פורסם 2003 במאי 2722 שנים כשאני מנסה להפעיל קובץ מסויים שהוא קובץ SVCD, הWINDOWS MEDIA PLAYER נתקע והQUICKTIME נותן את ההודעה הבאה:COULDN'T OPEN THE FILE (filename).MPG BECAUSE A SOFTWARE COMPONENT NEEDED BY THE MOVIE COULD NOT BE FOUNDמזה אני מבין שצריך קודאק, אם תוכלו לקשר אותי להורדה אודה לכם.
פורסם 2003 במאי 2722 שנים פשו תוריד תוכנה כמו POWER-DVD או WIN DVD כי הקודאק של ה-SVCD למדייה פלייר קצת דפוק...
פורסם 2003 במאי 2722 שנים מחבר בעיה: כשאני רוצה לראות את הסרט, אני מקבל תמונה "שבורה" כזאת והסרט מקוטע. בהתקנה הוא אמר שיש קובץ אחד שהוא לא מצליח לשנות כי הוא מוגן ע"י וינדוס ואמר משהו על שדרוג מערכת ההפעלה. עשיתי לו OK והוא המשיך. מה לעשות?
פורסם 2003 במאי 2822 שנים באמת כדי שתנסה קודאק איכותי יותר לSVCDהוא מאד כבד ובלי קודאק מתאים הוא מקרטע גם על מערכות חזקותאני ממליץ על הPOWER DVDקיבלתי אותה עם הFORTSSIMO2 והיא מעולה
פורסם 2003 במאי 2822 שנים ^^^^^^^^^What he saidהPOWERDVD שומר על AR בMPEG ומשתמש בקודק פנימי,בכל מקרה אם אתה מתעקש: http://www.mpegnews.com/video.asp?dcat=VideoCodec&detail=333
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.