS3L

כרטיס מסך: ati hd4850

מעבד:E8400

ספק: אותו ספק כמו שיש לי הוא עם 500W אני לא יודע אם זה מספיק תגידו לי אם אני צריך לשפר אותו.

זכרון: DDR2 1024X2 אותו דבר אני לא מחליף אותו.

דיסק קשיח 160 G אותו דבר לא מחליף.

עדיף לפרסם מפרטים בפורום המתאים להם :P

אבל בכל זאת:

תשדרג ללוח אם של P43, ההבדל הוא כולה 20-30 שקל והוא תומך ב-PCI-e 2-0.

איזה ספק יש לך כרגע? ואיזה מסך?

פורסם

ההבדל בין הלוח שהוא כתב ל P43 הזול ביותר הוא 50 שקל (P43-DS3L של GIGABYTE, לא לוח טוב במיוחד) ו 75-90 שקל ללוח P43 טוב.

פורסם

ההבדל בין הלוח שהוא כתב ל P43 הזול ביותר הוא 50 שקל (P43-DS3L של GIGABYTE, לא לוח טוב במיוחד) ו 75-90 שקל ללוח P43 טוב.

אני לא שמעתי על שום תקלה שיש ב-P43 DS3L וגם אם הוא יוסיף 90 שקל ויילך על P43-DS3, האיכות היא משמעותית בין PCI-e 1.0 של P35 לבין PCI-e 2.0 של P43.

ואגב: ב-IQPC סתם לדוגמא, ההבדל מחירים בין P35 DS3 לבין P43 DS3 הוא בדיוק 20 שקל. ושווה את זה.

פורסם

^^^

ההפרשים האלה הם אין סופיים, גם ההפרש בין P43-DS3 ל P45 DS3 הוא כ 20-30 שקל. בכל מקרה אפשרות טובה היא P5QL-E של ASUS, כולל כל מה שצריך ועם עדכון ביוס יעבוד חלק.

פורסם

^^^

ההפרשים האלה הם אין סופיים, גם ההפרש בין P43-DS3 ל P45 DS3 הוא כ 20-30 שקל. בכל מקרה אפשרות טובה היא P5QL-E של ASUS, כולל כל מה שצריך ועם עדכון ביוס יעבוד חלק.

מאיפה אתה מביא את הנתונים שלך? הפרש בין P43 ל-P45 עומד על 70 שקלים ויותר. חוץ מזה ההבדל בין ה-P43 ל-P45 הוא בתמיכה ב-CF, מה שהוא לא ביקש. לקנות היום מחשב חדש ולקחת לוח אם של P35 יחד עם כרטיס שתומך ב-PCI-e 2.0 זה פשוט בזבוז מוחלט.

ואני בכל מקרה לא ממליץ על לוחות אם של ASUS. מניסיון, הם עושים הרבה יותר תקלות מ-GIGABYTE ונוטים לא לעבוד חלק עם מספר גדול יותר של רכיבים (זיכרונות שלA.DATA זו רק דוגמא אחת).

אם אתה לחוץ על תקציב, תשקול לוחות אם של ABIT, DFI ו-MSI. לוחות מעולים, זולים יותר ופחות ממותגים.

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק 500W לא יודע איזה חברה אני צריך לפתוח את המחשב כדי לראות

מסך: KTC 19"

פורסם

במחירים האלה יש רק לוחות של GIGABYTE ו ASUS (לפחות בארץ). במקרה הזה ASUS P5QL-E עדיף על P43 DS3 וזול ממנו. GIGABYTE פישלו עם לוחות ה P43/5, הרבה בעיות ביוס והרבה חיבורים חסרים.

בקשר להפרש בין P43 DS3 ללוחות P45, יש היום לוחות P45 ב 490-510 שקל.

פורסם

אם כבר יש אשכול על המעבד הזה אז יש לי גם שאלה:

אם המעבד הזה הוא במהירות 3Ghz, איך יכול להיות שאצלי בBIOS כתוב 2.66Ghz?

הVISTA דווקא כותב כמו שצריך 3Ghz.

פורסם

במחירים האלה יש רק לוחות של GIGABYTE ו ASUS (לפחות בארץ). במקרה הזה ASUS P5QL-E עדיף על P43 DS3 וזול ממנו. GIGABYTE פישלו עם לוחות ה P43/5, הרבה בעיות ביוס והרבה חיבורים חסרים.

בקשר להפרש בין P43 DS3 ללוחות P45, יש היום לוחות P45 ב 490-510 שקל.

פישלו עם הלוחות P43 וה-P45? אני יותר מאשמח לראות ביקורות שמוכיחות את זה... אני לא שמעתי על שום דבר כזה. וממבט חטוף במפרטי המחשבים שמציעים המומחים בפורום, למלעלה מ-90% מהמפרטים כוללים כרטיסי GIGABYTE p43/p45. אז שוב, מאיפה אתה מביא את הדברים שלך?

נ.ב

לפחות שכנעתי אותך לרדת מלוח המבוסס על צ'יפ של P35.

פורסם

כנס ל NEWEGG, עד היום יש שם אנשים שמתקשים למצוא ביוס יציב. בהתחלה הלוחות בקושי עבדו.

פורסם

כנס ל NEWEGG, עד היום יש שם אנשים שמתקשים למצוא ביוס יציב. בהתחלה הלוחות בקושי עבדו.

ואללה? כנס גם אתה ואתה תגלה שהכשל בלוחות של ASUS גדול באחוז ניכר מאלה של GIGABYTE.

חוץ מזה מה הקטע עם "במחירים האלה אפשר למצוא רק GIGABYTE ו-ASUS"? יש הרבה חנויות טובות ומוכרות שמוכרות את המוצרים של ABIT, MSI ו-DFI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים