עבור לתוכן

תופעה מוזרה בהארד דיסק

Featured Replies

פורסם

לבת דודתי יש בעיה מוזרה, היא אמרה לי לכתוב את ההודעה הבאה:

קניתי מחשב באייבורי לפני כמה חודשים.

מאז פירמטתי את המחשב פעמיים בערך.

למרות זאת מצאתי דברים מוזרים בתוך ההארד דיסק. למשל, מצאתי בתוך הקבצים של הווינדווס ויסטה קבצים שתאריך השינוי שלהם הוא שנה לפני שקניתי את המחשב!

איך זה יכול להיות? מה זה אומר? ששמו לי הארד דיסק משומש?

מצאתי שם גם שאריות של תוכנות שלא התקנתי מעולם ... וגם התאריך שלהם היה שנה לפני שקניתי את המחשב

(מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה)

תודה מראש.

פורסם

מאז פירמטתי את המחשב פעמיים בערך.

למרות זאת מצאתי דברים מוזרים בתוך ההארד דיסק. למשל, מצאתי בתוך הקבצים של הווינדווס ויסטה קבצים שתאריך השינוי שלהם הוא שנה לפני שקניתי את המחשב!

אז לא פירמטת את הדיסק קשיח.. קבצים לא צצים לבד בדיסק קשיח מפורמט עד כמה שידוע לי.. :silly:

פורסם

פשוט מאוד... לכל קובץ יש שלושה זמנים, זמן יצירת הקובץ, זמן שינוי אחרון, וזמן גישה אחרונה.

הקובץ שונה לאחרונה ע"י מיקרוסופט לפני שנה. מה הבעיה ?

שאריות תוכנות שלא התקנתה מעולם... מה אתה יודע מה הויסטה מתקין ?

נראה לך מוזר ? תעשה רשימה קטנה של שמות וספר לנו, ונאמר לך אם זה חלק מחבילת התוכנות שויסטה מתקין.

פורסם
  • מחבר

הראתי לה את תגובותכם. היא אמרה לי לרשום את הדבר הבא:

שמות הקבצים שתאריך היצירה ותאריך השינוי שלהם הוא התאריך הישן (מלפני שקניתי את המחשב.... הרבה הרבה לפני) :

התיקיה משתמשים

התיקיה "ציבורי" שבתוך "משתמשים"

בתוך התיקיה של ה-WINDOWS:

boot, branding.

cursors

בתוך התיקיה של הפרוגרם פיילס:

microsoft games

movie maker

msbuide

msn

וזה רק חלק קטן מתוך כל הדברים שמצאתי!

תודה.

פורסם

מה שאני לא מבין זה דבר אחד, אם פירמטטת כבר פעמיים את הדיסק קשיח מאז שקנית אותו, איך בדיוק צצו לך שם קבצים שאתה לא מכיר???! :s05:

פורסם

תאריך שינוי הוא כשמו - תאריך שינוי, ולא תאריך העתקה, העברה וכיוצא בזאת. כל הקבצים שציינת אכן מותקנים יחד עם VISTA, והתאריך שאת רואה הוא תאריך השינוי האחרון בקובץ לפני שבכלל צרבו אותו על דיסק ההתקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים