עבור לתוכן

המחשב איטי ולוקח לתוכנות הרבה זמן להיפתח

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה שלכל תוכנה שאני פותח לוקח לפחות איזה דקה - שתיים להיפתח, אפילו אם אני פותח סתם את דפדפן האינטרנט או איזה קובץ וורד - המחשב נתקע איזה שתי דקות ואז הוא פותח את זה..

המחשב שלי נעשה גם די איטי ותקוע בלי קשר, וכל פעם כשאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למצב שהוא נכנס לווינדווס ומפעיל תתוכנות של ה"הפעלה אוטמתית"(שזה רק אנטיוירוס ופיירוול). עכשיו אני לא יודע מה הבעיה ואיך לסדר את זה...!

העיניין הוא שאני חושב שזאת בעיה בחומרה כיוון שפירמטתי את המחשב כבר פעמיים בכדי לפתור את זה וזה עדיין קורה... :\

עכשיו אין לי איזה מחשב חדיש ומפציץ אבל גם לא משהו ענתיקה ככה שהוא בבירור לא אמור ליהיות ככה ולהיתקע כל הזמן... אולי איזה חלק בחומרה נדפק ?

אני ממש לא יודע מה לעשות... ולהתחיל לקנות עכשיו מחשב חדש די גדול עלי!

אם מישהו יעזור לי אני ממש אשמח! יום טוב.

:nixweiss:

פורסם

אתה רוצה לספר לנו קצת על מפרט המחשב המדובר, או שזה מידע חסוי?

פורסם
  • מחבר

אני לא הכי מבין בזה אבל אני ינסה ממה שאני יודע..

זה אינטל פנטיום 4

2.6Ghz

512 ram

לוח אם של אסוס

הווינדווס מותקן על דיסק קשיח של WD

מחשב שלא אמורה לקחת לו יותר משניה תפתוח תדפדפן (אחרי פירמוט)...

תודה!

פורסם

אם אתה חושד בחומרה אתה יכול להריץ בדיקה בMEMTEST לזיכרונות (לפחות חמש שעות) ובMHDD להארד-דיסק.

בצע סריקת וירוסים ורוגלות, איחוי דיסק, ואולי גם ניקוי הדיסק והרג'יסטרי בעזרת תוכנה כגון Ccleaner.

פורסם

אהלן היתי ממליץ לך לבצע איחוי בעזרת תוכנה מקצועית לכונן הקשיח שברשותך תשתמש ב Diskeeper 2008 Pro Premier [מנוע איחוי הדיסק שיש בחלונות הוא מפרי פיתוחה של החברה של התוכנה שהזכרתי הרגע]

נתתי לך קישור בפרטי לתוכנה כולל הפרטי רישום[ לא יודע מה החוקים פה לגבי קישורי Warez]

[יש מצבי סריקה שונים מחוץ לסביבת וינדוס גם אותם אתה יכול לעשות ]

פורסם

איחוי לא יעזור אחרי שהוא פירמט פעמיים את ההארד דיסק.

נשמע הרבה יותר הגיוני שזה בעיית חומרה.

פורסם

אני אומר דברים מנסיון בכל מקרה לא אתווכח

פורסם

אם אתה אחרי פירמוט תבדוק הארדיסק וכבלי DATA

פורסם

אני אומר דברים מנסיון בכל מקרה לא אתווכח

האמת שאני דווקא סקרן, אולי תסביר איך איחוי עוזר להארד דיסק לאחר פירמוט?

פורסם

איחוי לא יעזור אחרי שהוא פירמט פעמיים את ההארד דיסק.

נשמע הרבה יותר הגיוני שזה בעיית חומרה.

אחי, קישקוש.

אין קשר בין השניים.

אחרי ההתקנות יש מצב טוב מאד שה HARD DISK לא אופטימלי. שווה להריץ איחוי ואף מומלץ אחרי ההתקנה.

(עבדתי 5 שנים כטכנאי ומנהל חוות מחשבים עם סדר גודל של כמה עשרות מחשבים)

פורסם

אחי, קישקוש.

אין קשר בין השניים.

אחרי ההתקנות יש מצב טוב מאד שה HARD DISK לא אופטימלי. שווה להריץ איחוי ואף מומלץ אחרי ההתקנה.

(עבדתי 5 שנים כטכנאי ומנהל חוות מחשבים עם סדר גודל של כמה עשרות מחשבים)

אתה מנסה להראות שיש לך ידע רב וכשרון מחשבים או שאתה אומר את זה כתשובה אפשרית?

קרא שוב את הפוסט המקורי והתיאור של הבעיות, ואחרי זה תחזור ותגיד לי שאיחוי הדיסק אחרי שתי הפירמוטים שהוא ביצע יפתור לו את הבעיה.

פורסם

גבר, אני מציע את זה כבדיקה, לא כפתרון.

לפני שאני אשלח מישהו שלדבריו לא מבין יותר מדי במחשבים לפתוח את המארז ולהתחיל לשחק עם החומרה,

לנתק דברים וכו', אני קודם מציע דברים פשוטים - בשיטת מהקל לכבד.

אם זה היה מישהו שמבין יותר, הייתי מציע אכן להכנס לנסות ל BIOS ולבדוק הגדרות ומהירות סיבוב של המאוורר ביחס לטמפרטורה, או להחליף כבלים.

אולי לעשות גם checkdisk ולראות שאין בעיה בדיסק.

לאחרונה סידרתי מחשב במפרט דומה כשפרקתי את המעבד ופשוט שמתי משחה טרמית כי המקורית כבר הלכה....

סורי אם התשובה הקודמת נשמעה מתחכמת או משהו....

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים