עבור לתוכן

רזולוציה 1920x1200 איזה כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

כרגע אני עובד עם מסך 28 אינצ' ברזולוציה 1920x1200 וכרטיס מסך 8800GT I-Chill OC של Inno

(עובד על 2000/700/400).

אומנם אני לא מחשיב עצמי כגיימר, אך כאשר אני משחק, אני אוהב להנות מהמשחק כמעט עם כל מה שהוא מסוגל לתת (מבחינת גרפיקה).

הכרטיס הנוכחי טוב, אבל לא מספק אותי, אני מעוניין לשדרגו, אך לא בטוח למה (חשבתי על HD4870, ואולי בעתיד להוסיף עוד אחד למערך CF), ולא רוצה לגלות שאחרי ששידרגתי, שהמצב לא השתנה כלכך.

איזה כרטיס מסך לדעתכם אני צריך כדי לעבוד ברזולוציה הנ"ל, ולהנות מהמשחקים?

פורסם

אם אין לך הרבה להשקיע - 8800GTS 512G92 SC\9800GTX SC\OC

אם אין לך בעיית תקציב - 9800GX2\GTX280

הכרטיסים שנתתי לך הם לביצועים יציבים עד גבוהים ברזולוציה זו, אבל אל תשכח, קרייסיס ומשחקי PC של שנת 2008 זה שני עולמות שונים :xyxthumbs:

פורסם

אם אין לך הרבה להשקיע - 4870 - אני יודע שיהיה שיפור, אני לא יודע כמה משמעותי הוא יהיה, בסה"כ 88GT זה כרטיס טוב.

אם אין לך בעיית תקציב - 9800GX2\GTX280 - יתנו לך כל מה שאתה צריך.

פורסם

COD4 על מקסימום הגדרות:

vga-cod4.png

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Edge Smoothing Anti Aliasing

16x anisotropic filtering

Dynamic shadows HIGH

vga-graw2.png

פורסם
  • מחבר

ה- GTX280 עולה כמו CF של HD4870, לא עדיף ללכת על ה- CF (במיוחד שיש לי לוח שתומך במערך CF ב- PCI-E x16)?

פורסם

אני ממליץ לך על CF של 4850... אם אין לך בעיות תקציב תלך על 4870 ב-CF! זה יספק אותך ללפחות שנתיים.

פורסם

ה280 לא משתלם בכלל. לדעתי מספיק לך CF של 4850 שעולה פחות ונותן יותר.

אבל התשובה הכי טובה מוצגת בתמונות שהבאתי. אתה יכול לראות מה כל כרטיס/שילוב יתן לך עבור הרזולוציה שלך ולהחליט מה אתה רוצה.

פורסם

אם היה לך לוח תומך SLI היית מוסיף עוד 8800GT וסוגר עניין (ביצועים דומים ל-GTX280 פחות או יותר).

מכיוון שאתה עם לוח CF:

* במידה ואתה חושב על CF בעתיד, קח HD4870 אחד כרגע (אין סיבה למהר לרכוש 2 כרטיסים במכה, קודם תתרשם מאחד)

* במידה ואתה יודע שלא תעשה CF, קח GTX280 או GTX260 ב-OC (במקרה זה כדאי להמתין טיפה לירידות מחירים שבדרך)

הבעייה היא שאתם לא מדברים על תקציב... איך אפשר להמליץ על חומרה ללא תקציב אני לא מבין.

ובקשר לשאלה אם תתאכזב מהשידרוג- שמע, ישנם לא מעט משחקים ש-8800GT הוא מעל ומעבר עבורם. השיפור שתראה, מן הסתם, יהיה במשחקים כבדים יותר, משחקים שעוד לא יצאו וכמובן משחקים שרצו לך לאט עם 8800gt :)

פורסם
  • מחבר

התקציב לא הוזכר בכוונה, אני רציתי לשמוע דעות לכאן או לכאן.

התקציב אומנם מאוד גמיש, אבל אני לא אחד שיוציא עכשיו 5K+ על SLI של 280GTX בשביל להריץ את Crysis על FPS גבוה בהגדרות גבוהות, והכרטיסים יספקו אותי עד ל- DX הבא (כמו שקרה עם ה- 7950). אני רוצה שיהיה איזון בין ההוצאה על הכרטיס/כרטיסים לבין היכולת והזמן שהם יחזיקו אצלי (נגיד תקופה של שנתיים~, זה סביר...).

מה עם ה- HD4870X2, מיתוס? כדאי להמתין? או ש- HD4870 אחד עכשיו ועוד אחד לקראת המשחקים החדשים (כלומר עוד כמה חודשים)?

פורסם

ההמלצה שלי- קח 4870 בודד, תראה איך אתה מסתדר איתו, ואז תעשה את השיקול אם להוסיף או לא.

הלוח שלך תומך כבר CF שזה אחלה- אם לא תרצה להשקיע בעוד 4870 אח"כ, תוכל להוסיף 4850. שילוב מעולה.

פורסם

נראה לי שמי שהכין את הטבלה בחר את המשחק שהכי מוטה לטובת NV שיש היום בשוק...

4870 ברמה של 8800GT?

בקיצור הטבלה הזאת לא מייצגת את הביצועים של הכרטיסים, 4870 בערך ברמה של 260GTX. לא בוחרים כרטיס ע"ס טבלת ביצועים של משחק נידח...

פורסם

COD4 זה משחק נידח? COD4 מוטה לNV?

יש שם משהו כמו 6 משחקים ותוצאות של 3DMARK. הבאתי COD4 ועוד משחק שרירותית.אתה מוזמן לגשת לאתר (3dguru) ולבדוק לבד את העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים