פורסם 2008 ביולי 1217 שנים שלום לכולם, אני עובד עכשיו עם המון קבצי וידאו ענקיים וחייב דיסק קשיח חדש. מאחר והמחיר הכי חשוב לי כרגע: איזה דיסקים נותנים את יחס המחיר\נפח הגבוה ביותר ? הבנתי שהיום אלו ה-500GB, יש המלצה לדיסק כזה שידוע כאמין ? תודה רבה
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אכן 500 הכי משתלמים כיום.ב320 שקל אפשר למצוא את הסייגיט אם 32 מגה קאש.מצטרף למה שהמליצו לך מעליי .
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר אחלה, עד עכשיו קניתי רק WD, הגיע הזמן להתרענן...המליצו לי לא לקנות ב-Ivory, זה משנה כשמדובר בדיסק קשיח חדש וסגור ?
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים כן. עלולים לעשות לך בעיות עם אחריות. לי יש את הסיגייט - חוץ מאחד שמת לי אחרי חודש ושבוע והוחלף במסגרת האחריות, הוא עובד מעולה.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר איזה בעיות אחריות יכולים לעשות ?כתוב באתר שלהם אחריות של 5 שנים דרך-אגב...לא כל-כך מעודד מה שכתבת על הדיסק שמת, גם בביקורת בזאפ ראיתי את זה. קצת מרמז על בעיית אמינות לא ?
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים יש הרבה תגובות על סיגייטים שנקנו והיו מתים. סתכל למשל בnewegg.com ביקורות של הרבה אנשים שקנו פשוט מדהים האחוזים שלא עבד להם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.