פורסם 2008 ביולי 1517 שנים רוב הדיון הזה נסוב סביב הXBOX, אפשר קצת יותר מידע בנוגע לPS3 ומה שהם הציגו?נתנו תאריך השקה לFFXIII?אוף טופיק - קרירין בקשה קטנה: אתה יכול בבקשה לכתוב הארד קור במקום ארד קור? אני יודע שזה קצת קטנוני אבל זה מציק בעין. תודה.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים זה משום שהדיון הזה ברובו מתמקד במסיבת העיתונים שכינסו אנשי...מיקרוסופט.דבר אחר,המשחק Dead Space נראה כמו משחק מבטיח והולך לצאת באוקטוברhttp://www.gametrailers.com/player/36342.html
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים רוב הדיון הזה נסוב סביב הXBOX, אפשר קצת יותר מידע בנוגע לPS3 ומה שהם הציגו?נתנו תאריך השקה לFFXIII?אוף טופיק - קרירין בקשה קטנה: אתה יכול בבקשה לכתוב הארד קור במקום ארד קור? אני יודע שזה קצת קטנוני אבל זה מציק בעין. תודה.המסיבת עיתונאים של סוני עוד 6 שעות
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אני יותר מקווה שיש להם אריות בכובע ;Dשהם יתמודדו עם הבעיה של להכניס אריות לכובע.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים המסיבת עיתונאים של סוני עוד 6 שעות אני יותר מקווה שיש להם אריות בכובע ;D שהם יתמודדו עם הבעיה של להכניס אריות לכובע.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר אני מת כבר לתערוכות של סוני ונינטנדו בהנחה שיהיה דברים באמת גדולים בניגוד לMS דרך אגב באיזה שעה מתחיל של נינטנדו ?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים זה משום שהדיון הזה ברובו מתמקד במסיבת העיתונים שכינסו אנשי...מיקרוסופט.בגלל שרוב האנשים כאן צפו בשידור של Microsoft דרך IGN.אני העדפתי לראות את מסיבת העיתונים המאכזבת של EA (שגם היתה בשידור חי).דרך אגב באיזה שעה מתחיל של נינטנדו ?לפי http://livewire.ign.com/2008/e3/index.html ששם גם ניתן לראות את השידור ב 9am PDT שזה 7 בערב לפי השעון שלנו (עשר שעות הפרש בין ישראל לחוף המערבי).
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים זה משום שהדיון הזה ברובו מתמקד במסיבת העיתונים שכינסו אנשי...מיקרוסופט.דבר אחר,המשחק Dead Space נראה כמו משחק מבטיח והולך לצאת באוקטוברhttp://www.gametrailers.com/player/36342.htmlעוד משיהו חושב שזה נראה דומה בצורה חשודה ל DOOM3?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר בIGN השידור זרם טוב אני יצפה גם בתערוכות של סוני ונינ באתר חבר רק שאין מסך מלא ללא מנוים אבל לפחות זה זרם טוב בנוגע לגימספוט
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים ^מסכים, את השידור של WWI08 היה אפשר לראות בקצב של 1Mbit/sec במסך מלא.שידור כזה היה Priceless, אבל E3 זה סלט והם מצאו עוד דרך לעשות כסף.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר אני מקווה שהשמועות על פיקמי וקיד איקרוס יהיו נכונות בהנחה שהמשחקים יצאו טובים גם פילוט אוינד חדש לא יזיק ידוע שיש מגה מן חדש שכנראה יהיה משחק מוזל ומשחק מכות מבוסס קסטליווניה יש סימן שאלה על המשחקים של ראטרו סטודיו שלא הוציא אף מידע מאז מטרואיד קורופשין (3 ) וכרגע לא ידוע אם יהיה חשיפה של משחק שלהם בתערוכה הזאת או שכרגע אין להם דבר מוכן להראות וסימן שאלה גדול על פאקטור 5 שאמורה להכין משחק גדול לWII אבל לא ידוע אם יוצג בתערוכה גם שמועה על "ממלכת הלבבות3" וSkies of Arcadia 2 שמעניין לראות אם יתממשו ידוע על אוריו חדש וקירבי חדש אבל אלה לא חדשות גדולות ומצופה מנינטנדו אני מקווה מאוד גם לSTAR FOX חדש בתקווה שיצא טוב הפעם אבל נחכה ונראה מספיק לי 4 משחקים גדולים שיצאו עד סוף השנה ואני יהיה מרוצה כרגע הלינופ של נינטנדו למחצית הזאת בסימן שאלה [br]פורסם בתאריך: 15.07.2008 בשעה 18:28:05הקפצה כי עומד להתחיל נינטנדו רק שלא יאכזבו כמו שנה קודמת
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים ליינאפ (זה הכי מפריע מבין אינספור הטעויות הגהה)מגאמן - יגיע לכל הקונסולות - PSN , XBOX LIVE וWIIWARE , מעניין איך הם יתמודדו עם המקום המוגבל על הWII (ותוסיף לזה שזו תיהיה הגירסא עם הרזולוציה הכי נמוכה וכנראה לא יהיה שום שליטה מיוחדת -> 2 הגירסאות האחרות יהיו עדיפות , וזה עוד משחק נינטנדו קלאסי)ליביו
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר בינתיים המשחק סנובורד נראה נחמד הנשיא צחק קצת על MS שהוא רמז ש"אחרים מנסים לחכות את החוויה" בכל מקרה כרגע אין בינתיים בשר זה יותר הקדמה משעממת עריכה -גרסה של אנימל קרוסינג לא ניסיתי את הסדרה וזה לא הטעם שלי אבל זאת סדרה מוכרת עריכה-ראגי ראגי ראגי GTA לDS איזה פצצה -למרות שבטח יסריח על הDS זיהוי תנועה משופר כצפוי וWII ספורט חדש שדי מפתיע ותאמת נראה הרבה יותר טוב מהראשון סיכום -מאכזב מאוד כל התערוכה הייתה לתת תשובה לדרך ה"חדשה" של MS ובזה נינטנדו הצליחה ובגדול אבל לא היו כמאת דברים לגימרים וידוע שיש כמה דברים מעניינים בפיתוח אני מקווה שיחשפו את המשחקים שבפיתוח בכל מקרה נתוני המכירות והמשחקים לקהל הרחב די דפקו את MS המשחק מוזיקה של נינטנדו נראה הרבה יותר טוב מליפס הייתי אומר שנינטנדו נצחה את MS בתערוכה אבל בכל זאת הייתה מאכזבת מאוד זיהוי תנועה משופר ומיקרופון זה נחמד אבל אפילו את אווריו לא הראו כנראה שומרים את כל הקלפים בבטן ורק רצו לתת תשובה לMS סוני יכולה לקחת בקלות את התערוכה נינטנדו תמשיך למכור הרבה טוב עוד שעה ורבע סוני מקווה שהם יפגיזו אולי אני לא קרוב לקנות PS3 היום אבל שנה שנתיים זה אפשרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.