עבור לתוכן

צריך עזרה דחופה בתיקון מחשב (יש צפצוף מעצבן בהדלקה)

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתקן כרגע מחשב... בעיקרון הזיכרון שלו היה חלש מדי אז הוספתי לו עוד 256MB (היה לו 256MB של PC3200) והוספתי עוד אחד של PC3200 256MB.. פרמטתי אותו, התקנתי וינדוס אקס פי הכל טוב ויפה.. באותו יום בערב אני בא להדליק את המחשב.. המחשב עצמו נידלק.. אבל יש מין צפצוף ארוך.. בערך 5-6 שניות, מה גם שהמסך לא נידלק..

מה יכולה להיות הבעיה? אני צריך פתרון דחוף.

תודה מראש =]

דרך אגב יש לי עוד מחשב עם בעיה.. המחשב עצמו הוא מחשב מאוד חלש, 256MB, מעבד 557MHZ כרטיס מסך voodoo 3 בקיצור.. חרא מחשב..

מה שרציתי לעשות זה לפרמט אותו.. פירמטתי הפעלתי אותו והכל.. ואז אחרי איזה 5 שעות פתאום הוא נתקע.. בדקתי את הטפמ' של המעבד והיא הגיעה ל-70 מעלות.. אז פתחתי אותו כדי להוסיף משחה טרמנית כי ראיתי שפשוט המשחה שם כבר נגמרה לגמרי... לצערי אחרי שהוצאתי את המעבד (וגם את כרטיס הזיכרון והספק בגלל שהם סגרו את המעבד מהצד ומלמעלה ולא יכלתי להוציא אותו בלי להוציא גם אותם) הוספתי את המשחה, חיברתי חזרה את הכל.. אני מנסה להדליק את המחשב.. הוא נדלק אבל הוא פשוט לא מצליח למצוא לי את ההארד דיסק עכשיו.. ניסיתי לשנות בין הכבלים של הדיוידי וההארד דיסק אבל עדיין גם עם הכבל של הדיוידי המחשב לא מזהה את ההארד דיסק.. בדקתי אם הספק מחובר להארד דיסק.. הכל מחובר אפילו שומעים ואם שמים יד על ההארד דיסק מרגישים שהוא אכן פועל אבל משום מה המחשב פשוט לא מזהה אותו...

תודה רבה רבה לכל העוזרים (ואל תשכחו לענות גם על הבעיה הראשונה) =]

פורסם

אני הייתי מסיר את הזיכרון החדש שהוספת ורואה אם משהו השתנה

בנוסף תוציא את הכרטיס מסך ותחבר אותו כמו שצריך

תעדכן אם יש שינוי

פורסם
  • מחבר

לגבי הכרטיס מסך כבר עשיתי את זה... לגבי הכרטיס זיכרון ניסיתי לפני שאמרתי פשוט להוציא את שניהם ולחבר מחדש וזה עדיין קורה..

אני ינסה לנתק רק את הכרטיס זיכרון החדש כמו שאמרת..[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 23:41:58

אחי צדקת... ניתקתי את הכרטיס זיכרון ועכשיו המחשב פועל...

זה מוזר.. למה המחשב פעל עם הזיכרון החדש ופתאום הוא לא?[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 23:43:47

ועוד משהו.. מה אתה חושב על המחשב הקודם? יש לך פיתרון בשבילי?
פורסם

אפס את הביוס בשני המחשבים.

פורסם
  • מחבר

איפסתי.. לא עוזר =\

עוד הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים