עבור לתוכן

מחשב נתקע

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב דיי חדש,מפרט בצד(מחשב 1). הבעיה בו שהוא נתקע לי לפעמים, נגיד אני באמצע משחק ואז הוא נתקע והתמונה קופאת או שהוא מציג לי כל מיני קשקושים של צבעים ואז נתקע, ואז אין מה לעשות חוץ מריסט (פעם אחת הוא הראה לי בעיה משהו עם NV4 אבל רק פעם אחת). פעם גם כשלא שיחקתי וסתם היתעסקתי במחשב (גולש וזה) הוא היה נתקע לי לכמה שניות ווחוזר לעבוד ואז עוד פעם נתקע לכמה שניות וחוזר לעבוד (ככה חוזר על עצמו בלופים). את הבעיה השניה הוא כבר לא עושה לי.

הדרייברים מעודכנים. ניסתי גם להתקין אותם מחדש.

איך אפשר לפתור את זה?

תודה לעוזרים!

פורסם

הבעיה במשחקים נשמעת כאילו יש לך התחממות יתר של הליבה הגראפית/המעבד.

אני מציע תחילה לבדוק את הטמפ' בתוכנה כגון Everest/HWMonitor למען הסרת ספקות.

תחזור עם פרטים/תמונות.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

בבקשה, הינה הטמפרטורוות (שניהם במאמץ):

פה עם המשחק NFS PRO STREET:

psag0.jpg

psag0.eff2bf56d2.jpg

ופה עם HITMAN BLOOD MONEY:

bmnf3.jpg

bmnf3.414d3ff1b3.jpg

המעבד על קירור סטוק, וכרטיס מסך עם קירור סטנדרטי.

מה אומר??

פורסם

גם המעבד וגם הליבה של הכרטיס הגרפי (אם GPU זה באמת הליבה...) קצת חמים...

המעבד אצלי בין 5-10 מעלות פחות (אותו מעבד). בקשר לכרטיס הגרפי אני לא יודע מה נחשב לגבוה מדי בדגם שלך, אבל זה בטוח חם ואפשר להוריד את החום הזה, אולי משהו חוסם את פליטת החום מהמארז והכל מתבשל בפנים...

פורסם
  • מחבר

אז זה נתקע בגלל החום??

פורסם

אז זה נתקע בגלל החום??

יכול להיות אבל לא בהכרח.

קראתי קצת על הכרטיס שלך, בהרבה מקומות אומרים שבמצב מנוחה הוא אמור להיות סביב 45c מעלות, תחת עומס עד 80c, בכלל רשום שרק עד 100c זה נהיה מסוכן בשבילו.

המעבד בהחלט מעל הנורמה כמעט 10 מעלות ואמור להיות בסביבות 55c בזמן עבודה, אולי 60c זה גם סביר, אבל אצלך זה מגיע ל-68 ואולי אפילו יותר.

מה לעשות? תראה שיש לו מאוורר פליטה מאחורה ושום דבר לא חוסם אותו (הוא לא מוצמד לקיר), אתה יכול לקנות ולחבר לו מאוורר בצד המארז או מקדימה (למרות שלא נחוץ אם אתה לא עושה OC).

אם זה היה סתם עושה לך restart אז אולי זה הספק חלש, אבל אם אתה מדבר על צבעים מוזרים, אז החשוד העיקרי זה הכרטיס מסך. יש מצב שאתה בודק אותו במחשב אחר?

פורסם

ספק זה לא.

יש לו ספק מעולה למפרט שכזה.

מה שכן,הגיוני שזה יהיה הכרטיס הגראפי.

אני הייתי ממליץ לחבר כרטיס אחר למחשב המדובר למען הסרת ספקות.

אם לא יהיה לך שום בעיה, - פשוט דאג להוריד את הטמפ' של הכרטיס הנוכחי שלך.

MuTaTiOn.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים