עבור לתוכן

מחשבי Netbook / UMPC בארץ

Featured Replies

פורסם

10" יספיק למוזיקה, גלישה וסרטים, זה בעצם למה הוא מיועד...

אבל גם לכתוב קובץ וורד לא תהיה בעיה בשבילו (המקלדת גם די טובה יחסית לניידים).

• תגובות 2.1k
  • צפיות 244.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

עם זמן סוללה כזה, נגן מולטמדיה הוא ממש לא יכול להחליף.

פורסם

בגלל זה צריך לחכות לניידים שבאים עם סוללה של 6 תאים

פורסם

עם זמן סוללה כזה, נגן מולטמדיה הוא ממש לא יכול להחליף.

לדעתי בניגון רק שירים או רק סרטים, אפשר לסחוט ממנו 3 שעות עבודה ויותר (בהירות מסך נמוכה יותר ומצב מעבד חסכני וכל השטיקים שיש).

פורסם
  • מחבר

האמת האמיתית בהחלט - אני פשוט רוצה לדבר במסנג'ר כשאני בשירותים.

פורסם

:lol:

אז אני מניח ששעתיים מספיק לך?

פורסם

אם הוא לא לוחם סומו שאוכל כמו פיל זכר שלא אכל חודש - יספיק לו.

פורסם

:lol:

אז אני מניח ששעתיים מספיק לך?

אפשר לשם שקע בשירותים שחס וחלילה אם שעתיים לא יספיק הוא יוכל לדבר במסנג'ר

פורסם

ואם לחבר גנרטור לאסלה אז אפשר לדאוג שתספיק למשתמש לכל זמן שיחפוץ לשבת בשירותים!

והנה לכם Perpetuum Mobile! אני אומר שנייצר לעצמנו את האנרגיה שאנחנו צריכים, יחי הרבולוציה! :smile1:

פורסם

יש כאן סיכון לסינדרום השוקולד על המקלדת.

פורסם

רק שים לב לבטל את המצלמה והמיקרופון המובנים, למניעת אי-נעימויות ;->

פורסם

ניגשתי לשם כדי לרכוש שתי יחידות היום ואז נאמר לי, שיש שני דגמים זהים בעלי מק"ט שונה, אחד עם אחריות לשנה ואחד לשנתיים, והשנתיים אזל מהמלאי קצת מסריח! האם יש פה מישהו שהצליח לקנות אותו עם אחריות לשנתיים ? אשמח לדעת! ועדיין אני מתבאס מהקטע עם הבטרייה גם זה נראה לי קטע מגעיל למכור את המחשב בקצת יותר זול מהשאר ולעשות קופה אח"כ על הבטריה, בכ"א אני יצאתי משם בידיים ריקות והרבה לבטים מחכה ליצרן אחר שיפתיע בדגם מתחרה.

פורסם

ניגשתי לשם כדי לרכוש שתי יחידות היום ואז נאמר לי, שיש שני דגמים זהים בעלי מק"ט שונה, אחד עם אחריות לשנה ואחד לשנתיים, והשנתיים אזל מהמלאי קצת מסריח! האם יש פה מישהו שהצליח לקנות אותו עם אחריות לשנתיים ? אשמח לדעת! ועדיין אני מתבאס מהקטע עם הבטרייה גם זה נראה לי קטע מגעיל למכור את המחשב בקצת יותר זול מהשאר ולעשות קופה אח"כ על הבטריה, בכ"א אני יצאתי משם בידיים ריקות והרבה לבטים מחכה ליצרן אחר שיפתיע בדגם מתחרה.

זה נכון, באמת יש להם דגם עם שנתיים אחריות,

ביום ראשון הייתי עם חבר שלי שם (סניף באר שבע) והוא קנה את המחשב עם שנתיים אחריות.

אני בעצמי חושב לקנות אותו, אני רק מקווה שמחיר ירד קצת (אני חושב לקנות בעוד כמה שבועות).

פורסם

כרגע המחשב נמכר אני מבין עם סוללה 3 תאים?

תיהיה אפשרות בעתיד לקנות סוללה של 6 תאים מאיבורי?אם כן כמה זה אמור לעלות?ואם לא יש אפשרות לקנות אותה בחו"ל?

ובכלל האם לקחת שת הMSI למול הACER ASPIRE ONE?כי הASPIRE ONE בטח יביאו גירסה בסיסית שבאמת תעלה זול אבל עם 8 GB אבל הגירסה היקרה יותר עם ה80 GB בטח יקחו עליה יקר לכן אני שואל מה עדיף..?וגם מה עם האחריות של שני המחשבים?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שפשוט נצטרך לחכות שיגיע לארץ ונראה כמה עולה כל גירסא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים