פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אז ככהסוגי הקובץ זה MKVאני רוצה לתרגם סרט אני משתמש בSubtitle Workshop איזה קובץ אני צריך לייצא משם ?ניסיתי דרך הVLC לקחת סתם סרט ולהכניס תירגום עם הMKV וזה לא עבד אז איך מסדרים את זה ?ועוד שאלה קטנה, בתוכנה עצמה מישהו יודע אם יש אפשרות לשים קיצורי דרך למקשיםכי זה מסורבל ללחוץ על העכבר כל פעם שאני רוצה להוסיף שורת תירגום או שיש לכם המלצה לתוכנה אחרת
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אז ככהסוגי הקובץ זה MKVאני רוצה לתרגם סרט אני משתמש בSubtitle Workshop איזה קובץ אני צריך לייצא משם ?ניסיתי דרך הVLC לקחת סתם סרט ולהכניס תירגום עם הMKV וזה לא עבד אז איך מסדרים את זה ?ועוד שאלה קטנה, בתוכנה עצמה מישהו יודע אם יש אפשרות לשים קיצורי דרך למקשיםכי זה מסורבל ללחוץ על העכבר כל פעם שאני רוצה להוסיף שורת תירגום או שיש לכם המלצה לתוכנה אחרתממליץ בחום על BSPLAYER, נגן שאני עובד איתו כבר הרבה שנים.בין היתרונות שלו: תמיכה מלאה בתכני HD, קבצי MKV וכו'.עובד מצויין ובקלות עם כתוביות, גם בעברית.אפשר לשלוט בו בקלות על כל הגדרה וקונפיגורציה של הסרט.אפשר להגדיר HOTKEYS לכל פעולה אפשרית.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר אפשר לשלוט בו בקלות על כל הגדרה וקונפיגורציה של הסרט.אפשר להגדיר HOTKEYS לכל פעולה אפשרית.התכוונתי לשליטה בתוכנה של התירגום בקיצורי דרךועדיין השאלה עומדת, איזה קובץ לייצא לMVK בשביל התירגום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.