פורסם 2008 ביולי 1317 שנים כלומר - הסוללות עצמן מגיעות מאייבורי... אייבורי גם טורחת להביא אותן לארץ? אכן כן. או דרך אייבורי או בייבוא אישי.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אני חושב שצריך להתקשר ולשאול. למישהו יש כוח? אני מראש מתריע שלי אין עשיתי את זה - התקשרתי לסניף תל אביב, והם לא עונים. לי לפחות הם לא ענו.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מעניין אם ישנה אפשרות לקנות את המחשב ללא מערכת הפעלה (במחיר נמוך כמובן)והאם מקבלים הנחה למזומן..אם אפשרי לקנות את המחשב הזה ב2000 ש"ח כמו שהם אמרו בהתחלה זה יהיה מעולה.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים המחירים באייבורי תמיד היו כבר לאחר הנחת מזומן, אם תשלם באשראי תתווסף למחיר הזה ריבית.אולי הם יציאו בעתיד גם ללא מערכת הפעלה, הם הרי תמיד מחפשים להיות הכי זולים.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים המחירים באייבורי תמיד היו כבר לאחר הנחת מזומן, אם תשלם באשראי תתווסף למחיר הזה ריבית.אולי הם יציאו בעתיד גם ללא מערכת הפעלה, הם הרי תמיד מחפשים להיות הכי זולים.טעות, רשום באתר שזה עד 3 תשלומים בכ"א
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים GOT MY WIND קיבלתי היום את הWIND שלי , בשחור , עם הרחבה ל1.5 ג'יגה זיכרון (מסתבר שאיבורי מוכנים להוסיף את זה ומשאירים אחריות) יש תמונות: בגדול המחשב מתפקד די טוב בשביל המטרות שלי - תכנות , גלישה , ופיתוח אתרים . אני רק ממורמר על זה שהמוכר באיבורי לא נתן לי לקחת אף אחת מהחבילות של הניידים (האלו שמופיעות באתר) ושילמתי 39 שקל על עכבר קטן לא משהו.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מחבר יפה מאוד. תתחדש. האם ידועה לך האפשרות לקנות את הגירסא עם הלינוקס?ולמה לא נתן לך לקחת את החבילות של הניידים? באתר שלהם כתוב שאפשר.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים כמה הוא עלה אם ההרחבה ל1.5GB?הוא בא אם XP? ואם כן תוך כמה זמן הוא מעלה אותו?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים http://www.laptopmag.com/review/laptops/eeepc-wind-faceoff.aspxהמחשב פגז לגמרי!תראו פה את הביקורת... ולמי ששאל אם הוא עולה מהר, לפי הביקורת פה זה מאוד מהריש מצב גם לקנות אותו מאייבורי עם שנתיים אחריות
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים בהחלט מרשים 34 שניות זה אפילו יותר מהיר מהPC שלי הבעיה היחידה שלא אמרו איזה סוללה יש בWIND כי זמן הסוללה היה מאוד גבוהה 5 שעות ככה שנראה לי שזו סוללה של 6 תאים ולא 3 תאים...
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים פשוט יונתן iB@32, האם הוא מגיע עם סוללת 6 או 3 תאים? תוכל בבקשה לבדוק כמה זמן הוא מחזיק בהצגת ווידאו (הרצה של סרט בלופ מסוללה טעונה לחלוטין עד גמר סוללה) והאם הוא מצליח להרית סירטי 720P ללא גימגומים?
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים יתרון חשוב נוסף של הWIND הוא שאפשר לשדרג את ההרד דיסק (אם 80GB לא מספיק) יצא יותר זול מאשר לשדרג הרד דיסק מבוססSSD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.