פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מדובר על המפרט שנמצא כרגע בפרופיל.האם המעבד (בOC ל3GHz שאני אגיע אליו אם אני אקנה את המסך) והלוח יהוו צוואר בקבוק? יש טעם בכלל לקנות את ה4870, או שאני לא אצליח לנצל אותו כמו שצריך?בנוסף, מה הסיכוי שהליברטי 400 יחזיק את המערכת? באתר של ATI כתוב 500W, אבל הבנתי שהליברטי יכול להחזיק לפעמים מערכות כאלה.אם לא, מה לגבי הCorsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular? (נראה לי יותר קשור לפה מאשר לפורום ספקים).למרות שזה פחות קשור, אם כבר אני מדבר על הספק, עד כמה שווה להוסיף ~100 ש"ח בשביל ספק מודולרי? יש הבדל חוץ מהנוחות?ושאלה אחרונה, מבין ה4870ים, מבחינת באנדל, מי המומלץ ביותר? (כרגע אני מתכנן על TMS, אז האפשרויות הן Gigabyte וSapphire, שניהם באותו מחיר. אם יש חברה אחרת מומלצת באתר אחר, אני מבקש המלצות גם לגביו.)תודה מראש,גיא.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים בקשר לספק כוח שלך, יש מצב טוב שהוא יחזיק, אבל זה לא בטוח.אני אישית מחר מקבל גם את הכרטיס ויש לי ספק כוח של TT 450W ולפי מה מה שראיתי בכל מיני סקירות זה אמור להחזיק.לגביCorsair 520W 40A הוא כן יחזיק. הוא רשמית נתמך לפי האתר של ATIהנה לינק http://ati.amd.com/products/certified/powersupplies.html#pstopלגבי ספק מודולרי אם 100 שקל זה שווה זה שיקול שלך, זה הרבה יותר נוח שאין צמה של מליון חוטים, שהרבה פעמים מפריעה לזרימת האוויר.מצד שני זה לא אסון גדול., אבל זה מומלץ.MODU82+ EMD425AWT (425W) גם הוא נתמך רישמית על ידי ATI בכרטיס HD4870http://ati.amd.com/products/certified/powersupplies.html#pstopולגבי הבאנדל של ספיר וגיגהבייט הם זהים לחלוטין חוץ מהעיצוב, שנייהם מגיעים אם אותם חלקים.ושני כבלי 6 פין לעומת באנדלים אחרים שלא מגיעים איתם. למיטב ידיעתי.הבנדל של HIS בא עם מברג כזה.על נושא המעבד אני לא בטוח לכן לא אגיב תחכה לתשובה של אחד שמבין יותר.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר עושה רושם שהליברטי 400 (לפי ATI) יחזיק 3870x2 אבל לא 4870..אין לי צורך במברג, כבר יש לי מברגים לכרטיס מסך (ומארז ל'הרכבה ללא כלים', שאמור, עקרונית, להחזיק את הכרטיס גם בלי הברגה [למרות שאני לא סומך עליו מספיק בשביל לא להבריג ^^]), אז אין שום הבדל בין Sapphire לGigabyte?ד"א, ה4870 יחזיק משחקים על 1680x1050, נכון? (רזולוציה טבעית של המסך שסביר להניח שאני אקנה). וכשאני מדבר על משחקים, אני מתכוון למשחקים חדשים (לא כולל קרייסיס, אני מניח), ויחזיק זה Very High (או High, לפחות) ולפחות 30-40 פריימים לשניה.תודה עוד פעם :]
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים כן, 4870 אמור, ויחזיק משחקים על רזולציה 1680x1050 על הכי גבוה עם פריימ רייט בדרך כלל הרבה יותר 70קרסייס לא מדד לכלום.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר תודה :]ושאלה אחרונה (חוץ מהשאלות שלא נענו מהתגובה הראשית), רק כי אני לא מוצא [סביר להניח שמעצלנות] את המקום שזה כתוב בו, 4870 תומך במנוע Havoc, נכון?
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים כן, הוא הוא תומך יתמוך, כי אני ממש שמעתי על משחקים שמשתמשים כרגע במנוע הפזיקלי הזה, הוא גם יתמוך סביר להניח בשל אנווידיה אג'יה פיסיקס לפי כתבות שאנווידיה אמרה שהיא מוכנה לשתף.ואגב היום קניתי אותו, אחח איזה חלום של כרטיס. למרות שבשבילי זה שידרוג רציני מה GeForce 6600 חח (:
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים לרזולוציות האלה גם 4850 יספיק. אין שום הבדל בין הSAPPHIRE לGIGABYTE, הכרטיסים זהים לחלוטין (כך גם בשאר החברות) חוץ מהמדבקה על הכרטיס. אם כבר קנית, תתחדש
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים כן, הוא הוא תומך יתמוך, כי אני ממש שמעתי על משחקים שמשתמשים כרגע במנוע הפזיקלי הזה, הוא גם יתמוך סביר להניח בשל אנווידיה אג'יה פיסיקס לפי כתבות שאנווידיה אמרה שהיא מוכנה לשתף.ואגב היום קניתי אותו, אחח איזה חלום של כרטיס. למרות שבשבילי זה שידרוג רציני מה GeForce 6600 חח (: אז ה450 מחזיק לך טוב את ה4870?אני עם הTR2 470W ואני פוחד לקנות אותו...ללכת על זה?
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים מחבר לרזולוציות האלה גם 4850 יספיק. אין שום הבדל בין הSAPPHIRE לGIGABYTE, הכרטיסים זהים לחלוטין (כך גם בשאר החברות) חוץ מהמדבקה על הכרטיס. אם כבר קנית, תתחדש המ יש לי מספיק כסף בשביל ה4870, ויש סיכוי שאני גם אתקדם במסך או שמשחקים יתקדמו בעתיד, אני רוצה ללכת על בטוח :] בכל מקרה, השאלה העיקרית נשארת: עשיתי את החישובים והגעתי לזה שהמערכת שלי, יחד עם HD 4870, תגיע ל350W-380W בעומס מלא. פה באות 2 שאלות: 1. מה הסיכוי שהחישוב שלי נכון? היו שם הרבה הערכות, כי חוץ מהמעבד והכרטיס לא היה לי הרבה מידע על מתח. 2. אם זה נכון, יש סיבה כלשהי להחליף ספק (בהנחה שאין לי מספיק כסף בשביל ספק חדש כרגע ^^) בשביל להחליף את הכרטיס? 3. אם הספק לא מספיק ואני בכל זאת אחבר את הכרטיס, אני מבין שבטח יהיו לי בעיות במשחקים ודברים כאלה, אבל יכול להגרם נזק לצמיתות לחלק כלשהו במערכת? (מצב שבו אם חיברתי את הכרטיס לספק לא מספיק נדפקתי וגם להחליף ספק כבר לא יעזור) הספק הנוכחי הוא Liberty 400W, המפרט המלא בפרופיל. תודה רבה, גיא.
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים אז ה450 מחזיק לך טוב את ה4870? אני עם הTR2 470W ואני פוחד לקנות אותו... ללכת על זה? כן, הוא מחזיק אותו ואין שום שינוי, או רעש, או משהו מוזר שקורה למחשב, אבל מצד שני. אני מחליף את הספק הזה בספק אחר של קרוסייר 550 או TT 600W אבל כן, זה מחזיק אותו, הספק מספק 450W המחשב שלי כולל הכרטיס לא מגיע אפילו ל 400W לפי חישוב שעשיתי, ואני מקווה ששום דבר לא ישרף החודש הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.