עבור לתוכן

Devil may Cry 4 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ממש מוזר אני לא מכיר את הנושא בכלל על בעיות כאלו.

יש לך אוברקלוק אולי? זה חל במשחקים אחרים גם? זה ממשיך עם המשחק גם לאחר הסרטון או רק בסרטון?

• תגובות 502
  • צפיות 52.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רק בסירטון ותמיד באותם קטעים זה קורה ובמשחקים אחרים אין את הבעיה הזאת

פורסם

ניסית דרייברים לפני ה 180.43 מה שיש לך...

פורסם

לא לא ניסיתי גם זה לא ניראה לי יעזור

פורסם

תתפלא זה יכול לשנות פלאים.

אני אישית עדיין עם 177.79

פורסם

עריכה:עובד,התקנתי דרייבר וזה עזר.

אחרי חצי שעה של משחק הוא נראה מעולה,חבל שאין את המערכת הרגילה של DMC 3 לשדרג ועם הרבה יותר סקילים ואפשרויות,המשחק מצוין אבל לדעתי פחות טוב מהקודם.

פורסם
;)
פורסם

אזז ככה תיראוו בדקתיי וראיתי שאין את הבעיה מתי שאני שם את ההגדרה quality על low אז אין את הבעייה ושאני שם על HIGH או SUPER HIGH הבעייה חוזרת למה?? זהה ממש מוזר כי שאני שם על low זה לא קורהה

פורסם

בבקשה עזרה אני מיתחנן פתחתי אשכול נעלתם לי אמרתם תישאלל בדיוןן ואני שואלל ולאאא עוניםם לי פהה עזרהה תיראוו.

יש לי בעייה עם המשחק DEVIL MAY CRY 4 שאני מפעיל אותו על HIGH או SUPER HIGH אז יש ליפעמים בסירטונים בקטעים מהיריםם הדמות נימרחת (הצבעים נימרחים) אבל זה תמידד באותם קטעים וכל הקטע שעם אני שם את ה quality על LOW אין את הבעיה בסירטוניםם ורק שזה על High או super high הבעייה שוב קוראת!

מה זה יכול להיות?? יש לי מחשב חזק כרטיס מסך 9800gtx+ מעבד e8400 דרייברים הכי מעודכנים 181.20 מה זה יכול להיות?

והמעלות של הכרטיס במאמץ 53

למה זה קורה? שאני שם על Low זה לא קורה והצבעים לא נימרחים

הינהה תמונהה צילמתיי את זה מהר שזה קרה http://www.zix.co.il/images/z-660791251.JPG

פורסם

איזה מסך יש לך? אולי זה בעיית מריחה של LCD.

פורסם

sumsung 931b 5ms ולא ניראה לי שזה במסךך כי שאני שם על הגדרות LOw אין את הבעיעיה רק שאני שם על high או super high זה קורה

פורסם

אם זה היה במסך לא הייתה רואה את זה בתמונה >.>

פורסם

MIKE לאא הבנתיי למה היתכוונתה שאמרתה "אם זה היה במסך לא הייתה רואה את זה בתמונה >.>" לאא הבנתיי

פורסם

זה היה מיועד לLiiight. התכוונתי שהמסך הוא בכלל לא פקטור מכיוון שהתמונה "נלכדה" ישירות מהמשחק. איכות המסך לא משפיע על איכות התמונה ש"תלכד" ע"י לחיצה על PrintScreen או ע"י תוכנה כלשהי. המסך יהווה פקטור רק אם התמונה צולמה ע"י מצלמה אמיתית.

פורסם

זה היה מיועד לLiiight. התכוונתי שהמסך הוא בכלל לא פקטור מכיוון שהתמונה "נלכדה" ישירות מהמשחק. איכות המסך לא משפיע על איכות התמונה ש"תלכד" ע"י לחיצה על PrintScreen או ע"י תוכנה כלשהי. המסך יהווה פקטור רק אם התמונה צולמה ע"י מצלמה אמיתית.

כמובן שאתה צודק. ממבט ראשון בתמונה חשבתי לרגע שהיא צולמה עם מצלמה חיצונית, אבל זה מן הסתם צילום מסך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים