פורסם 2008 ביולי 1417 שנים היום צריכה להתחיל E3 2008 וצפויות הכרזות גדולות בתחום בימים הקרובים החלטתי לפתוח את הדיון כדי לתת מידע\לינקים \תמונות \סרטונים וכו מהתערוכה ההכרזות הגדולות ביותר צפויות להיות מנינטנדו\סוני\וMS שם צפויים להיחשף המשחקים הגדולים ביותר לכל פלטפורמה ובנוסף תוספות חומרה כאלו ואחרות ככה שמי שיצליח לתת לינק לסרטון מהאירועים של שלושת החברות מבורך אני ינסה לברר את השעות טוב MS מתחיל היום כתוב 14 ביולי 10:30 AM נינטנדו וסוני מחר ב15 ביולי נינטנדו ב9 AM וסוני ב11:30 AM בבקשה שמישהו יתרגם את השעות והתאריכים לארץ כי זה די בטוח זמן ארצות הברית http://www.e3expo.com/
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אני מחכה לעדכונים על FarCry 2, POP Next Gen ו- Mirrors Edge בעיקר.ד"א הבנתי שיהיו סרטונים מ-E3 ב-XBL, אתם יודעים אולי אם זה יעלה כסף?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר תגיד זמן תה מה היה לפני החיקוי לMII ? ראיתי רק מאז בינתיים אני מתפקע מצחוק רק במחשבה על כל ה"ארד קור" שקנו 360 שכרגע MS מתרכזת במלחמה בWII :lol: :lol: :lol:
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר כן אבל לא בלעדי תצא גם גרסת XBOX360 זה הדבר החזק ביותר שראיתי בתערוכה שלהם לא יצא לי לראות מההתחלה אבל נראה לי שהרבה בעלי 360 יהיו מאוכזבים מהתערוכה ה"חוויה החדשה" של ה360 זה ניסיון להיות במגרש משחקים של הWII הם קצת דפקו את סוני אם פינל פנטזי ובעצם זהו נראה מאוד מאוד מגוחך עריכה -פה יש תרגום בעברית למי שמעוניין http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1129491אני מקווה שבתערוכות של נינטנדו וסוני יהיה יותר בשר חצי מהתערוכה של MS מתאימה למעריצי כוכב נולד
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים tאיזה באסה HALO WARS רק באביב 2009 בנוסף הולך לצאת עידכון הדאשבורד בסתיו הקרוב רוק בנד בלעדי ל360 ולגירס אוף וור יהיה קו אופ של 5 שחקנים
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים ואוו......* DLC בלעדי ל - Fallout 3* תאריך יציאה ל RE5 - יום שישי ה-13 מרץ 2009* Fable 2 כבר גמור וייצא בספטמבר השנה* Gears of War יכלול Co-Op של חמישה שחקנים וייצא בתחילת נובמבר (רוצים לשמור על מכירות טובות חודש אחרי חודש הא)* ממשק חדש לגמרי ל Dashboard ושילוב Avatars - כמו ב Wii* הכריזו על Geometry Wars 2* Portal 2 - בלעדי ל XBOX* משחק South Park בלעדי ל-XBOX* Rock Band 2 בלעדי ל XBOX לחודשיים* והכי כואב לסוני:* Final Fantasy 13 יגיע גם ל XBOX...ואוו...באמת קשה לי לראות את סוני מתעלים על זה... (הלוואי....)....
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים * ממשק חדש לגמרי ל Dashboard ושילוב Avatars - כמו ב Wiiמזתאמרת avatars ? יש את הגיימר פיקס מה ההבדל ? (שאלה זאת מופנה לקרירין כי הוא מומחה הווי שלנו (: )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.