עבור לתוכן

מה אתם אומרים על ה750 של סיגייט ב550 שקל שווה?

Featured Replies

פורסם

אכן המחיר ירד. זה כבר ברמות שזה משתלם. ה-500GB עדיין יוצא יותר זול פר-גיגה, אבל כבר אפשר לדבר על זה. :)

פורסם

אני קניתי את ה-500 כשהוא עלה 500 ש"ח כי חשבתי שזה משתלם.

חודש אחרי הוא כבר עלה 400 ש"ח ועכשיו אפשר למצוא גם ב-320....

אז ה-750 גם נראה משתלם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה שכן הסתכלתי בnewegg על הביקורות של אנשים, ומספר האנשים שאומרים שקיבלו דיסק כזה תקול הוא מאוד גבוה :kopfpatsch:.

פורסם

מה שאותי מבאס בכל הדיסקים הענקיים האלה זה הקמצנות עם הספירה של הנפח בבסיס 10 במקום בסיס 2

לקנות דיסק של טרה ולראות במאפיינים שיש בו 930GB זה לא לעניין.. לא יכלו לעגל עם עוד 70 ג'יגה?.. :-[

פורסם

אגב, זה לא ממש 550, כי זה מחיר למזומן, שדורש שתגיע אליהם - תוסיף עלות דלק/נסיעה וכו

אז תכלס זה יותר כמו 570 שקל.. אבל אני מתאר לעצמי שזה עדיין משתלם

פורסם

אכן המחיר ירד. זה כבר ברמות שזה משתלם. ה-500GB עדיין יוצא יותר זול פר-גיגה, אבל כבר אפשר לדבר על זה. :)

אגב, גם ההארד דיסק של סמסונג, 640GB, משתלם כמו ה500 ביחס של מחיר לגי'גה,

0.68 שקל לגי'גה.

אז אני חושב שמשתלם יותר לקנות את הסמסונג מאחר ויש כל מיני בעיות עם עם ההארדיסקים של ה 500( Seagate בעיקר).

פורסם

אגב, גם ההארד דיסק של סמסונג, 640GB, משתלם כמו ה500 ביחס של מחיר לגי'גה,

0.68 שקל לגי'גה.

אז אני חושב שמשתלם יותר לקנות את הסמסונג מאחר ויש כל מיני בעיות עם עם ההארדיסקים של ה 500( Seagate בעיקר).

איזה בעיות יש איתו ? :S

פורסם

שמעתי שיש בעיות עם הדיסקים של ה-500 גיגה של סיגייט.אני רכשתי את שלי לפני איזה חודשיים ועובד מעולה טפו טפו טפו,אז אני מרוצה ממנו אבל היו כבר מקרים שאנשים אמרו שהדיסק מתקלקל מהר יחסית כך שזה החלטה שלך...

פורסם

יש שמועות ברחבי הרשת שכל הדיסקים מעל 320 גיגה של כל החברות הם בעייתים יחסית לגדלים נמוכים יותר.

פורסם

מה זה כל ההנפצות שהולכות פה? :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים