עבור לתוכן

מודם..

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה Soft56K זה chipset שיושה על המודם ונתמך רק ע"י וינדוס....

זה מודם תוכנה, אני לא מבין למה אתה צריך בכלל דריברים, מה זה משנה העיקר שהיונדוס זהה אותו.

פורסם

תוציא את המודם חפש את הצ'יפ הכי גדול.

תן לי את השם של הצ'יפ, ואני אשיג לך דרייברים ל-XP.

פורסם
  • מחבר

rakwell

אני חושב שככה כותבים...

פורסם

rakwell

אני חושב שככה כותבים...

אם כבר אז ROCKWELL

זה שם שכבר לא קיים יותר כי החברה הזאת נקנתה על ידי CONEXANT

בכל מקרה הם מייצרים צ'יפים למודמים ולא את כל המודם עצמו ולכן למודמים כאלה מתאים דרייבר ג'נריק (GENERIC) שתמוך בצ'יפ של CONEXANT, או דרייבר ספציפי של היצרן של המודם עצמו במידה והוא ידוע (למשל PINE ).

דרך אגב, גם חברת Bt-Brooktree שייצרה את הצ'יפים שעליהם מבוססים כרטיסי טלויזיה באיכות בינונית ונמוכה נקנתה על ידי אותה CONEXANT והם אלה שמספקים את הדרייברים גם במקרה הזה.

פורסם

rakwell

אני חושב שככה כותבים...

ROCKWELL.

מצויין כי זה קל למצוא.

תסתכל על הכרטיס עצמו וחפש את ה-FCC ID שלו ותכתוב לי.

פשוט יש בערך 10,000 סוגים של ROCKWELL. :)

פורסם

rakwell

אני חושב שככה כותבים...

אם כבר אז ROCKWELL

בכל מקרה הם מייצרים צ'יפים למודמים ולא את כל המודם עצמו ולכן למודמים כאלה מתאים דרייבר ג'נריק (GENERIC) שתמוך בצ'יפ של CONEXANT, או דרייבר ספציפי של היצרן של המודם עצמו במידה והוא ידוע (למשל PINE ).

דרך אגב, גם חברת Bt-Brooktree שייצרה את הצ'יפים שעליהם מבוססים כרטיסי טלויזיה באיכות בינונית ונמוכה נקנתה על ידי אותה CONEXANT והם אלה שמספקים את הדרייברים גם במקרה הזה.

התבלבלת קצת.

יש לי 3 מודמים של ROCKWELL שנאגרו לי בבית. עם צ'יפים של CONEXANT.

CONEXANT מיצרת צ'פים. המודם עצמו הוא סתם כרטיס פלסטיק.

פורסם

rakwell

אני חושב שככה כותבים...

אם כבר אז ROCKWELL

התבלבלת קצת.

יש לי 3 מודמים של ROCKWELL שנאגרו לי בבית. עם צ'יפים של CONEXANT.

CONEXANT מיצרת צ'פים. המודם עצמו הוא סתם כרטיס פלסטיק.

טוב בסדר..

התעייפתי מויכוחים פה בפורומים. יש דברים יותר רציניים מזה בחיים. :P

פורסם

נראה לי שמודם תוכנה זה פשוט צ'יפ ADC

Analog to Digital Converter

או משהו...

פורסם

GIL הוויכוח לעניין, לא כדי "להראות לך" או משהו.

אם אתה יודע אחרת אין לי בעיה להודות בטעותי. :)

פורסם

נראה לי שמודם תוכנה זה פשוט צ'יפ ADC

Analog to Digital Converter

או משהו...

מודם מבצע איפנון וגילוי (זה כמו מכשיר קשר שמשדר וקולט). מכיוון שהמידע הוא ספרתי וקווי הטלפון הם אנלוגיים ו"יודעים" לעבוד עם קול יש צורך לבצע התאמה בין שני סוגי המידע. לכן מאפננים את המידע שנשלח ממחשב למחשב על תדרי קול שמרכזיות הטלפון יכולות להעביר ממקום למקום וככה בגדול זה עובד. אפשר להבין מהתיאור הזה שמדובר בשיטה מעוותת לחלוטין לשדר מידע ספרתי טהור בין מחשבים באמצעות צלילים אנלוגיים. לכן טוב שיש פתרונות כמו פריים ריליי , ISDN וכמובן מודם כבלים ו-ADSL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים