עבור לתוכן

ירידת מחיר ל- GTX280, מערך של 4870 כבר לא שווה.

Featured Replies

פורסם

אני אגיד לך איך זה עובד, קונים מחו"ל בכמויות במחיר X, ופתאום באה ירידת מחיר שעכשיו X = X\2, אז למה לייבואנים לצאת פראיירים? הם שמים את המחיר שהיה לפני, ואז באה עלייה והייבואנים (שכמובן רק הרוויחו אם הם קנו לפני) מעלים את המחיר בהתאם.

הם לא לוזרים!

אם הם יבואנים רשמיים, אז החברה שמספקת אמורה לפצות, כמו שמקובל בכל העולם - אחרת היבואנים פשוט לא ייבאו את המוצרים ארצה והחברה שרוצה למכור רק תפסיד...

חוץ מזה ישנם אמצעים שאפשר לבטח את עצמך מול מקרים כאלה, שזה מגיע להפסדים הם יודעים לנצל את זה טוב מאוד.

• תגובות 45
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכותרת הזו מעצבנת אותי , צריך להיות כתוב "ירידת מחיר ל-GTX280, מערך של 4870 עדיין מזיין לו תתחת.

פורסם

אתם מדברים על CF כאילו זה כלום, יותר זול וזהו.

לא נכון.

אל תשכחו שכדי לקבל את כל התמורה למערך CF, צריך לוח שעולה לפחות 900 ש"ח.

וספק חזק, שעולה לפחות 600-700 ש"ח.

בסופו של דבר, ה CF של 4870 עולה כמה מאות שקלים יותר מ GTX280 יחיד, מה שהופך אותו ללא כ"כ משתלם...

פורסם

ספק שמתאים ל GTX280 יתאים גם ל 4850 במערך CF ככה שאפשר להוציא אותו מהמשוואה.

לוח P45 שבא עם שני סלוטים של PCIE2 ותמיכה ב CF עולה 620 ... על מה אתה מקשקש? :kopfpatsch:

פורסם

אבל לא יממש אותו עד הסוף.

תעשה טובה אתה מוציא כסף על מערכת CF תקנה גם לוח שפועל על PCIEX X16 בשני הסלוטים.

ב P45 זה אחד 16 אחד 8.

פורסם

אבל לא יממש אותו עד הסוף.

תעשה טובה אתה מוציא כסף על מערכת CF תקנה גם לוח שפועל על PCIEX X16 בשני הסלוטים.

ב P45 זה אחד 16 אחד 8.

תיקון, זה X8 בשני הסלוטים שאתה במצב קרוספייר, אבל של PCI-e 2.0

כל עוד אתה לא עולה לרזולוציות של 2560X1600, זה לא מגביל אותך בגרוש, אז לא לקשקש בבקשה...... (ולא, אל תביא לי את הביקורת של הזון, בדקו שם בכלל צ'יפסט P35, לא P45)

אני מסכים שבשביל צמד 4870 צריך X38/X48, אבל צמד 4870 גם הרבה יותר חזק מ GTX280 בודד.

יש תמורה לאגרה.

חוץ מזה, שכחת אפשרות מעניינת נוספת:

X38/X48+4870+4850. המחיר של שני הכרטיסים יוצא 2300 שקל, והשילוב הזה עדיין קורע ל GTX280 את הצורה.

פורסם

אני רוצה להזכיר לכם שמחיר של לוח X38/48 הוא 200 דולר! שזה בערך המחיר של לוחות P45 בארץ :lol: בקיצור בחו"ל הרבה יותר משתלם לקנות ATI. בארץ הכל הפוך כמו תמיד :lol:

פורסם

ובארץ, כרגיל מפריזים במחיר. המחיר מתחיל מ-903 ש"ח

פורסם

זה לא שמפריזים במחיר, זה שצריך לעשות רווח.

בניגוד למה שחושבים, חנויות לא קונות את הציוד במחיר נמוך מהרבה ממחיר השוק בארה"ב, הרבה פעמים מדובר ממש באותו מחיר.

קח לדוגמה את ה DFI, נגיד 170 דולר מחיר בסיס, תוסיף על זה מע"מ 15.5% ותכפיל ב 3.35, יוצא לך בסביבות ה 660 שקל

תוסיף על זה משלוח, רווח של יבואן, רווח של חנות, ותקבל 900 שקל.

הבעיה היא שהדרך של המוצרים לארץ ארוכה ומלאה צדדים שרוצים (ובצדק) לעשות רווח.

פורסם

^^^^

תזכור שגם NEWEGG צריכים לעשות רווח.

פורסם

בארה"ב החנות קונה ישר מהיצרן ומספקת ללקוח. יותר זול וקל מזה אין. אתה באמת אבל באמת שלא יכול להשוות מע"מ+משלוח+רווח יבואן+רווח חנות בארץ לרווח של ניואג.

פורסם

זה לא שמפריזים במחיר, זה שצריך לעשות רווח.

בניגוד למה שחושבים, חנויות לא קונות את הציוד במחיר נמוך מהרבה ממחיר השוק בארה"ב, הרבה פעמים מדובר ממש באותו מחיר.

קח לדוגמה את ה DFI, נגיד 170 דולר מחיר בסיס, תוסיף על זה מע"מ 15.5% ותכפיל ב 3.35, יוצא לך בסביבות ה 660 שקל

תוסיף על זה משלוח, רווח של יבואן, רווח של חנות, ותקבל 900 שקל.

הבעיה היא שהדרך של המוצרים לארץ ארוכה ומלאה צדדים שרוצים (ובצדק) לעשות רווח.

גם פה מזמינים ישירות מהמפעלים... פשוט הם תופסים טרמפ על התירוצים שציינת ואתם כמו פראירים עדיין קונים... :bash:

יש EBAY - תשלמו בסיס + 15.5% מע"מ והכרטיס שלכם.

עם ההפרש אפשר לחסוך לכרטיס חדש במקרה ויתקלקל, למרות שהיום רוב החנויות ב EBAY נותנות גם אחראיות.

פורסם

לא מזמינים פה ישירות מהמפעלים, ואני אומר את זה מנסיון.

לפעמים מזמינים ממחלקת שיווק מיוחדת של החברה, ולפעמים בכלל מספק כלשהו שמזמין מהמפעל בעצמו.

יבואנים גדולים יכולים להזמין ישירות מהחברה כמו שאתה אומר, למשל מור לוי עם ג'יגבייט.

אבל מור לוי לא מוכר לצרכן, ואז יש את כל הדרך שפירטתי.

לגבי כרטיס מסך, פשוט לא משתלם לאבד 3 שנים אחריות בשביל הפרש המחיר

למשל 4850

200 דולר+35 דולר משלוח ועוד 15.5% מע"מ יוצא 785 שקל. נמוך סה"כ בכ 130 ש"ח מהארץ.

אז תודה רבה, אני מעדיף להוסיף 130 ש"ח ולקנות עם 3 שנים אחריות בלי צורך להתעסק עם משלוחים ברגע האמת.

פורסם

בהתחלה שלא היתה לו כזאת פופולאריות הזמנתי 4850 ב 180$ כולל משלוח ושבוע שעבר התקנתי אותו לחבר שעכשיו בצבא... כמו שאתה מבין אין לו הרבה כסף והעדפתי לחכות לגרסאות עם קירור מיוחד... והחנות שהזמנתי ממנה נותנת אחראיות לשנתיים (ובארץ זה שנה בכלל לרוב החברות)...

נ.ב

הכרטיס נגיע ללא שום בעיה, הם לא ביקשו אפילו מע"מ אבל שילמתי בכל מקרה אם אני אצטרך איפעם לממש אחראיות אני לא רוצה להידפק במכס >.>

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים