עבור לתוכן

Alone in the Dark החדש מקבל ציון 3.5 ב-IGN, למה כזה ציון נמוך?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מי הדפוק שנתן ב-IGN למשחק הזה ציון מגוחך של 3.5? :screwy:

שיחקתי אתמול בלילה והמשחק פשוט מעולה!!! אבל... המשחק מרגיז ומתסכל לשחק אותו על מקלדת+עכבר.

הבקר של XBOX360 שוב הפתיעה אותי לטובה, לשחק איתו את המשחק זה פשוט תענוג, מומלץ. :xyxthumbs:

*ולכל הטמבלים ב-IGN תיקנו בקר XBOX360 למחשב, ואז תקבעו ציון למשחק. :bash:

• תגובות 43
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא מרגיז ומעצבן גם עם בקר.

פורסם

חרא משחק בWII

unspeakable graphics

משחקיות חרא

חרא משחק לWII

בקונסולות אחרות אוליי יותר טוב אבל בWII הורידו 90 אחוז משחק

פורסם

גם במחשב חרא. בהתחלה נראה כיף אבל זה נהיה יותר גרוע

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהוא כזה גרוע, היה אפשר להסתפק בציון של 7 .

פורסם

לא שיחקתי ביינתים הרבה אבל לדעתי באמת 3.5 זה ציון ממש ממש גרוע , בכאילו

ציון כזה אמור לקבל משחק שבאמת אי אפשר ליהנות בו ולא מושקע, אבל רואים פה

שהשקיעו ויש על מה לפחות על ההשקעה הזו, אפשר לפחות לקבל מינימום מינימום

5 (אני לא מבין בציונים אז אני משער שזה מ-1 עד 10 בערך ).

אם המשחק באמת בהמשך יראה לי גרוע, אז אני יבין למה נתנו לו את הציון.

פורסם

ציפיתי למשחק הזה בכליון עיניים והתאכזבתי קשות... :'(

השליטה במשחק הזה באמת נוראית והדיבוב מטופש ולא תואם את תנועות השפתיים והגוף.

אבל עניין הדיבוב לא חשוב, למשחק היה פוטנציאל אדיר ונוא נהרס בגלל השליטה המעצבנת!

(בדיוק כך קרה ל-Too Human - הכל מעולה חוץ מהשליטה).

חבל... :nixweiss:

פורסם

מי הדפוק שנתן ב-IGN למשחק הזה ציון מגוחך של 3.5? :screwy:

שיחקתי אתמול בלילה והמשחק פשוט מעולה!!! אבל... המשחק מרגיז ומתסכל לשחק אותו על מקלדת+עכבר.

הבקר של XBOX360 שוב הפתיעה אותי לטובה, לשחק איתו את המשחק זה פשוט תענוג, מומלץ. :xyxthumbs:

*ולכל הטמבלים ב-IGN תיקנו בקר XBOX360 למחשב, ואז תקבעו ציון למשחק. :bash:

לא שיחקתי במשחק ולא קראתי את הביקורת,אבל הגיוני לגמרי להוריד לא מעט מהציון של משחק בגלל שליטה זעוותית במקלדת ועכבר,גם אם השליטה בזערת בקר XBOX טובה בהרבה.

משחקים שיוצאים למחשב צריכים לעבוד טוב עם עכבר ומקלדת,לא צריך לוותר למפתחים שלא השקיעו בפורט ולקנות בקר ולהגיד שהשליטה מצויינת פשוט תקנו בקר.

פורסם

מבחינת גרפיקה הוא באמת יפה ועובד חלק לגמרי אצלי גם על ההגדרות הכי גבוהות. גם מבחינת הפיסיקה הוא יפה מאד במיוחד כאשר דברים בבנין מתפרקים ונופלים לידך עם כל האש והמוסיקה הדרמטית. הדבר היחיד שמצאתי גרוע הוא באמת כמו שאמרו פה השליטה וגם הסרבול של בחירת הנשקים וכל האמצעי ריפוי האלה ואפילו לא ניסיתי עם מקלדת ועכבר. אין מצב, בשביל זה יש שלט X360. השלט שעובד הכי טוב בכל משחק שתומך בו. פשוט חובה לכל גיימר.

יש גם כל מיני דברים מעצבנים ודפוקים כמו - רצית להכנס עם הגרזן שמצאת הלאה ולהכנס איתו לחדר הבא ? אי אפשר. כשפותחים את הדלת הוא מפיל את הגרזן ואם מנסים להרים אותו שוב הדלת כבר נסגרת. כנראה שבן אנוש לא מסוגל להחזיק גרזן ביד אחת ולסובב את ידית הדלת ביד השניה.

יש לו גם לפעמים (וזה קיים אגב גם ב DMC-4) זוית צילום שלא קשורה לסצנה וזה ממש מפריע לראות לאן הולכים הלאה ומה אני אמור לעשות.. ויש עוד כל מיני דברים מעצבנים. אבל , אחרי הכל בהחלט לא מגיע לו ציון כל כך נמוך. כמו שאמרו רואים שהמשחק מושקע והוא קולע טוב מאד בהרבה תחומים אחרים. עם שליטת שלט X360 ב PC בהחלט הייתי נותן לו ציון גבוה יותר באזור ה 7..

פורסם
  • מחבר

יש לו גם לפעמים (וזה קיים אגב גם ב DMC-4) זוית צילום שלא קשורה לסצנה וזה ממש מפריע לראות לאן הולכים הלאה ומה אני אמור לעשות.. ויש עוד כל מיני דברים מעצבנים. אבל , אחרי הכל בהחלט לא מגיע לו ציון כל כך נמוך. כמו שאמרו רואים שהמשחק מושקע והוא קולע טוב מאד בהרבה תחומים אחרים. עם שליטת שלט X360 ב PC בהחלט הייתי נותן לו ציון גבוה יותר באזור ה 7..

תלחץ על הכפתור הצהוב בשלט, ואז תעבור למצלמת גוף ראשון, כמו במשחקי FPS.

פורסם

תקוע עכשיו בפארק...צריך להיכנס לאיזה מגדל אבל כדי להיכנס לשם אני צריך לעלות את ה VISION שלי ל 30...בשביל זה אני צריך להיפטר מהעצים המוזרים האלה...עכשיו המצב דיי קשה קצת תחמושת קצת חומרים לערבב....קיצר מתחיל להיות קשה...סך הכל אמי מאודדד נהנה מהמשחק(שלט X360)אחד החזקים

ומי שנתן לו 3.5 צריך לסרס אותו.

פורסם

תקוע עכשיו בפארק...צריך להיכנס לאיזה מגדל אבל כדי להיכנס לשם אני צריך לעלות את ה VISION שלי ל 30...בשביל זה אני צריך להיפטר מהעצים המוזרים האלה...עכשיו המצב דיי קשה קצת תחמושת קצת חומרים לערבב....קיצר מתחיל להיות קשה...סך הכל אמי מאודדד נהנה מהמשחק(שלט X360)אחד החזקים

ומי שנתן לו 3.5 צריך לסרס אותו.

אוייש זה שלב קשה ארוך ומעצבן. אחריו המשחק ניהיה ממש ממש מעניין.

רק לא אהבתי שאין למשחק סוף טוב. :(

פורסם

גירסת ה PS3 הולכת לקבל עידכונים רציניים:

* Full 360° camera control: enhanced camera controls allows complete freedom of the camera and better handling of first person view camera movement for even more immersive gameplay;

* Fine-tuned controls: quicker and smoother reactivity of the hero's movements in third person view make for more rapid movements in nail-biting situations;

* Inventory system more accessible: more logical jacket inventory system with the ability to combine objects using only the D-pad, and more fluid hero movement makes item selection a breeze.

* More tips: players will get all the help they need to get through every situation and get the most out of the game;

* Spectral Vision tuning: a tutorial explains the need to burn roots in order to gain spectral vision and difficulty tuning means less spectral vision is required to reach the end of the game;

* Improved car dynamics and handling: car handling has been tuned to make driving a car a walk in the park in every situation, including increased suspension and reduced drift;

* 59th Street level tuning: one of the game's most exciting sequences just got better. 59th Street has been tweaked for a more satisfying race against the fissure with difficulty tuning, an added checkpoint at Columbus Circle and clear voice directions given by Sarah;

* Brand new thrilling action sequence: an exclusive new sequence has been added in Episode 6 for even more pace and variety of gameplay in the episode.

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=31290

מקווה בשביל יוצרי הסידרה שציון 3.5 לא יחזור גם אחרי השיפורים

פורסם

מבקש עזרה -

פתחתי מהגג של הטירה את השער הסודי הזה, כשאני מגיע אליו אני מגלה שהוא מוקף באנרגייה כזו שיוצרת מחסום ואני לא יכול לעבור.

מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך עוברים ? שברתי את הראש שעה על זה..

*אפשר גם בפרטי אם אתם לא רוצים להרוס לאחרים בפורום..

תודה

עריכה = כבר עברתי.

סיימתי גם את המשחק, אחלה משחק לדעתי. למעט הסרבול בשליטה ממש אהבתי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים