פורסם 2008 ביולי 1417 שנים איך אני יכול לבדוק אם הספק כח שלי תקין יש לי ספק של HEC 650Whttp://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=zephyrאם ישנן תוכנות לבדיקה אודה לכם אם תוכלו לצרף לינקים
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים תוכנה לא ממש...אבל "בתנאי שטח" בדיקת מאמץ למערכת יכולה להעיד על תקינותו של ספק...
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים נתחיל בזה שאם המחשב עובד טוב, ככל הנראה גם הרכיבים המרכיבים אותו עובדים טוב, לרבות הספק.מעבר לזה, קיימים מכשירים יעודיים לבדיקת ספקי כוח, אך הם יקרים ומומלצים רק למעבדות שמתעסקות עם זה הרבה.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר אני חושב שיש בעיה בספק מכיוון שברגע שאני משחק אז המשחקים לא עובדים בצורה חלקה גם ברגע שאני מוריד את ההגדרות להכי נמוכות שאפשר ויש לי מחשב חדש עם מעבד פנום 9550 AMD 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך 8600.דבר נוסף ברגע שאני משחק בערך 10 דקות הספק מתחיל לעשות רעשים בגלל זה נראה לי שיש בו בעיה ובעבודה רגילה של גלישה או אם אני רואה סרטים לדוגמא אין את בעיית הרעשים הזו, זה רק בזמן משחק
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים הכרטיס מסך שלך + הזיכרון לא בדיוק אופטימלים למשחקים...ואתה שומע את המאורר כי הוא מגביר את הRPM שלו בגלל הטמפ'...איזה משחקים אתה משחק ? איזה מסך ?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר מסך 19 של LGאני משחק משחקים כמו Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2Assassin's CreedConflict Denied Opsעכשיו אני יודע שהכרטיס מסך הוא לא מהחזקים שיש אבל אני מוריד את הגדרות המשחקים לנמוכות ביותר ועדיין המשחק לא חלק
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר יש קירטועים במהלך המשחק כמו לאגים אם אתה משחק באינטרנט רק שאני לא משחק באינטרנט ומבחינת הזיכרון המשחקים אפילו לא מנצלים את כל הזיכרון שיש לי יש משהו בן 500 ל 700 מגה זיכרון שנשארים פנויים במהלך המשחק
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים לא ממש הבנתי עם הלאגים הם במשחק אינטרנט או לא ? אם כן..רוב הסיכוים שזה נובע מפינגים גבוהים ולא מהספק כוח...ומה הטמפ' של הכרטיס מסך שלך במאמץ ?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אם המערכת שלך נקיה מוירוסים וכו...הדבר היחידי שהמשחקים לא סוחבים אצלך הם כרטיס המסך החלש...והזיכרון המועט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.