עבור לתוכן

מפרט 4.5K, האם יעבוד טוב עם מסך 19"?

Featured Replies

פורסם

הנה המפרט:

http://skypc.co.il/pl_product~sky07~70~0.htm

השאלה היא, האם לדוגמא אני יכול לשחק בו COD4,Battlefield 2142, Unreal Tournament 3, Half life 2, Halo 3

ועוד כל מיני, על HIGH או VERY HIGH עם איזה 60+ FPS??

יש לי מסך 19" של LG, המחשב הזה מספיק טוב בשבילי? ומה ההבדל בין הצ'יפסט הזה לX48??

חשוב שהמחשב יהיה שקט! ושיחזיק לפחות גם עם המשחקים של עוד שנתיים!

תודהההה!!!

פורסם

מסך 19? אתה מתכנן לשדרג בקרוב?

אם לא... יחזיק וסופר יחזיק...

אתה מתכנן OC? כי אם לא, הזיכרונות סתם יקרים ומיותרים, הייתי מייעץ לך לרדת ל-800 מגההרץ של GBPI עם תזמונים הדוקים וטובים יותר...

הכרטיס מסך הוא חיה רעה...

הלוח אם הוא טיפטיפה מיושן למרות שיעשה את העבודה...

ולך אין שום צורך בצ'יפים של x38/x48 מכיוון שההבדל העיקרי זה שהם תומכים במערך CF מלא של 16X.. לכן כרטיס מסוג p35/p45 יעשה את העבודה...

אם יש לך עוד קצת כסף הייתי משדרג ל-gigabyte p45.

ותחליף לצורב של סמסונג, האל ג'י מרעישים..

תתחדש אחי!

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה אחי! עזרתה לי מאוד, עם כי יש לי מספר שאלות:

הלוח אם שבמחשב הזה, תומך בCF? אם עוד שנה אני יקנה מסך 22", אני יוכל להוסיף עוד 4870??

אני הייתי רוצה לשדרג את הלוח אם אבל המחשב בא במבצע אז אני לא יכול לשנות... אבל הלוח אם יתמוך בדברים של עוד 3 שנים?

על איזה סוג של OC אנחנו מדברים פה?

פורסם

אוקיי סבבה אחי! עזרתה לי מאוד, עם כי יש לי מספר שאלות:

הלוח אם שבמחשב הזה, תומך בCF? אם עוד שנה אני יקנה מסך 22", אני יוכל להוסיף עוד 4870??

אני הייתי רוצה לשדרג את הלוח אם אבל המחשב בא במבצע אז אני לא יכול לשנות... אבל הלוח אם יתמוך בדברים של עוד 3 שנים?

על איזה סוג של OC אנחנו מדברים פה?

מחיפוש שהרצתי עכשיו בפורומים ראיתי שה-P35 לא תומך במערך CF...

ואם מתוכנן CF.. אתה מינימום צריך את ה-P45 או ה-X38.

תראה, במסך 19 אינץ', אין לך מה לדאוג בכלל... הכרטיס מסך שלך הוא חיה רעה (ממש)... למרות שהוא אולי מיותר... מכיוון שגם 4850 יחזיק לך כמו שצריך על 19 אינץ'.. בנוגע ל-CF, בעיקרון גם מסך של 22 אינץ' לא שווה את זה, רק מסך של 24 ומעלה (אני אישית לוקח CF של 4850 על מסך של 22, אבל זה רק כי אני מתכנן לשדרג את המסך)..

לכן אולי כדאי לך לשנות ל-4850, וב-400 שקל שאתה חוסך, תשדרג ללוח של P45, ככה שגם אם בעתיד תרצה להוסיף עוד 4850 (או אפילו 4870) לא תהיה לך בעיה...

בנוגע ל-OC, בעיקר OC של הזכרונות עצמם אני חושב... (OC זה לא התחום שאני הכי מבין בו).

במקומך אחי, הייתי משדרג את הלוח אם ל-P45, יורד לכרטיס מסך של 4850 ומתחיל לשחק... בעוד שנה ככה, כשהכיס ייתפח קצת יותר, תוכל להוסיף עוד 4850 (ו-2 ביחד באמת שיריצו כמעט כל דבר), ואז אולי גם לשדרג את המסך...

פורסם
  • מחבר

מחיפוש שהרצתי עכשיו בפורומים ראיתי שה-P35 לא תומך במערך CF...

ואם מתוכנן CF.. אתה מינימום צריך את ה-P45 או ה-X38.

תראה, במסך 19 אינץ', אין לך מה לדאוג בכלל... הכרטיס מסך שלך הוא חיה רעה (ממש)... למרות שהוא אולי מיותר... מכיוון שגם 4850 יחזיק לך כמו שצריך על 19 אינץ'.. בנוגע ל-CF, בעיקרון גם מסך של 22 אינץ' לא שווה את זה, רק מסך של 24 ומעלה (אני אישית לוקח CF של 4850 על מסך של 22, אבל זה רק כי אני מתכנן לשדרג את המסך)..

לכן אולי כדאי לך לשנות ל-4850, וב-400 שקל שאתה חוסך, תשדרג ללוח של P45, ככה שגם אם בעתיד תרצה להוסיף עוד 4850 (או אפילו 4870) לא תהיה לך בעיה...

בנוגע ל-OC, בעיקר OC של הזכרונות עצמם אני חושב... (OC זה לא התחום שאני הכי מבין בו).

במקומך אחי, הייתי משדרג את הלוח אם ל-P45, יורד לכרטיס מסך של 4850 ומתחיל לשחק... בעוד שנה ככה, כשהכיס ייתפח קצת יותר, תוכל להוסיף עוד 4850 (ו-2 ביחד באמת שיריצו כמעט כל דבר), ואז אולי גם לשדרג את המסך...

אוקיי תודה רבה!

עזרתה לי מאוד!!

יש איזהשהו מאוורר או ספק או מארז שאתה ממליץ אליו? או לוח אם חוץ ממה שנתתה לי?

פורסם

ספקים מארזים זה תחום שאני לא באמת מבין בו... חוץ מזה שאני יודע ש-CORSAIR הם ספקים מעולים... בנוגע למארז... כדאי לך לבחון את ה-M5 של THERMALTAKE שבא עם מקום ל-6 מאווררים... או ה-CM690 אם יש לך כסף לבזבז... אבל יש גם מארזים הרבה יותר זולים והרבה יותר טובים אני מניח (שוב, תחום שאני לא מבין בו). ברגע שתגבש את החלקים הפנימיים קח את המפרט לפורום ספקים/מארזים ואני בטוח שהם יסייעו לך הרבה יותר ממני בתחום הזה.

בנוגע ללוח אם, א. אתה יכול ללכת על חברות שונות (תלוי מה מציע לך החנות שמוכרת).

אני אישית מאד אוהב את הלוחות של GIGABYTE ומאד נגד הלוחות של ASUS אבל הרבה אחרים יגידו את ההפך...

מבחינת הצ'יפסט של הלוח, במידה ואתה מתכנן להישאר עם כרטיס מסך אחד במשך כל התקופה, P35 הוא מצוין.. במידה ואתה מתכנן CF אבל לא בטוח ויש לך כסף להוציא, P45 הוא מעולה... יש גם את דגם הביניים שלהם, ה-P43, לא הרבה חנויות מוכרות אותו.. שווה לך לחפש ביקורות עליו ולראות מה התכונות שלו...

אם אתה נעול על CF בעתיד, הייתי מציע לך X38 (ההבדלים בסופו של דבר זניחים בין תמיכה מלאה ב-16X לבין 8X וברגע שתחבר CF ל-P45, הוא ייתמוך רק במערך של 8X) אבל אני בגישה של "כדאי להוסיף 150 שקל כדי לקבל משהו טוב יותר"). בכל מקרה, X48 יהיה די מיותר בשבילך מכיוון שהוא לוח אם שנועד בעיקר לOC.

אה ובנוגע למאווררים... ראיתי שלקחת את ה-AC 7 PRO, זה בדיוק הקירור שאני שם במחשב החדש שלי (קירור מעולה ושקט, אם כי לא הכי שקט).

תלוי כמה השקט חשוב לך... אם הוא ממש חשוב לך, כדאי לך להשתדרג לקירורים של SCHYTE, גם במארז וגם במעבד... אם לא כזה מפריע לך טיפה לשמוע את המחשב (אישית אני אוהב לשמוע אותו מתאמץ, כמו שאני אוהב לשמוע את המנוע של המכונית שלי שאני מרביץ קיק) וואתה רוצה להוסיף מאווררים למארז, לך על ה-F3 של זלמן (120 מ"מ) מאוורר חזק וטוב, אבל שומעים אוושה קלה כשהוא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים