עבור לתוכן

בעיה במשחק MMORPG פינגים ולאגים נורעים

Featured Replies

פורסם

שלום

הורדתי את המשחק CABAL שחבר שלי אמר לי שאפר סוף סוף לשחק בו ישראלים דרך הגירסא של USA עכשיו אך שאני נכנס יש לי לאגים ופינגים אפילו בהתחברות לוקח לו כמה שניות עד שהוא מקבל את זה שאני לוחץ לו להתחבר אבל לחבר שלי אין לו שום בעיה עם המשחק.

אחרי זה ראיתי גירסה נוספת של המשחק (SEA) ונשאתי גם אותה בה זה קצת יותר נורמלי ואם אני מצליח להיכנס אז יש לי פינגים די גבוהים אבל מצליח לשחק ולא כמו בUSA.

מה שכן יש לי את הבעיה הזאת רק עם CABAL משחקים אחרים כמו COD4 ברשת אין שום בעיה ורצים יפה מאוד.... יש סיבה לכך?

בשרתים האלה יש לא מאט ישראלים שמשחקים ולהם זה רץ יפה.....

מה אפשר לעשות בנידון?

עריכה: נשאתי אפשרויות של כיבוי הkaspersky ולהתקין מחדש לא עזר

פורסם

גם אני משחק ב CABAL USA ויש לי בעיות קשות של לאגים ברוב היום, הבעיה היא מהאינטרנט המעפן בארץ, איזה אינטרנט יש לך (מהירות,ספק,תשתית)?

נ.ב.

משום מה בעיות הלאגים חריפות יותר במשחקי MMORPG, בהרבה מקרים הפינג מגיע למספרים הזויים של 1500MS-4000MS.

פורסם
  • מחבר

גם אני משחק ב CABAL USA ויש לי בעיות קשות של לאגים ברוב היום, הבעיה היא מהאינטרנט המעפן בארץ, איזה אינטרנט יש לך (מהירות,ספק,תשתית)?

נ.ב.

משום מה בעיות הלאגים חריפות יותר במשחקי MMORPG, בהרבה מקרים הפינג מגיע למספרים הזויים של 1500MS-4000MS.

מהירות 1.5

ספק 012

תשתית בזק

אך אפשר לדעת מה הפינג שלי(מה המספר IP של השרתים?)

מה שמוזר לחבר שלי היה(הוא שידרג) אינטרנט של 1.5 וספק נטווז'ן ותשתית גם של בזק וזה עבד לו מצוין אני אומר את זה כי הרבה אומרים שבמשחקי רשת יש בעיות עם הספק נטווז'ן

פורסם

^^^

בזמן האחרון נטווז'ן-013 משפרים את הפינגים במשחקי רשת על חשבון דברים אחרים כמו שיתוף קבצים (לדעתי משחקים חשובים יותר). תחפש את ה IP בגוגל, בכל מקרה כשהפינג כזה גבוהה לא צריך תוכנה או משהו, כל שעון שמראה שניות יעשה את העבודה :lol:

פורסם
  • מחבר

^^^

בזמן האחרון נטווז'ן-013 משפרים את הפינגים במשחקי רשת על חשבון דברים אחרים כמו שיתוף קבצים (לדעתי משחקים חשובים יותר). תחפש את ה IP בגוגל, בכל מקרה כשהפינג כזה גבוהה לא צריך תוכנה או משהו, כל שעון שמראה שניות יעשה את העבודה :lol:

כן רק שאם אני ידע את הIP שלהם אני פשוט יוכל לבדוק דרך CMD ולא יצטרך להכנס למשחק....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים